Skoemagerkroen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fejrede vores kærlighedsfest på den smukke gamle Skoemagerkroen den 20.06.26. Vi havde en uforglemmelig dag, startende med lækre snacks og bobler og senere en udsøgt 5 retters menu, den var velko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi holdte vores bryllup på skoemagerkroen d 19/6-2026 og havde det mest fantastiske og magiske bryllup. Fantastisk service fra start til slut. Maden var spektakulær og vinen helt perfekt. Der var ab... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi valgte at afholde vores bryllup på Skoemagerkroen efter at have prøvespist på stedet. Planlægningensfasen med kroens personale fungerede godt og de var meget imødekommende overfor vores foreslag.... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De to stjerner gives for den super lækre mad, der altid leveres af køkkenet. Ellers kan jeg kun anbefale folk at søge andre løsninger ved større fest eller begivenheder. Der er ingen lydhørhed eller... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Velkommen til Skoemagerkroen. Vores kro har eksisteret siden år 1521 og man kan næsten dufte danmarkshistorien, når man træder indenfor i vores autentiske lokaler. Dét er vi stolte af og vi glæder os til at invitere dig indenfor. Vi serverer retter af lokale råvarer i vores restaurant og har samtidig et bredt udvalg af menuer, der kan nydes derhjemme. Vi står klar med et dedikerede personale, der yder en service i topklasse og som ønsker at berige dig med en unik oplevelse. Af overnatningsmuligheder tilbyder vi både separat værelsesbooking og to slags ophold, herunder vores populære kroophold og luksuriøse gourmetophold. I vores wellnessområde er der adgang til både sauna, jacuzzi og dampsauna, så du kan komme helt ned i gear under dit besøg. Vores smukke og charmerende selskabs- og mødelokaler har plads til både intime fejringer og til de helt store med op imod 130 spisende gæster. Vores personale hjælper gerne med planlægning af dit næste arrangement. Vi glæder os til at byde dig velkommen på kroen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Alt var perfekt

Alt var perfekt - vi kunne ikke sætte en finger på vor guldbryllups fest. Mad skøn og fin sammensat, hjemlig atmosfære og dygtig personale. Alle gæster har rost arrangementet og glæder sig til at besøge kroen igen .

3 de novembro de 2023

Fantastisk fødselsdagsfest

Dejlig nemt at holde fest .Man laver et gennemtænkt festarangement med kroen, og det blev kørt igennem på aller bedste vis lige fra borddækningen,velkomstdrink,fantastisk sæsonmenu,kaffe m tilbehør,musik og dans,drinks m.v.,natmad til slut. Helt igennem super

7 de outubro de 2023

Primes to die for

En regnfuld aften gjorde det endnu mere hyggeligt m levende lyd og ægte kro stemning.

Vi fik 2 prime rib som dels var virkelig flotte men smagte fantastisk. Pommes frites var der ikke så mange af men så kom der en genopfyldning🙏🏼og Bearnaisen er den bedste vi har fået - så luftig😋

Vi skulle køre så vi valgte nogle lækre juices.

Til afslutning fik vi en dejlig sensommer jordbær dessert🍓

Prikken over i’et var den dygtige mandlige tjener, som på en behagelig og nærværende måde tog sig af os hele aftenen.

5 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skoemagerkroen byder en velkommen åog…

Skoemagerkroen byder en velkommen og man bliver fulgt til bords.
Tjenerne er klædt på, dvs at de ved i detaljer ift maden/menukortet og det man så også bestiller, bliver præsenteret virkelig flot.
Vinkort.... der er ALT

En fantastisk aften, hvor man virkelig føler sig serviceret fra A - Z, og hvor man hele tiden føler og oplever to-somheden.

Stærk service!

24 de agosto de 2023

Lækkert sted!!

Forret, hovedret og dessert.
Vi var meget imponeret over hvor store og lækre retterne var. vi kunne nærmest ikke få desserten ned, men det smagte fabelagtigt. Tusind tak for fantastisk service, velsmagende mad og god udsigt!!

14 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En kærlighedsfest vi aldrig glemmer ♥️

D.01.04.2023 var min kæreste og jeg bryllupsgæster på Skoemagerkroen. Vi kender en del til stedet i forvejen, men blev stadig blæst omkuld af det smukke selskabslokale, Holbergsalen. Salen emmede af historie og tradition og brudeparret havde så smukt sat deres præg på lokalet. Maden var sublim og vinene fulgte menuen. Alle retter blev præsenteret af kroens meget kompetente tjenere, som hele dagen/aftenen og natten var utroligt imødekommende og nærværende. En kærlighedsfest vi aldrig glemmer ♥️

1 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen ansvarstagen! Og priser og kvalitet matcher slet ikke…

For ikke længe siden var vi til bryllup på skoemagerkroen. Udadtil er Skoemagerkroen uden tvivl et meget fint sted, og bryllupsmenuen levede trods alt op til forventningerne.
På trods af disse få gode ord var servicen, for ikke at tale om ledelsens håndtering af diverse problematikker, mildest talt enormt skuffende!!
Eksempelvis virkede toiletterne til naturhytterne ikke hele natten og lys var der heller ej… Hvad der er endnu værre, var den flabede attitude man senere bliver mødt med af de der skulle forestille sig at være de ansvarstagende.
Desuden er priserne på skoemagerkroen pænt meget ude af proportioner, eksempelvis koster en flaske shots til 90kr i fakta over 2000kr hos skoemagerkroen, det samme gælder i øvrigt vinen.
Det var en fantastisk glædelig aften, men bestemt ikke grundet skoemagerkroen og deres service!

19 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var så heldig at vinde en…

Jeg var så heldig at vinde en konkurrence med et kroophold for 2 og hold da op en fantastisk oplevelse.

Det var det sødeste personale, hyggeligste sted, fantastisk mad som var helt uovertruffen og god service hele vejen igennem.
Stedet er så hyggeligt og landligt, at man falder helt til ro og får slappet af.

Kæmpe anbefaling herfra og vi kommer igen!

8 de abril de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

TYVERI ved højlys dag ….. ØV !!

3 besøg på kroen - skuffende, desværre 🧐
ØV - at i tager priserne til de højder, samtidig med at maden bliver mindre, dog er det stadig velsmagende og delikat - MEN ALT FOR DYRT!!
Vi bestilte 2 stk. smørrebrød hver, som i den grad ikke var størrelsesmæssigt svarende til pris. En pankopaneret fisk (kr. 155,-) som ikke er i nærheden af at dække rugbrødet og asparges som var skåret nøjagtig til toastbrødet - til en pris a kr. 122,- FOR ÈN ASPARGS skåret i 4 stykker!
Cappucino til 65,- er fair nok - hvis den bare ikke var serveret i en alm. kop og hvor der var mere skum end kaffe!
Det er SÅ TRIST at opleve at i bevidst skære ned på den gode oplevelse som i er kendt for …. Og det er i orden at vi som kunder skal betale for den fede, gode og mættende oplevelse, men det var det IKKE at besøge jer i dag, og min overskrift siger vist meget godt hvordan vi oplevede det i dag og vi er ikke de eneste, kan jeg læse! ØV …..

25 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alt for posh, uden hold i virkeligheden.

Lørdag d. 17. juni valgte min kæreste og jeg, at spise aftensmad hos dem, med bordbestilling kl 18.15.
Det blev desværre ikke nogen rigtig god oplevelse.
Nuvel maden smagte fantastisk, men der var ikke nok af den.
Selvom vi begge havde valgt en 4 retters menu, og endog bedt pænt om flere kartofler til hovedretten, rejste vi os efter endt spisning, uden at være mætte.
Ærgeligt til en pris på over 500,- pr. kuvert.
Yderligere oplevede vi personale, som åbenlyst ikke var enige om restaurantens drift. Vi oplevede med andre ord, at uenigheder personalet imellem ikke blev holdt væk fra os gæster.
En noget giftig oplevelse.
For at toppe det hele, måtte jeg natten mellem lørdag og søndag, skynde mig på toilettet, for at kaste op, og lave nummer 2 i form af kraftig diarre.
En alt i alt ikke særlig vellykket oplevelse.
Ærgeligt da min kæreste og jeg havde glædet os til en dejlig aften sammen.

17 de junho de 2023

Ik pengene hver

Maden var supper lækker men om det var pengene hver nej det syntes jeg så ik det var!
Men der hvor jeg syntes det stak af for mig til den pris det var at jeg fandt en larve i pynten på min ene ret og de ikke så meget som spurte om jeg ønskede en nye el gave et afslag på regningen den den flaske vin vi drak 🤬

16 de junho de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Påskefrokost ud af huset

Påskefrokost. Mad ud af huset.
Nogle ting var virkeligt lækre og andre var gode. Tjekket emballage, serveringsinstruks og afhentning - og der var nok mad til alle. Klar anbefaling herfra. -Også fra mine gæster :)

10 de abril de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi kørte 52 km hver vej for at spise…

Vi kørte 52 km hver vej for at spise frokost på kroen. Bord klemt inde mlm kælder trappen og en kørestol ved nabobordet. Bestilte vores retter. Lækker fiskefilet blev hurtigt sat på bordet. Men ingen bestik eller drikke varer..... nå det kom så efterfølgende...... laaang tid efter fik vi næste ret: hønsesalat og kalvetartar, manglede krydring, smagte ikke rigtigt af noget. Bad om vand ingen reaktion bad om vand igen... ønsker I at se dessert kortet: ja tak, ingen reaktion..... må vi bede om dessert kortet? .... 2 x cappuccino serveret i et lille krus med lidt kolbekaffe i bunden og et tyk lag opskummet mælk, ingen teske. Drak kaffen og ventede så på desserten..... laaaang tid efter kom en lille bitte mørdejsbund med havtorn og marengs på en varm? tallerken til 89 kr. Knap 1200 kr for denne oplevelse - kommer ikke igen. Synd, for kroen er jo så dansk som det kan blive.

15 de abril de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi var seks personer til en lille…

Vi var seks personer til en lille frokost.
En smuk bygning og smukke lokaler.
Maden var god, men desværre kunne betjeningen absolut ikke på nogen måde leve op til stedet og til maden.
En ung sød og venlig tjener tog godt imod os og fik sin ordre, hun kom med drikke varerne derefter ventede vi ca.45 min på maden, desværre så vi så ikke hende mere.
Ingen spurgte noget om hvordan det smagte etc.
Vi måtte selv finde en tjener da vi manglede noget at drikke, tjeneren var virkelig arrogant og ligeglad, det blev han ved med at være.
Konklusion, fint sted, god mad men absolut en dårlig betjening, som skabte en dårlig stemning.
Vi kommer ikke igen men de er nok ligeglade

19 de março de 2023

Skuffende frokost

Vi var 5 personer til smørrebrød/frokost, havde glædet os til oplevelsen. Men ærlig talt var der simpelthen ikke værdi for pengene, i det vi fik serveret.
Når man tager 155 kr for et stykke smørrebrød, så tænker jeg da at 2 stykker skulle kunne mætte, men overhovedet ikke.
Og den pariserbøf som en i selskabet fik serveret, havde jeg sendt retur til køkkenet, hvis det var mig der havde fået den serveret. Og så til 200 kr.
Nu har vi givet stedet en chance 2 gange og er kørt skuffede derfra hver gang, så det bliver ikke til alle gode gange 3.

10 de fevereiro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ikke hvad vi havde forventet

Havde bestilt en 4 retters menu på forhånd. Fra vi satte os ved vores bord til vi blev spurgt om drikkevarer, gik der 45min. Det burde vi være blevet spurgt om langt tidligere, specielt når man på forhånd får en sms om at komme til tiden, for at i kan give den bedste oplevelse.
Hele oplevelsen haltede og hovedretten var slet ikke på samme niveau som de to foregående retter

20 de janeiro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais