Skovmollen Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Maden var fin. Men personalet (unge mennesker) fungerede ikke. Da vi kom blev vi ikke taget imod. Generelt ingen service, vi blev glemt. Vi droppede af den grund kaffe og kage 🍰.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi spiste frokost på Skovmøllen mandag den 20. juli. En kaotisk oplevelse, specielt virkede personalet meget urutineret. Der var 3 unge mennesker på job til at varetage betjening indendørs og udendørs... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har tidligere fået et fantastisk stykke lagkage, MEN blev lidt skuffet i dag. Bestilte kagebord (bolle og 2 slags kage), som i dag var en kedelig bolle med en klat smør, skiver af ost og marmelade,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Idag den 6 oktober 2018 , har vi været på Skovmøllen i Marselisborg Skov. Vi bestilte fiskebord og det var da noget af det mest lækre vi længe har oplevet. Yderst flot arrangeret på træfade , blev det... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det perfekte sted at holde sit bryllup

Vi holdte i august måned vores bryllup på Skovmøllen i Aarhus, og vi kunne ikke forestille os noget bedre sted. Både receptionen og festen om aftenen var helt fantastisk. Ikke nok med de meget idylliske rammer, så var der en smuk og lækker bryllupskage, en udsøgt 3-retters menu med vin i højeste klasse og derudover masser af andre lækre drikkevarer. At hele dagen og aftenen forløb præcis som den skulle, skyldes Skovmøllens fantastiske personale. De sørgede for alt og sikrede, at vi blot kunne nyde dagen. Fra første gang vi var ude og se Skovmøllen har vi været i kontakt med Nicolaj, der altid er imødekommende og fleksibel i forhold til møder, menu ønsker og drikkevarer. Vi kan virkelig på det allervarmeste anbefale Skovmøllen til alle, som ønsker at holde en stilfuld fest i de mest idylliske rammer.

8 de setembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige holdt vores datters …

Vi har lige holdt vores datters konfirmation på skovmøllen og alt var perfekt ,skønne omgivelser lækker mad og venlig betjening kan man ønske sig mere.

Tak for i var med til at gøre Signes konfirmation til en helt speciel dag 😀

7 de maio de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse

Vedr. Mindesammenkomst.

Fredag d. 5 maj 2017 havde jeg booket et arrangement i forbindelse med min mors mindesammenkomst. I den forbindelse havde jeg gjort Skovmøllen opmærksom på, at vi ville blive mellem 30-40 gæster. Dette var kun en guideline, da jeg naturligvis ikke kunne oplyse det faktiske tal, da jeg ikke var sikker på at alle ville deltage i arrangementet. Der var bestilt kaffe, boller og kage til gæsterne, hvilket der ikke var en finger at sætte på bortset fra, at vi gentagende gange måtte bede om opfyldning af smør.

Problemstillingen.
Der var dækket op til 34 personer ved fire borde. Da der kun kom 26 gæster, fyldte vi kun de tre af de fire borde. Da jeg så modtager regningen fra Skovmøllen lyder denne på bespisning af 34 gæster. Dette gør jeg Skovmøllen opmærksom på, men dette ser de ikke som noget problem og vil derfor kun kreditere for 8 gange kaffe af 44kr. Dette finder jeg naturligvis ikke tilfredsstillende. Min familie og jeg har tidligere været flittige gæster på Skovmøllen, hvor vi har holdt fødselsdage og andre mindre sammenkomster. Der har aldrig været problemer tidligere, men jeg syntes at dette er under al kritik. Dette har gjort, at jeg fremadrettet ikke finder Skovmøllen attraktiv som spisested og derfor ikke vil anbefale andre at afholde arrangementer der.

16 de maio de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service

Jeg bookede et lokale til et arrangement for 15 personer. Dagen efter talte jeg med en anden medarbejder, for at aftale menuen. Her blev der ikke lagt skjul på, at vores selskab ikke var ønsket, da de ikke kunne tjene nok på et selskab af denne størrelse. Det blev derfor nu krævet, at vi skulle bestille mad og drikkevarer for et miniumsbeløb, selv om de ikke havde oplyst herom ved bookingen og hvilket heller ikke fremgik af deres hjemmeside. Det blev ligefrem nævnt, at de kunne tjene mere på at undvære vores selskab.

17 de abril de 2017

Skøn mad og charme

Lækker mad og skøn betjening.
Roligt sted, hvor der er tid til at spise og nyde den dejlige mad der komponeres i køkkenet.

15 de fevereiro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skovmøllen levede igen op til forventningerne

Skovmøllen har nu samme ejer som Restaurant Unico på Skåde golfklub.
Da vi tidligere havde holdt bryllup der med stor succes, var vi ikke i tvivl om hvor vi skulle holde vores barnedåb.
De hyggelige rammer i skoven ved Fløjstrup er en ting - men den fantastiske mad og den venlige betjening er bare det, som gør at det er det hele værd.

Prismæssigt syntes jeg at det hænger rigtigt godt sammen med hvad man får for pengene. Tidligere tiders høje priser på et stykke kage med kaffe, er nu afløst af rimelige priser på lækker gourment mad til hr. og fru Danmark.

Mine varmeste anbefalinger!

15 de setembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggeligt, rustikt, men med lidt pudsig betjening

Selvfølgelig er det en smule dyrt, men meget hyggeligt og småt. Maden er også godt lavet med gode råvarer. Dog lidt sjovt at hjemmebagte lækre boller kom med New Zealandsk smør. Og den lidt ældre dames betjening var noget stresset. Måske var det bare for meget på den søndag, hvor solen lige valgte at skinne. 288,- for 4 kakao, 2 lagkage, en nøddekage og boller.

27 de fevereiro de 2012

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais