SKWshop.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Overall positief. Vooral het voorstel om eerst een Picnic-set op zicht af te leveren is enorm gewaardeerd. Bij aflevering van de daarop volgende bestelling is vooraf niet gewaarschuwd dat de levering... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij van VV SGV hebben een aantal jaar geleden een nieuwe pannakooi aangeschaft bij SKW Shop. Nu waren een aantal voetbaldoelen aan vervanging toe. Wij hadden destijds de samenwerking met SKW Shop als... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij de SKWshop houden van hun vak en dit stralen ze dan ook uit! Ze hebben alles in huis om kwaliteit op maat te leveren, een uitgebreid assortiment Alles voor buiten: uw overkapping, parkbank, f... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empreiteira

Alles voor buiten: uw fiets- en rook overkapping, parkbank, tribune, voetbaldoel, dug-out, ballenvanger en hekwerk leveren wij op maat. Van offerte-aanvraag tot montage, alles volledig voor u geregeld. SKWshop - buiten de sterkste!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

35 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact, snel antwoord op je vragen, iemand die met je meedenkt om voor jou het beste product aan te schaffen, voor de best mogelijke prijs...dát vind je niet zo vaak meer. Dankzij het team van SKW staan er nu 4 fantastische banken in ons hof. Wij zijn heel blij met de kwaliteit en de kleur die we wilden is perfect gelukt. Levering was veel sneller dan verwacht, dat was ook heel fijn. Dank Erik en je team, uit naam van onze 23 bewoners.

28 de dezembro de 2023

Beste mevrouw Nijlunsing,

hartelijk dank voor uw 5 sterren review.
Super fijn dat u zo blij bent met de banken en het verloop van uw bestelling.

Team SKW Shop

Trots op dit bedrijf

Trots op dit bedrijf! Wat een snelle service en wat een kwaliteit. Echt een aanrader voor iedereen!

23 de outubro de 2023

Resposta da SKWshop.nl

Super bedankt voor de review.

Review

Klantvriendelijk, prettige communicatie, snelle levering en kwalitatief goede producten!

10 de setembro de 2023

Overall positief

Bij aflevering van de daarop volgende bestelling is vooraf niet gewaarschuwd dat de levering op datum X rond tijdstip Y verwacht kon worden. Waardoor we overvallen werden toen de vrachtwagenchauffeur zich meldde met zijn vracht. Dat heeft wel even voor wat stress gezorgd om hulp gecharterd te krijgen voor het plaatsen van het loeizware meubilair.

17 de julho de 2023

Zeer tevreden

Zeer tevreden, twee dug outs gekocht voor onze voetbal vereniging, mooi op tijd geleverd en prijs / kwaliteit verhouding is goed! Op een door ons aangegeven kleine afwijking is adequaat gereageerd en is binnen een week hersteld. Nogmaals bedankt SKWshop.nl!

4 de maio de 2023

Tevreden klant

Goed contact gehad met deze partij. Dank voor het leveren van de kantoor Unit. Dit geeft een nette en strakke uitstraling aan ons magazijn.

3 de maio de 2023

Resposta da SKWshop.nl

Hartelijk dank voor de positieve review, Patrick. We zijn erg blij dat jullie zo tevreden zijn met de geleverde service en de kantoorunit zelf :)

Resposta da SKWshop.nl

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent met de geleverde diensten/producten. Hopelijk snel tot een volgende keer!

Team SKWshop

Ballenvanger v.v. Strijen

Ballenvanger v.v. Strijen
Alles is prima verlopen, heldere communicatie! Geheel conform afspraak/planning en prijs!

13 de abril de 2023

Resposta da SKWshop.nl

Hartelijk dank voor de positieve review. We zijn erg blij te lezen dat jullie zo tevreden zijn :)

Team SKWshop

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring

Helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Je ziet de foto en besteld. Blijkt dat je iets anders (veel minder) gekocht hebt dan het artikel op de foto. Terugdraaien wilden ze niet van horen. Ik zit nu met een bank voor ouderen zonder rugleuning. Kan er niets mee. Over de levering zou contact opgenomen worden. Dus niet, staat plotseling voor de deur. Heel jammer. Chris Dalm

21 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij de SKWshop houden van hun vak en…

Bij de SKWshop houden van hun vak en dit stralen ze dan ook uit!
Alles voor buiten: uw overkapping, parkbank, fietsenstalling, tribune, voetbaldoel, dug-out,
ballenvanger en hekwerk leveren zij op maat.
SKWShop heeft kennis van hun producten en ze nemen de tijd om je te adviseren

24 de abril de 2020