Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag ringde in för att få svar på en fråga om deklarationen. Personen jag fick prata med verkade okunnig och pratade dålig svenska. Det var oklart om han förstod vad menade men sade sig ha hört talas... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I have for now 5 years tried to let Skatteverket.se know, that the letters they send to my adress with the name of my house's previous owner isnt reaching her, and I would like them to stop sendin... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Detta system för deklaration är ju värdelöst. Är man skyldig pengar ja då ska de in fort. Ska man däremot få pengar kan man inte ens få svar på när de kommer. Att de kan va allt ifrån april till decem... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skattenivån är som den är, så det tänker jag inte nämna något om även om det är vansinne, men deras personal i kundtjänst borde bytas ut omgående, eller åtminstone lära sig det svenska språket så vi k... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

174 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,3

Todas as avaliações

34 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Telefonkö

1 timme+++ telefonkö utan uppringning.... tom en liten vårdcentral har det.....

Oprofessionellt!!!!

16 de março de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tack för att det finns något vett

Tack för att det finns något vett, sans och etik kvar i svenska samhället och att skatteverket ger avslag till vettlösa personer som skaffat barn och vill döpa dom till obskyra namn och detta inte tillåts från samhällets sida.

20 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Besök Skattemyndigheten Uppsala (på avstånd) med…

Var med som sällskap (på avstånd) med god vän på Skattemyndigheten i Uppsala som skulle efterfråga ett intyg som han 1,5 vecka tidigare varit på samma kontor och fått hjälp att utfärda och som skulle skickas till hemadressen 40 mil bort och det skulle ta ett par dagar. Dokumenten ej kommit efter 1,5 nästan 2 v så han ville bara förhöra sig om det blivit något fel? Handläggaren som han träffade denna gång kunde inte ens förstå vad det var för dokument och hon uppträdde otrevligt när min vän upprepade sin fråga eftersom han visste att det finns ett dokument men hon stog på sig att något sådant dokument finns inte bla bla bla och när min vän upprepade att han visste att det existerade ett sånt dokument så säger hon flera gånger att han inte behövde vara otrevlig??? Enligt min bedömning som följde hela scenariot på lite avstånd så var min vän hela tiden artig, ej högljudd på något vis men handläggaren blev mer och mer upprörd och upprepade att han var otrevlig enbart för att han upprepade sin fråga och hon hotade med att larma för att hon kände sig hotad???? Hon sa också att han måste ta en ny lapp och ställa sig i kö igen för att betjänas av en annan kollega!!! Då valde min vän att gå därifrån, lugnt och stilla och då larmade hon och skrek även till sina kollegor..... Larma!!
Jag upplever att min vän blev mycket dåligt och respektlöst bemött, han kommer till en myndighet för att få hjälp med något i mina ögon ganska enkelt och blir mer eller mindre dumförklarad!!! Han är själv välutbildad och skulle aldrig bemöta någon på detta sätt inom sitt område men det är egentligen irrelevant för alla förtjänar att bli respektfullt bemötta!!!

11 de fevereiro de 2021

Dålig handläggare

Dålig handläggare. Förstår inte frågan, lite lätt dumförklarar en, gapar i luren bara för att hon inte fattar frågan. Fick be henne att sänka rösten och ta det lite lugnt.
Efter att ha väntat minst 30 minuter i telefonkö så är man inte speciellt sugen på att bli bemött på detta sätt. Dåligt helt enkelt!

Och hade man inte haft ett live hade man ju kunnat spendera ytterligare 30-60 minuter i telefonkö och hoppas få en annan handläggare som har lite social och pedagogisk kompetens. Dock förväntar jag mig inte att skatteverket skall vara dom trevligaste personerna, av någon anledning. Så min förutfattade mening bekräftades.

9 de dezembro de 2020

Dåligt bemött.

Stressad, okunnig personal.
Första samtalet så fick jag fel information, och när jag frågade om det verkligen stämde så lade hon på luren.
20 minuter senare kommer jag fram igen, blir bemött av en "stressad" person som har tonen som att man är jobbig och är ivägen. Får dock bekräftat att jag hade rätt, och tidigare tjejen hade fel.
Men man ringer ju in för att man vill göra rätt ifrån sig, jobbigt när tonläget är så negativt och man känner att man bara är besvär.

Har bara 1 gång av säg, 30, blivit bemött av en kunnig, förstående, hjälpsam person som verkligen vill ens bästa. Hoppas på att man får bort dom negativa jävlarna. Ursäkta språket.

30 de setembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

När Skatteverket själva gör ett grovt…

När Skatteverket själva gör ett grovt fel, så får man betala extra skatt.
Vi betala in skatt på en fastighetsförsäljning, skattemyndigheten skicka tillbaka den inbetalda skatten. Vi förstod att det ej stämde, ringde några gånger till myndigheten, men fick ej någon klarhet. Besökte Skatteverket där personal var mycket hjälpsam och såg till att vi fick hjälp. Personen som gjort misstaget ringde från Skatteverket och skulle göra en korrigering.
Till våran överraskning så får vi betala för deras misstag, vi hade även satt in den summan på Skatteverkets konto.

2 de julho de 2020

Sweden extortion mafia

I was in Sweden in march just before COVID-19 and passed maby 100 cameras on my trip in 3 days. 2 Months later i received a trængselsafgift on 36SEK but I recived the letter too late for me to be able too pay it on time. I payed it the same day. 1 Month later i recived another one on 500SEK because I missed the first payment date. They printed out the 2.bill after I had allready paid the first one. I contacted them and they said i Quote: "We dont care if you recived the letter to late that is not our problem. It is written in the Swedish law that if you miss the payment date you have to pay 500SEK. And that it was me that should know about the rules before going to sweden.

26 de junho de 2020

Fruktansvärt bemötande Skatteverket

Fruktansvärt dåligt bemötande från skatteverkets kundtjänst. Samma under flera samtal. Hen var Otrevlig och avbröt mitt i mina meningar och lät nedvärderande. Man ringer ju till skatteverket för att gå hjälp..

4 de maio de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

"Ai" som i anmärkningsvärd idioti

Bra de förenklar allt inför deklarationer och återbäring etc.
Men jag öppnade en chatt och fick chatta med en idiotisk robot. Driver ni med mej? Ingen robot kan chatta. Kan lika gärna fråga grannens katt om hjälp. Illa 👎🏽

18 de fevereiro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Otroligt dålig service och bemötande

Otroligt dålig service och bemötande. Har haft personnummer ansökning hos de sedan drygt 3 månader.Detta efter att ha fått klart och OK från lokala Skatteverket kontor om vilka papper som behövs in.
Jag är svensk medborgare gift med en Spanska (gifte oss i Sverige ) men jobbade i London sedan somras då det var dags att flytta hem. Trots alla dokument och intygan från HR avdelning från svenskt bolag om jobb för min fru nekades ansökan och kompletteringar behövdes. Det har gått så lång tid nu att hon faktiskt har ett svenskt arbetskontrakt och trots det har hon än inte fått personnummer. VI har en son som inte heller fått barnbidraget ända sedan vi kom hit för att personer till min fru saknas Vi båda betalar skatt ochså
Det mycket tragiska är att handläggaren vägrar på något sätt ge oss information om hur det går med ärendet det enda vi får höra är " Det är bara att vänta" hur i helsike kan organisation som man betalar för agera på detta sätt???
Servicen på Skatteverket är nog det värsta jag varit med om. Ingen lyssnar ingen bryr sig , handläggare måste vara bland det bästa jobbet i Sverige när man inte behöver handlägga!
Otroligt segt , opersonligt omtänksamt och väldigt ineffektivt.
Inte konstigt att Sverige inte längre är den ekonomiska makt den en gång var.

12 de dezembro de 2019

Dålig Personal

Dålig Personal. Didn’t even understand English, brought all documents needed but they always find something new which was missing

11 de dezembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skatteverket i Borås nolltaxerar min…

Skatteverket i Borås nolltaxerar min Pension från Norge på grund av den beskattas i Norge.Tycker det här är orättvist och det skapar problem för mej när jag söker kredit när det står noll.Jag tycker att som invandrare skulle jag vara som andra lika inför lagen men dom särbehandlar mej.Det här kan vara det dom kallar diskriminering.jag är väl som alla andra invandrare i Borås det bör inte vara någon skillnad när man är från Norden tycker man.Så jag hoppas om det finns humanitära lagar att dom kommer skippa rättvisa i det här ärendet ,så man kan leva som människa så det inte gynnar bara dom kommer utifrån som invandrare.

19 de novembro de 2019

Namnändring, bristande sakkunskap!

Ändrat namn i Norge. Kontaktar Skatteverket via mail hur jag ska gå tillväga för att namnändringen ska uppdateras i Skatteverkets register. Jag ska uppsöka ett kontor i Sverige med originaldokument. Jag flyger till Skatteverkets kontor i Skellefteå där tre kvinnor ber mig fylla i två dokument om namnändring (för och efternamn) och betala 250kr. En månad senare får jag avslag via brev. Kontaktar Skatteverket via telefon och får veta att det var tillräckligt med en "Rättelse av namn" som kan handskrivas och postas till Malmö, någon betalning behövdes absolut inte. Felinformerad via mail och på Skatteverkets kontor i Skellefteå.

Namnändring i
Norge: 4v.
Sverige: 8v (och pågående), mail, utlandsresa, telefonsamtal och ett handskrivet brev.

28 de fevereiro de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bra och lyrhörd kundtjänst

Bra och lyrhörd kundtjänst. Däremot fattades ett beslut om preliminär skatt trots att jag hade meddelat skatteverket om att den enskilda näringsverksamheten hade avregisterats, och det inte funnits någon beskattningsbar intäkt. Fick inget meddelande eller kontakt från skatteverket utan de fattade beslutet trots att jag meddelat månader tidigare om den ändrade situationen. Det borde finnas ett ökat krav på att myndigheten verkligen fattar beslut på det underlag personen har skickat in och inte slentrianmässigt förbiser fakta.

17 de dezembro de 2018

Esta empresa é sua?