Var i City2 og besøgte Skoringen. Storartet rådgivning, venlighed og humor fra ekspedienten. Da den ønskede sko ikke var tilgængelig i korrekt størrelse i denne butik fandt hun en butik nær os der ha... Ver mais

A empresa respondeu
Ekspedienten gik langt for at finde sko til barnebarnet som har smalle fødder og derfor ikke er lige til at finde sko til
A empresa respondeu
Skoringen i City 2 Gode varer men ekspedienten var så ubehagelig. Måske fordi jeg er fra Grønland og bad om Taxfree seddel så begyndte hendes ubehageligheder om det ene og det andet hun syntes jeg b... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig fin service, da vi kom retur med et par sko til vores søn, som vi havde fået hjælp til at købe, men som viste sig ikke at passe alligevel. Vi køber stort set alle hans sko her, da vi har brug f... Ver mais
Escrito pela empresa

City 2, Cityringen 22 - 345, 2630, Taastrup, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg var ude med min datter og købe hendes første par støvler. Jeg havde været der før, for at spørge hvornår man køber sko.
Jeg blev begge gange guidet super godt af en rigtig imødekommende medarbejder, den samme begge gange faktisk.
Han var god til at oplyse om hvad man skal være obs på med sko/støvler, hvordan man giver dem på sådan en lille størrelse og samtidig fik min datter lige et kompliment med på vejen ;)
God oplevelse.
Og så er støvlerne bare skønne og hun vil have dem på hele tiden!

Resposta da Skoringen - Tåstrup
Jeg bor i Haderslev og bestilte et par hjemmesko i Skoringen Tåstrup i en farve vores lokale Skoring ikke havde på lager. Skoene havde jeg to dage efter! Fantastisk, når man samtidig fik en meget positiv, imødekommende stemme i telefonen ved bestillingen.

Resposta da Skoringen - Tåstrup
Venlig og fin betjening, og som bonus til mig selv var skoene nedsat med 30%, da jeg bestemte mig for at købe dem 3 dage efter jeg så dem første gang til fuld pris 🤩

Resposta da Skoringen - Tåstrup
Synes ikke rigtig ekspedienten hørte på hvad jeg søgte og synes jeg kom hjem med en vare der ikke svarede til mit ønske. Har også sendt mail til butikken men ikke hørt nogen tilbagemelding på den

Resposta da Skoringen - Tåstrup
Rigtig god service, kommer der gerne igen, meget sød ekspedient

Resposta da Skoringen - Tåstrup
Mega god service. Nye sko uden problemer 👍 kommer helt sikkert igen

God og hurtig betjening

Resposta da Skoringen - Tåstrup
Rigtig god service til min datter og jeg selv. Sød og flink og god vejledning til de rigtige sandaler på den lille voksende fod

Resposta da Skoringen - Tåstrup
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.