Detalhes da empresa

1. Oficina de reparos de celulares
  2. Serviço de informática

Escrito pela empresa

Mobilreparasjon og PC-service i Oslo, Lørenskog, Asker, Drammen og Omegn. Har du knust iPhone skjerm? Snapfix tilbyr drop-in skjermbytte på timen. Knust iPad? Normalt tar det 1-3 dager for glassbytte på iPad. Vi tilbyr også ekspresshjelp innen 24t. Du får også andre mobilmerker reparert som Sony, Samsung og Huawei. Vi tar i mot alle form for skader, enten du har knust skjerm, trenger nytt batteri, fått ødelagt kamera, høyttaler eller mikrofonen din skurrer. Vi reparerer mobilen på dagen. Har du problemer med PCen din? Du får muligheten til å få din PC eller MAC reparert av profesjonelle i løpet av kort tid! Snapfix er en totalleverandør av datatjenester: PC-hjelp, PC-reparasjoner og PC-service. Vi kan hjelpe deg med de fleste PC-problemer som virus, treg PC o.l

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Skiftet en knust skjerm hos snapfix…

Skiftet en knust skjerm hos snapfix Gulskogen. Fikk en defekt skjerm, som var litt problematisk å vise frem i akkurat den lille stunden man var hos snapfix,, hva jeg opplevde resten av døgnet. Har jo ikke akkurat en ekstra mobil hjemme for å filme og dokumentere problemene med skjermen… Men fikk til slutt en ny skjerm, og den fungerer aldeles perfekt!

30 de agosto de 2024

Ikke til å anbefale

Ikke til å anbefale. De byttet knust skjerm så begynte tlf å pipe, overopphetes stadig og kameraet bak er blitt ødelagt. De vil ikke fikse opp i feilene og begynner heller og krangle og ikke opprettholde reklamasjonsretten.

10 de fevereiro de 2024

Resposta de Snapfix.no

Hei Sandra, takk for din omtale. Vi er ikke enig i det du skriver. Du var innom for å reklamere på at skjermen "buler". Tekniker fant dråper i din telefon, noe du ikke kunne forklare. Dette har ført til at batteriet har kortsluttet og begynt å blåse seg opp. Batteriet presser altså på skjermen innifra. Vi har vært villig til å hjelpe deg med dette, men kunne da ikke behandle det som en garantisak. Kunder som benytter seg av tjenester, kan få rabatt om de i tillegg kjøper tilbehør, ettersom de tar seg tid til å skrive en omtale, det er derimot ingen rabatt på selve tjenesten. Tilbudet gjelder både for positive og negative omtaler, så her må du bare komme innom å få rabatt. Ha en fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lav kvalitet på deler og service

Bruker deler av vesentlig dårligere kvalitet enn originalt. Lite imøtekommende etter utført oppdrag.

30 de novembro de 2022

Hei Are.

Vi er ikke enig i din påstand og opplever din omtale som en hevnaksjon, da vi nektet å erstatte skjermen som sønnen din hadde knust på nytt. Vi går selfølgelig ikke med på utpressing og trusler om dårlig omtale. God jul!

Rensing av høyttaler på iPhone på 300kr

Rensing av høyttaler på iPhone på 300kr

På to minutter åpnet ansatte telefonen, kjørte en klut over høytaleren og slo på kassen 300kr. Utrolig! Jeg skrev klage i Messenger og fikk råd å spørre på forhånd om pris neste gang .

30 de dezembro de 2021

Resposta de Snapfix.no

Hei. Vi beklager du ikke er fornøyd med våre priser. Før innlevering fikk du skriftlig informasjon om at minstepris hos oss er 249kr(diagnose), rens av høyttaler koster 299kr. Vi er ikke enig i slik du beskriver tjenesten, mobilen ble åpnet og høyttaler ble renset på en profesjonell måte, ikke med klut slik som du hevder. Som verksted har vi selvfølgelig en minstepris for reparasjoner, bilverksted tar ca. 1000kr(påbegynt arbeid). Husk å spørre om pris innen du benytter deg av en tjeneste.

Ha en fin dag og godt nyttår!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais