Banner for Skoringen - Tåstrup

Skoringen - Tåstrup Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

City 2, Cityringen 22 - 345, 2630 Taastrup, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig fin service, da vi kom retur med et par sko til vores søn, som vi havde fået hjælp til at købe, men som viste sig ikke at passe alligevel. Vi køber stort set alle hans sko her, da vi har brug f... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har handlet alt fodtøj hos Skoringen i City 2 i mange år. Men når sko går i stykker og jeg reklamerer over dem forventer jeg de repareres indenfor garantien/ byttes til nye. Men det blev en længe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service, og dejligt humør ;) Ville købe et par sko lørdag, som desværre ikke var på lager i min størrelse. De blev hurtigt bestilt, og allerede dagen efter modtog jeg en sms med besked om... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Loja de Bolsas
  3. Loja de bolsas e malas
  4. Loja de Malas e Bolsas

Sobre Skoringen - Tåstrup

Escrito pela empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Escrito pela empresa

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

599 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super god service

Super god service. Dag til dag levering fra anden butik til min - det er da sevice

23 de abril de 2026

Hej Anette.

Tusind tak for din anmeldelse 🤩

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med servicen – og at leveringen fra en anden butik fungerede hurtigt og nemt. Det er netop den fleksibilitet, vi gerne vil tilbyde.

Vi håber at se dig igen snart.

Glad for mit køb

Super fin betjening

17 de março de 2026

Hej Conni.

Tusind tak for din anmeldelse 🤩

Det glæder os meget at høre, at du er glad for både betjeningen og dit køb.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Garanti på sko og det danske vejr

Har handlet alt fodtøj hos Skoringen i City 2 i mange år.
Men det blev en længere snak om jeg havde brugt dem når det regner. At man sælger sko i Danmark hvor regn forekommer, og det giver udfordringer ift garanti undrer mig.

Men i stedet for en længere debat, bliver mine sko handlet andre steder fremover.

27 de fevereiro de 2026

Hej Thomas.

Tak fordi du har handlet hos os gennem mange år – det sætter vi stor pris på.

Vi er virkelig kede af at høre, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Når man reklamerer over et par sko, skal man naturligvis mødes med en saglig og ordentlig behandling. En reklamation skal altid vurderes konkret og i overensstemmelse med gældende regler.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne se nærmere på sagen igen og sikre, at den er blevet behandlet korrekt. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice med flere oplysninger.

Hjælpsomhed og ærlighed

Det er det samme personale og som altid er hjælpsomme og fortæller hvis de ikke anbefaler valgte sko pga hofteproblemer.

1 de agosto de 2025

Hej Berit.

Tusind tak for din positive tilbagemelding 🤩

Det glæder os at høre, at vores personale fortsat er hjælpsomme og giver gode råd, særligt i forhold til dine hofteproblemer 😍

Vi sætter stor pris på din tillid og håber at se dig igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste service og et virkeligt…

Den bedste service og et virkeligt dygtig og venligt personale. Varerne er tip top

29 de julho de 2025

Hej Grethe

Tusind tak for de flotte ord! 🧡

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplevede den bedste service og et dygtigt og venligt personale 🙏
Og dejligt at høre, at du også er glad for varerne – tip top skal det være!

Vi håber at se dig igen snart! 👋

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I går lørdags var vi forbi City2 i…

I går lørdags var vi forbi City2 i Taastrup skoringen og købe to sandaler til mine drenge. Meget søde ekspedient. Da det kommer til betaling afviser hun kontanter så vi måtte bruge kortet i stedet for det er altså ikke i orden. Det må man heller ikke ifølge loven, det kunne den de ikke forstå.

17 de maio de 2025

Hej Resul,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at I fik god hjælp i butikken, og at ekspedienten var sød 😊

Vi beklager dog, at der opstod frustration i forbindelse med betalingen.
Vi tager din feedback seriøs og følger op, så vi kan gøre det endnu bedre fremover.

Vi håber at se dig i butikken igen.

Fantastisk service

Fantastisk service, og dejligt humør ;)
Ville købe et par sko lørdag, som desværre ikke var på lager i min størrelse. De blev hurtigt bestilt, og allerede dagen efter modtog jeg en sms med besked om, at de var kommet.
Det er da super service :)

18 de janeiro de 2025

Hej Jeanet

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Skoringen i Tåstrup. Vi sætter stor pris på din ros af vores service og er glade for, at vi hurtigt kunne få de ønskede sko til dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 👟✨

Sød og venlig betjening

Sød og venlig betjening

26 de setembro de 2024

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede sød og venlig betjening hos os 😊

Uprofessionelt og ubehøvlet!

Første gang min mand og jeg skulle købe sko til vores søn, fik vi en super dårlig behandling! Ekspedienten virkede heller ikke til at have den tålmodighed det krævede, når man har med en dreng på 12 måneder at gøre. Var virkelig ubehøvlet, og slet ikke forstående for førstegangs forældre, der skal købe sko. En anden gang oplever jeg en ubehøvlet ekspedient, der virker nedladende over for mig, da jeg har fået et råd hvordan man prøver sko på sit eget barn. Jeg ville desuden gerne hente et par skindfutter til min søn, som var en “klub skofus” gave. Men den mail var åbenbart udløbet, fik jeg fortalt, selvom der INGEN steder står i mailen, at man skal hente dem inden for en bestemt tidsperiode. Heldigvis fik jeg dog udleveret futterne alligevel. Aldrig vil jeg handle der igen! Øv!

17 de agosto de 2024

Hej Maria,

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre om din ærgerlige oplevelse. Det er slet ikke den service, vi ønsker at tilbyde, og vi beklager dybt, at du har følt dig uretfærdigt behandlet. Vi har derfor også delt din anmeldelse med butikken, så de kan læse om din oplevelse af besøget.

Ubehagelig oplevelse

Skoringen, City2
Kom som ledsager til en synshandicappet ung kvinde. Kvinden skulle købe et par vandresandaler, men syntes at kr. 1.000 måske var lidt over budget. Den kvindelige ekspedient gik ud foran butikken og hentede et par meget kulørte børnesandaler (restpar), som vi kunne købe til kr. 300. Meget ubehagelig oplevelse.
Jeg kommer personligt ikke der en anden gang - tror nu heller ikke, hende jeg ledsagede kommer tilbage der til.

18 de agosto de 2024

Hej,

Tak for din feedback. Det er rigtig ærgerligt at høre, at I havde en ubehagelig oplevelse i vores butik. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service og beklager, hvis vi ikke levede op til det denne gang.

Betjeningen

Betjeningen

11 de julho de 2024

Hej Berit,

Tusind tak for besøget og de fem stjerner 🤗

11 de maio de 2024

Hej Mette,

Tusind tak for feedbacken - den sætter vi stor pris på 😍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når ekspedient er dygtig og effektiv

Når ekspedient er dygtig og effektiv, og man tydeligt kan mærke, at hun ved hun snakker om. Så er det ikke svært at vælge butik.
Det er nu 5. Eller 6. Gang vi køber vores børns fodtøj der.
Lige positiv oplevelse hver gang

11 de abril de 2024

Hej Martin,

Tak for besøget og din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og rosende ord 🥰

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, når der atter er brug for nye sko i garderoben!

19 de dezembro de 2023

Hej

Du skal have mange tak for den flotte feedback 😊

Flinke personale

19 de dezembro de 2023

Hej Annie

Vi er glade for at høre, du har haft en oplevelse hos Skoringen Tåstrup.

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤗

God betjening

9 de dezembro de 2023

Hej Lise

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🥰

Stine, Skoringen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais