Tandlægerne Grundtvigsvej Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omhyggelig kontrol og kommunikation omkring tingenes tilstand i forb. m. evt. implantat, og jeg følte mig tryg hele vejen. God foreløbig behandling og nær kontakt med min daglige tandlæge. Når tid e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig tid (tandpine) Tak for en super professionel behandling. Højt infomations niveau. Stor omsorg. Og virkelig dygtigt. Tandlæge og assistent får den bedste anbefaling fra mig. Er kunde i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bliver mødt med megen venlighed og god service. Jeg bliver behandlet dybt professionelt og med god omsorg. Priserne er lavere end hvad jeg mødt andre steder. Absolut rimelige. Ingen overbehand... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tandplejeren var virkelig dygtig. Jeg skulle bare til tjek. Hun fortalte hele tiden, hvad hun ville gøre og at det så fint ud efter hvert tjek. Havde desuden viden om, at mit blodtryksmedicin havde i... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista
  2. Dentista Cosmético
  3. Higienista Dental
  4. Loja de Produtos Odontológicos
  5. Clareamento dental

Escrito pela empresa

Bevar smilet hele livet - du er i trygge hænder hos os. Tandlægerne Grundtvigsvej er din lokalt forankrede tandlæge i Viby J. Parkering lige uden for døren. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

161 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke ideelt at komme her hvis man har retententionstråd

Jeg har været glad for at have Tandlægerne Grundtvigsvej i mange år. Men jeg har desværre haft nogle ærgerlige oplevelser de senere år, som gør, at jeg overvejer meget at skifte tandlæge. Jeg har retentionstråd bag på fortænder i over- og undermund efter bøjlebehandling. Engang blev det altid taget alvorligt, når jeg kom med problemer med tråden, men de senere år har der været en noget afslappet tilgang til, når der er noget galt med den. Jeg var inde til en tid i januar 2023, fordi jeg oplevede, at tråden var gået løs. Jeg fik at vide, at der ikke var noget galt med den, og den bare kunne trykkes ind på plads. Men hver gang jeg spiste eller brugte tandtråd, gav tråden sig, så jeg kunne ikke forstå deres vurdering, men stolede på, at de havde styr på det. Fast forward til at to tænder har rykket sig, fordi tråden netop ikke sad ordentligt fast der. Jeg kom ind til en tid senere, fordi tråden da var i endnu dårligere forfatning med små metaltråde, som stak ud (samme sted som tråden gav sig). Der fik jeg at vide, at man bare kunne skære tråden over der eller pille den helt af. Det synes jeg er et virkelig mærkeligt forslag og meget imod de faglige anbefalinger. Jeg føler altså, at man ikke længere trygt kan gå ved Tandlægerne Grundtvigsvej, hvis man har en retentionstråd. Nu er to af mine tænder skæve pga. deres fejlvurdering, og de vil ikke tilbyde gratis bøjlebehandling eller rabat for at få det rettet op. Det er jeg virkelig skuffet over - især da jeg nu står med en stor udgift til at få det rettet, som kunne være undgået, hvis det var blevet vurderet korrekt i januar 2023, hvor jeg første gang var inde med tråden. Jeg synes klinikken bør revurdere og tilbyde mig gratis korrektion af tandstillingen. Og stramme op, så de igen tager det alvorligt, når man kommer med problemer med retentionstråden. Jeg har forsøgt at tage dialogen på mail og telefon, men de vil ikke tilbyde gratis korrektion, med begrundelsen at min bøjlebehandling ikke er foretaget hos dem. Det synes jeg er en mærkelig begrundelse - jeg fik rettet tænder tilbage i folkeskolen og har siden omhyggeligt vedligeholdt resultatet og kommer hver gang, der var noget med hhv. retentionstråden eller min retainerskinne. Så det at de to tænder har flyttet sig, er sket mens jeg var patient hos dem og har således intet at gøre med min tidligere bøjlebehandling. Jeg har lavet en tid ved en anden tandlæge, som er specialist i bøjlebehandling, for at få et overslag over, hvad det vil koste at rette op. Men jeg er meget ærgerlig over, at jeg selv skal afholde udgiften til korrektion. Det eneste Tandlægerne Grundtvigsvej ville tilbyde mig, var en gratis forundersøgelse til tandretning, men det giver ikke mening for mig, når de ikke vil tilbyde at rette tænderne på deres regning.

24 de junho de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Tandlægerne Grundtvigsvej

Resposta da Tandlægerne Grundtvigsvej

Kære Rikke,
Vi er kede af at du har følt dig dårligt informeret omkring din retainer, vi har tilbudt dig en gratis forundersøgelse hos den tandlæge, som hos os arbejder med tandregulering.
Da hun ikke tidligere har set dig, kan vi ikke uden denne undersøgelse vurdere dit behandlingsbehov.
Vi håber, du vil tage imod tilbuddet, så vi kan få en snak om hvad der bør/kan gøres i forhold til, at du oplever at dine tænder har rykket sig.

Tandlægerne Grundtvigsvej

I trygge hænder

Tandlægebesøg hører ikke til mine yndlingsoplevelser, men hos Tandlægerne på Grundtvigsvej blev jeg taget godt imod. Jeg blev løbende informeret om, hvad der foregik, og følte mig hele tiden i kompetente og trygge hænder.

10 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais