Skoemagerkroen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fejrede vores kærlighedsfest på den smukke gamle Skoemagerkroen den 20.06.26. Vi havde en uforglemmelig dag, startende med lækre snacks og bobler og senere en udsøgt 5 retters menu, den var velko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi holdte vores bryllup på skoemagerkroen d 19/6-2026 og havde det mest fantastiske og magiske bryllup. Fantastisk service fra start til slut. Maden var spektakulær og vinen helt perfekt. Der var ab... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi valgte at afholde vores bryllup på Skoemagerkroen efter at have prøvespist på stedet. Planlægningensfasen med kroens personale fungerede godt og de var meget imødekommende overfor vores foreslag.... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De to stjerner gives for den super lækre mad, der altid leveres af køkkenet. Ellers kan jeg kun anbefale folk at søge andre løsninger ved større fest eller begivenheder. Der er ingen lydhørhed eller... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Velkommen til Skoemagerkroen. Vores kro har eksisteret siden år 1521 og man kan næsten dufte danmarkshistorien, når man træder indenfor i vores autentiske lokaler. Dét er vi stolte af og vi glæder os til at invitere dig indenfor. Vi serverer retter af lokale råvarer i vores restaurant og har samtidig et bredt udvalg af menuer, der kan nydes derhjemme. Vi står klar med et dedikerede personale, der yder en service i topklasse og som ønsker at berige dig med en unik oplevelse. Af overnatningsmuligheder tilbyder vi både separat værelsesbooking og to slags ophold, herunder vores populære kroophold og luksuriøse gourmetophold. I vores wellnessområde er der adgang til både sauna, jacuzzi og dampsauna, så du kan komme helt ned i gear under dit besøg. Vores smukke og charmerende selskabs- og mødelokaler har plads til både intime fejringer og til de helt store med op imod 130 spisende gæster. Vores personale hjælper gerne med planlægning af dit næste arrangement. Vi glæder os til at byde dig velkommen på kroen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Missed opportunity

Dear reader,
don't expect to be blown away by the food they serve at Skoemagerkroen.
The food is ok. Hint - The mashed potatoes were lumpy and too salty.
They take pride in the fact that the building where the restaurant is operating is from 1521. So... it is an old building, however the tables should not move while you are eating because of the uneven floor.
In conclusion more attention to details would make this place unique and not fell like a missed opportunity.
Kind regards, Gabriel.

19 de janeiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bryllupsreception, middag, fest, overnatning og morgenmad til topkarakter

Vi havde en uforglemmelig dag på Skoemagerkroen da vi sammen med ca. 90 gæster til reception, 60 til middag/natmad/fest samt 30 overnattende gæster, fejrede vores bryllup i de flotteste omgivelser og med et super sødt og servicemindet personale.
Maden var naturligvis vigtig og her leverede de en præstation udover hvad man kunne forvente - alting smagte helt fantastisk og alle retter og vine var godt afstemt. De levede absolut op til deres nyerhvervede pris som "sjællands bedste". Selv morgenbuffeten var ud over det sædvandelige!
Alt fra specialkost til koordinering med toastmaster kørte som smurt - det er tydeligt at personalet er vant til store arrangementer. For os betød det at vi hele dagen kunne nyde selskabet og på intet tidspunkt skulle klare praktiske ting.

Alt planlægning foregik med Poul som skal have stor ros for at få alting til at gå op i en højere enhed.

Det er ikke sidste gang vi kommer på Skoemagerkroen. Står man og skal planlægge et større arrangement, kan vi ikke andet end varmt anbefale Skoemagerkroen.

15 de agosto de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig lækker mad - fantastisk betjening og hyggelige omgivelser

Vi holdte min mors fødselsdag på skoemagerkroen og det var en aften ud over al forventning. Maden var SÅ lækker, helt perfekt tilberedt og lavet med de lækreste råvarer. Alt smagte fantastisk og blev serveret af det sødeste personale! Stemningen på kroen var så afslappende og hyggelig - og det var et stort plus, at man kunne stå og se de dygtige kokke anrette maden. Kunne jeg give flere stjerner, så havde jeg gjort det. Skoemagerkroen lever 110% op til mine forventninger om et hyggeligt spisested, hvor der bliver værnet om gæsterne. Ikke sidste gang jeg kommer, det er helt sikkert.

30 de maio de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en lørdag aften...

Det var en lørdag aften.... som vi Hr. og Fru lund valgte at tilbringe på Skoemagerkroen. Helt igennem et super hyggeligt sted med masser af sjæl og charme. Helt igennem super lækker mad til priser hvor de fleste kan være med. En anbefalelsesværdig oplevelser.

24 de fevereiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gourmet mad i kro omgivelser

Ønsker du gammeldags sovs og kartofler, er det ikke her. Vil du have super lækker mad, afholdt i smukke omgivelser, så går du ikke fejl. Har afholdt en 50 års fødselsdag med 70 gæster. I forberedelsen fik jeg super hjælp til valg af menu, vin og afvikling af aftenen. Jeg ønskede ikke buffet, så maden blev serveret ved bordet, det gik hurtigt og var varmt selvom det var til mange mennesker. Aftenen blev afviklet så jeg kunne holde fri og feste med. Lokalerne er fantastiske, et touch af elegance i landlige omgivelser. Kan klart anbefales til andre.

1 de março de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dansk hygge, exelent mad og topservice

Har efterhånden besøgt Skoemagerkroen nogle gange og standarden holder hver gang. Meget personlig og professionel service og superb mad! Alt sammen i rammer, der oser af historie og hygge. Kan varmt anbefales!

26 de fevereiro de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais