Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer CompanyAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag letade efter en sorts underbart vassa brytblad som är jag hade hemma .Hade glömt var jag köpt dom. Tittade på bladet. Där stod det Sollex. Googlade helt sonika upp Sollex och hitta deras websida.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej, sen första dagen jag börja beställa varor från Sollex så finns där inget att klaga på, produkterna är givetvis bra och leveransen snabb, men det jag som jag tycker är bäst är den personliga konta... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och pålitlig service När jag har varit i kontakt med Sollex har de varit väldigt hjälpsamma. De såg till att det verkligen var rätt knivar för mitt ändamål innan de skickade varorna. Saknar... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de lâminas
  2. Serviço de Comércio Eletrônico
  3. Fabricantes de facas
  4. Loja de facas

Sollex manufactures and supplies high quality knives, blades, and industrial razor blades for professional users who demand exceptional sharpness, precision, and durability. With almost a century of experience, Sollex is a trusted partner for the plastic film, packaging, and converting industries worldwide. The product range includes industrial razor blades, slitter blades, pelletizer knives, CNC knives, router bits, and custom-made cutting solutions. Every Sollex blade is engineered in Sweden for maximum efficiency, consistent results, and a long lifetime. Choose Sollex for world-class cutting performance and reliable Swedish quality.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

99 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Our purchase was a really good…

Our purchase was a really good experience. Great customer service!

5 de junho de 2026

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Dear Jeannette, So many thanks for your positive feedback. We got really happy and thankful for you kind and uplifting comment. Hope our blades work well for you. It was our first order to Guatemala. Many kind thanks, SOLLEX / Johan

Kvalitativa knivblad!

DynaMate AB fick för kunds räkning, i uppdrag att bygga en robotiserad öppnings station för wellådor. Sollex AB hjälpte oss med materialval och typ av kniv på ett utmärkt sätt. Efter drifttagning av utrustningen kan vi konstatera att varje blad (Spetsblad 761) skär 22800 meter innan det är dags för byte vilket är ett mycket bra resultat och en mycket nöjd slutkund:)

5 de junho de 2026

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Stort tack Jonas! Din feedback gör oss verkligen glada och tacksamma. Verkligen kul att er kund är nöjd. Vi driver på utvecklingen av knivar och knivblad med mål att förbättra våra kunders processer. Vi har skapat ett kund case av det fina samarbetet med Dynamate:

Hoppas att det kan inspirera andra som funderar på hur länge ett knivblad kan hålla.

Bästa Hälsningar,

SOLLEX / Johan Falk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good communication- items arrived on…

Good communication- items arrived on time

18 de maio de 2026

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Dear Brenda, Many kind thanks for your wonderful feedback. I am delighted to do business with you and your company. Wish you all the best! SOLLEX / Johan

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Many thanks! Positive feedback like "Great blades at reasonable prices" makes us thrive! Many thanks! SOLLEX / Johan

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Facilidad en la web y rapidez en la…

Facilidad en la web y rapidez en la entrega.

24 de março de 2026

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Muchas gracias por sus excelentes comentarios. ¡Comentarios como el suyo nos motivan a seguir mejorando! ¡Saludos! SOLLEX / Johan

Label LTD

Fast and accurate.

27 de janeiro de 2026

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Many thanks! Your positive feedback makes our day!

Excellent produit

Excellent produit, un peu cher, livré rapidement.

16 de dezembro de 2025

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Un grand merci pour votre excellent retour !

Vos commentaires nous font vraiment plaisir et nous encouragent à continuer de progresser.

Merci encore et bonne journée !

We are extremely satisfied with Sollex Blades

We are extremely satisfied with Sollex AB. The service is excellent, the price–quality ratio is outstanding, and every email is answered the same day. Delivery is always very fast. This is the second time we have ordered blades from Sollex, and we truly hope to continue ordering from you for many years to come.

22 de dezembro de 2025

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Dear Johannes, Many thanks for your fine feedback. It is customers like you that makes us thrive. Looking forward to work with you in the future. Really happy to continue to make https://www.sollex.se the go to site for knives and blades. All the best! SOLLEX / Johan

Knivblad

Enkel beställning och snabb leverans
Trevlig personal

18 de novembro de 2025

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Hej Mikael, Stort tack för mycket trevlig feedback. Det är sådana trevliga kommentarer som får en att tycka att det är kul med jobbet. Stort tack! Beata och Johan på SOLLEX

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Thanks for great feedback. We will have to update our Trustpilot text to english.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jattebra service och kort leveranstid

Jattebra service och kort leveranstid. Knivarna jag köpt till min roland p&c är toppen. Bra priser

3 de outubro de 2024

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Hej Christer, Stort tack för ditt trevliga omdöme. Jag blev verkligen glad. Stort varmt tack! SOLLEX / Johan

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra kvalitet

Det känns som det är bra kvalitet på produkterna, det enda som jag inte är helt tillfredsställd med är leveranstiden.

1 de fevereiro de 2024

Excellent quality!!!

Excellent quality of the products and 100% TOP Service! Many thanks and regards from Bulgaria!

12 de janeiro de 2024

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Dear Valery, Many thanks for your kind comment on Trustpilot. It really made our day. Thanks a lot!, SOLLEX / Johan

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super bra grejor.Alltid lika nöjd

Superservice och bästa kvalitét på produkterna.

8 de novembro de 2022

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Stort tack Roger! Alltid trevligt att ha me dig och göra. Kul att du gillar våra knivar och knivblad! Ha en underbar vecka så hörs vi och ses!

Bästa Hälsningar,

SOLLEX / Johan

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag bara älskar den här kniven!

Kniven har lagom tyngd och härlig kvalitetskänsla: bara ljudet när man fäller upp den! Den ligger perfekt i handen och sen de stabila, skarpa knivbladen. Trevligt bemötande! Rekommenderas!

24 de outubro de 2022

Stort tack Ulf för trevligt omdöme! SOLLEX / Johan

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rätt saker som fungerade som jag…

Rätt saker som fungerade som jag trodde att de skulle.
Snabb leverans.
Lagom prisnivå.
Mvh
Ulf Svensson

8 de setembro de 2022

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Stort varmt tack Ulf för din fina kommentar!

Johan Falk, Sollex AB

Kanonkniv

Kanonkniv, dock lite dyr frakt.

19 de agosto de 2022

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Tack för positiv feedback. Kul att höra att du gillar våra knivar för proffs.

Jag tycker också att vi ibland har lite dyr frakt. Vår verksamhet bygger på återkommande större leveranser till företag. Viktigast för Sollex är stabila leveranser och att frakten kommer fram dagen efter dagtid till företagsadresser. Vårt avtal med Schenker möjliggör detta. Men det är inte den billigaste lösningen.

Vi erbjuder fraktfria leveranser beställningar över 950kr. På beställningar under än 950kr tar vi ut självkostnadspriset 129kr ex moms som täcker packningsarbete och transport.

Tack för fin feedback!

SOLLEX / Johan

Leverans

15 de março de 2022

Resposta da Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company

Hej Teija, Stort varmt tack för ditt trevliga omdöme. Det är sådana kommentarer som gör livet och jobbet kul! Stort tack! SOLLEX / Johan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.