Restaurant Skovlyst Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dejlig øl, Sød betjening og fin mad. Manglende 2 stjerner skyldes langsom betjening (ja, der var mange i lørdags, men det bør I inddrage i bemandingen). Og en skuffende oplevelse med jeres såkald... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Læser på hjemmesiden klokken 17, at køkkenet er åbent til klokke. 21.30. Møder op 20.15 og får beskeden: “i kan ikke bestille mad, køkkenet er lukket”. For ligesom at verificere dette stålsatte arg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kort anmeldelse: Vi spiste frokost på Restaurant Skovlyst i Svanninge Bakker og fik en fantastisk oplevelse. Vores pariserbøf med lokalt Welsh Black-kød var både lækker og bæredygtig, og dertil nød... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

skovlyst, fåborg, bryllup, konfrimation, konferencer,Restaurant Skovlyst

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Meget lidt mad

Vi har fået deres sæsonbord, et par gange før, og det bestilte vi igen til 6 personer, sjældent har jeg set så lidt mad . forret egentligt rimelig med 3 ret små hapsere, men hovedretten var meget små kyllingebryster, der var tørre, skåret så hver gæst fik ca 1 cm tyk skive hver, og så de mindste spareribs jeg nogensinde har set ca 3-4 cm lange med meget lidt kød på, 1 ribben pr person, og det var kødet, virkelig skuffende, selv ikke det ellers gode brød kunne opveje noget som helst, super skuffende oplevelse, der kommer vi så ikke igen

6 de julho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dejlig øl, men……

Og en skuffende oplevelse med jeres såkaldte oste tallerken - to stykker ost, som er mindre end et stykke viskelæder kombineret med 6 kiks marcher i min optik ikke den svimlende pris i forlanger….

Men ellers end god dag….

9 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den 31/1 2026 fejrede vi 90 års…

Den 31/1 2026 fejrede vi 90 års fødselsdag - brunch på Bryggeri Skovlyst. Alt fungerede perfekt , og brunch- buffeten var rigtig god, med mad lavet af gode råvarer af høj kvalitet. Endvidere havde vi vort eget personale, der serverede øl m.m. . Personalet var yderst service- mindede. Alt i alt ; en dejlig oplevelse.

31 de janeiro de 2026

Falske åbningstider

Vi ankommer kl. 18.30 Alt er oplyst der er skilte med meny. Der er ingen kunder i restauranten vi bliver modtaget af ejer der fortæller at de lige har haft et stort selskab og ikke kan klare mere vi bliver henvist til hans pølsevogn på den anden side af vejen.
Der skiltes med åbent fra kl. 11.00-22.00
Det her har vi prøvet 3 gange
Vi kommer aldrig igen.

4 de novembro de 2025

Kort anmeldelse:helstøbt oplevelse

Kort anmeldelse:
Vi spiste frokost på Restaurant Skovlyst i Svanninge Bakker og fik en fantastisk oplevelse. Vores pariserbøf med lokalt Welsh Black-kød var både lækker og bæredygtig, og dertil nød vi fadøl og en delikat Alsace-riesling. Vi rundede af med kaffe og gammeldags lagkage - ren nostalgi.
Skøn udsigt, veldækket bord og en tjener med god humor - klart et besøg værd! Jeg kan bestemt give en varm anbefaling herfra.

7 de setembro de 2025

En aften buffet til 350kr

En aften buffet til 350kr, på ingen måder pengene værd. Maden var medium kvalitet og jeg fik mest af alt indtryk af at jeg lige så godt kunne stå i kantinen på mit arbejde. Den tappede øl var flad og smagsløse. Det er et par år siden jeg var der sidst og jeg husker det som en super oplevelse. Men jeg blev meget skuffet

8 de agosto de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik kom her til aftensmad

Aldrig kom her til aftensmad!!!!!

Maden var muggen numse og kolde kartofler som man siger.

Buffeten var mega syg og kedelig, betjeningen var også dårlig tjenerne var ikke opmærksom på deres gæster og gik bare rundt uden at komme hen til en, en eneste gang.

Prisen var Alt for dyrt for sådan noget fesent mad

27 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en fantastisk aften menu med…

Tak for en fantastisk aften menu med fisk ,skaldyr og øl.
Stor ros til kokkene retten med krabber var fantastik alle retterne lå i top. Øllene passede rigtig godt til maden.
Super betjening kunne ikke gøres bedre.
Alt spillede. Vi ses igen.

22 de março de 2024

For lang ventetid

Jeg ankom kl.13 og først efter en 1 time og 30 minutter kom min mad. Efter jeg havde været oppe og sige det i køkkenet. Manden var fin men ikke noget særligt.

Jeg føler hellere ikke at vi blev behandlet godt nok da tjenerne havde mere øje på en kendis der spiste på samme tid som os. De fik også maden meget før os ,selvom de var menge fler og kom senere ind os ( ingen hate på kendissen)

Jeg anbefaler ikke dette sted og kommer ikke igen.

21 de outubro de 2023

Stor skuffelse

Stor skuffelse, vi havde planlagt en gåtur i skoven og efterfølgende frokost på skovlyst, terassen, vi havde hund med, og det ikke tilladt
Vi kommer da ikke igen

17 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi hade bestilt bord på skovlyst en lun…

Vi hade bestilt bord på skovlyst en lun torsdag aften
Og det første vi møder er et skilt hvor man kan få sprytan og bobler spændende tænker vi

Vi bliver mødt i restauranten af en tjener der virker alt andet en ædrug og her starter så middag med underholdning
Tjeneren talte vine ned inden vi hade fået den og smadrede proppen så uhjælpeligt ud over bordet og ned i flasken hvor efter flasken bliver fjernet med kommentaren om ar den var dårlig ??
Vi kunne kun vælge dagens 3 retters meny
Forretten var fantastisk
Men det var ikke muligt at vælge anden sovs til hovedretten til den i selskabet der ikke brød sig om. Tomat sovs
Kødet så ud som om. Det var skåret med en sløv brødkniv
Gulerødderne var kolde og tomatsovsen smagte så meget af ketchup at vi opgav og sprang desserten over
En meget underholdende oplevelse på den triste måde og det skal lige siges vi var kun os 3 i hele restauranten
Vi følte os ikke velkommen
Men udsigten var fantastisk..

31 de agosto de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Familiemiddag var en stor skuffelse

Familiemiddag var en stor skuffelse. Først var maden forsinket betragteligt, vi fik dog gratis chips i ventetiden. Kalvenyretapper var rå - også efter at de var en tur i køkkenet igen og de var seje og svære at tygge. En entrecote var kold, der manglede tilbehør ved en af retterne. Vi var 2 der fik oste til dessert, knækbrødet var blødt og ikke sprødt. Her kommer jeg ikke tilbage og spiser.

2 de setembro de 2022

Et fantastisk sted!

Vil du spise lækker mad uden at betale en formue, så er det Skovlyst du skal vælge. Skovlyst har det hele! Her spiser du rigtig god mad i hyggelige omgivelser. Der er så meget stemning på denne restaurant, og så er beliggenheden enestående —udsigten er fantastik!
Jeg spiste på Skovlyst to gange, og min mand og jeg var solgt! Derfor valgte vi sidste år, at blive viet bag Restauranten og selvfølgelig holde festen på Skovlyst. På Skovlyst fik de gjort vores aften intet mindre end perfekt! Alle vores gæster har efterfølgende rost betjening, mad, drikke samt de hyggelige og smukke omgivelser, såvel inde som ude. Jeg vil til hver en tid anbefale Restaurant Skovlyst!

28 de maio de 2022

Super sted

Forstår ikke de dårlige anmeldelser.
Var med min datter til frokost idag.
Restauranten var fuld og masser af tid for personalet til at hjælpe, hvilket var super.
Mad og drikkevarer i top og superb, intet at klage over, så kommer igen

31 de março de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais