Vi besøgte Sonnerupgaard Gods i forbindelse med en aktivitetsdag med Døvblinde Danmark. Vi havde en rigtig god dag hvor de unge mennesker kunne prøve ATV, bueskydning, luftgevær, Segway og øksekast.... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde glædet os meget til at afholde vores bryllup på Sonnerupgård gods, men under Corona omstændighederne valgt vi at aflyse. Der var lidt bump på vejen med at få nogle af pengene retur, men ef... Ver mais
Vi var så heldige å feire bryllupet vårt i Laden på dette fantastiske stedet. Vi hadde en helt magisk dag og helg på godset i de fineste omgivelser. Vi har fått så god hjelp av alle vi har hatt konta... Ver mais
A empresa respondeu
5 stjerner får man kun når virksomheden leverer over forventning, og det gør Sonnerupgaard til fulde. Super god service, flinke folk hele vejen rundt og en rigtig sød receptionist- Julie.... Ver mais
A empresa respondeu
Sonnerupgaard Gods er en familieejet virksomhed med historiske rammer. Vi har rammerne til uforglemmelige fester og mindeværdige firmaophold. Vi skaber rammerne for vores gæsters arrangement – fra fester til kursus med overnatning – med fokus på personlighed, fleksibilitet og service. Vores gods ligger i Hvalsø, midt på Sjælland i ægte dansk landlig idyl i Skjoldungernes Land; tæt på byen men langt fra larmen. Vores gæster fejrer bryllup, livets fester og milepæle som konfirmation, sølvbryllup og runde fødselsdage, eller nyder ro til at drøfte strategier og træffe de vigtige beslutninger. I vores 4 festlokaler og/eller 6 mødelokaler, park og skov er der rum til udfoldelse. Alle er velkomne til at komme ud på en rundvisning. Hvis du skal holde noget for virksomheden, bryllup eller fest, så ring hverdage mellem kl. 09-17 for mere information eller forespørg en tid til en uforpligtende rundvisning.
Tølløsevej 53, 4330, Hvalsø, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gammelt , småt, dårlig vifi, kun betalings tv extra udgift . Toilet og bad man knapt Kan være i . Dårlig hovedpude, ikke plads til kuffert. Toilet taske, diverse der skal oplades.meget lydt kan høre alt hvad naboen laver, fest i underetagen det var som at sove over et værtshus. I aften er det endnu værre onsdag den 8 november 2023. Der er så meget larm at det er umuligt at sove . Vil ikke anbefale nogen at bo her ikke nok med larmen stinker værelset af røg fra bål eller grill køkken, jeg har aldrig oplevet et så ringe hotel. Heldigvis kun en nat mere så bliver det en overnatning på Zleep Hotel Ballerup. Hilsen Martin i værelse 9. Og nej det er ikke mig der stå på buking men min schef navn.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Skønt sted, dejlige omgivelser, empatisk personale. Sonnerupgaard har styr på hvad der skal til for at man får en perfekt dag og aften. Man har forholdsvis frie rammer til at gøre dagen til præcis det man ønsker. Laden har i øvrigt rigtig god akustik. Hvis jeg skulle knytte en kommentar til hvad der var svært - var det at navigere alle de "mikro-transaktioner" i form af hvad der var inklusive og hvad man skulle betale extra for. Men personalet er meget hjælpsomme og fleksible - så man bliver selvfølgelig taget i hånden.
Morgenmaden var i øvrigt over alle forventninger.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Så fantastiske omgivelser og virkelig godt samarbejde med personalet.
Alt forløb perfekt og personalet var altid smilende og utrolig hjælpsomme. Super med overnatning og morgenmaden var rigtig lækker. Vi er så glade for at vi valgte at holde bryllup på Sonnerupgaard gods.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Fantastisk sted smukke omgivelser og de gjorde bare så meget for at alting gik godt

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Dejlig oplevelse, med personale der var opsøgende omkring vores ønsker og behov

Resposta da Sonnerupgaard Gods
We had our dream wedding in Laden-1877 and we could not have had a more perfect space and venue. The team has been incredible kind, helpful and attentive since the beginning and helped us throughout all of the stages of our wedding.
The space itself is beautiful, fully equipped, with stunning gardens surrounding it. Thank you once again for hosting us! 🙏
Vi holdte den dejligste bryllupsfest i Laden. Rammerne var helt fantastiske og vi er altid blevet mødt med et smil på læben af medarbejderne på godset under hele forberedelsesprocessen.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Et perfekt sted at afholde sin store drømmefest! Super lokaler, skønne udendørs områder og fantastisk personale der står klar til at hjælpe når der er brug for dem.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sonnerupgård og deres team.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Vi havde et fantastisk bryllup i det bedste rammer. Sonnerupgaard Gods er et fantastisk sted til at holde en fest med mulighed for at forme festen præcist som du selv ønsker uden dyre prop-penge eller nogen der siger festen skal slutte til et bestemt tidspunkt.
Vi har nydt masser af god service fra det øjeblik vi viste interesse i stedet til efter sidste afregning og kan på ingen måde beklage os over noget som helst.
Vi havde givet ti stjerner hvis det var muligt
Super super skøn lokation at holde bryllup i, alle gæster og os selv var dybt imponerede over de flotte lokaler og de flotte omgivelser.
Det har været dejlig nemt hele processen, skønt personale og alle er søde og venlige derude på godset.
Et fantastisk sted, rigtige søde og venlige personale, som virkelig hjalp os, for at jeg fik en skøn fødselsdag. Kavalerfløjen er et smuk lokale, vil helt klart anbefale stedet til andre.
Mvh.Charlotte Dorph-Petersen

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Vi fejrede bryllup i Hestestalden 4. februar 2023. Virkelig smukke lokaler og god størrelse rum.
Desværre var der lidt mange ting som spændte ben for, at dagen bare kunne glide på skinner.
1: Hele værelses bookingen var desværre noget bøvlet, vi skulle selv kontakte godset løbende for at få dem til at åbne op for flere værelser, så vores gæster kunne booke online. På dagen havde flere fået enkeltværelser med bad på gangen, på trods af de havde betalt for dobbeltværelser med eget bad og toilet. Værelserne var i ret sølle stand og vores brudesuite lugtede meget af kloak.
Da der ikke er personale til stede i weekenden kunne vi ikke få hjælp til at få styr på værelserne og flere af vores gæster valgte at køre hjem istedet for overnatte. Det var lidt ærgeligt.
Nogle gæster har søgt om kompensation og fået halvdelen af værelset refunderet.
2: Ovnen i køkkenet virkede ikke og da vi søndag fortalte det til overleveringsdamen, vidste de det godt og havde bestilt tekniker, som desværre ikke kunne nå at komme.
Det havde været rart i det mindste vide at ovnen ikke fungerede, når de nu godt vidste det! Men kokken måtte løbe til og fra hovedhuset for at få lavet al maden.
Under al kritik at så vigtig en del af køkkenet er i udu, uden at der gives besked herom.
4: Godsets fotograf ville gerne tage billeder af lokalerne til deres hjemmeside inden vi kom, og som tak ville vi få taget nogle billeder, som brudepar og vores gæster til receptionen. Dette takkede vi ja til, men da vi kom til vores recetion efter vielsen, havde fotografen været der og ville ikke komme tilbage. Så vi fik aldrig taget de billeder vi blev lovet.
Da vi forelagde godset det, skrev de at det i betingelserne stod, at deres fotograf ikke kunne gøre det ud for egen fotograf. Men ved et screenshot af den sms vi modtog med bekræftelse af at vi ville få taget billeder, har de lovet ændre i teksten. Desværre fik vi jo så aldrig taget de billeder som lovet.
4: Vi havde tjekket med godset om det var et problem med røgalarmer, da vores DJ havde røgmaskine med og havde fået af vide dette ikke var et problem. Kl 03.00 gik røgalarmen dog allivel og en gæst måtte op og kravle for at få den ned.
5: Da der skulle vises video indslag til middagen havde vi behov for AV udstyr. Selvom godset har projektor og udstyr kan dette ikke lånes. Vi måtte derfor selv skaffe udstyr og kunne leje en soundbox for 1500 kr samt et faldefærdigt mobil lærred, som måtte holdes oppe på en tubberware.
Personalet er uden tvivl meget søde på godset, men alle spørgsmål vi har haft har de ikke umiddelbart lige kunne svare på. Varmen i lokalet var skruet helt op, og da vi bad om at få skruet ned vidste de ikke lige om dette kunne lade sig gøre.
Der har været rod i de mails de har skrevet for at få oplysninger og genrelt har det bare ikke føltes, som et sted, der lever af konferencer og fester.
Efterfølgende fik vi af vide at de har et døgnnummer man kan ringe på i weekenden.
Dette havde vi aldrig fået oplyst.
Et bryllup er jo altid en dejlig dag og lokalerne var smukke, men desværre var der for mange ting som ikke fungerede, og som var med til stikke en kæp i hjulet.
For et sted som lever af konferencer og fester, havde vi forventet en mere velsmurt maskine.
Klagen er forelagt godset , som de har givet udtryk for at de vil tage til efterretning og vi har fået en kompensation i form af brudesuitens beløb på 900kr.
Vi afholdt vores bryllup i 1877-laden, hvilket var fantastisk! Vielsen fandt sted den 10/02-23, mens bryllupsfesten blev afholdt den efterfølgende dag. Atmosfæren i laden var magisk, og Sonnerupgaard Gods har været utrolig søde og samarbejdsvillige :) Vi kunne ikke have ønsket os et bedre bryllup.
Jeg holdt min 50 års fødselsdag i Kavalerfløjen.
Det er nogle fantastiske flotte lokaler.
Alt gik som planlagt og personalet var meget hjælpsomme.
Jeg havde en uforglemmelig fest og kan kun anbefale andre at holde fest på Sonnerupgaard.
Jeg fejrede min 50 års fødselsdag i Kavalerfløjen med overnatning. Det var et rigtig fint forløb. Jeg fik rigtig god hjælp på dagen fra personalet, og lokalerne samt køkken var fine.
Ingen proppenge. Intet sluttidspunkt om natten. Ingen begrænsninger på musikken. Godt udrustet køkken. Små men gode værelser. Alt i alt et sted jeg helt sikkert gerne vil bruge igen en anden gang.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Holdt nytår i Kavalerfløjen, og det var intet mindre end en fantastisk oplevelse. Meget serviceminded personale, lækkert lokale og fantastiske omgivelser.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Perfekt sted at holde bryllup!
Vi lejede Laden til vores vinterbryllup, og det var de smukkeste omgivelser at holde både vielse of fest i. Al kommunikation med stedet gik utrolig nemt, og vi havde alt hvad vi skulle bruge. Meget imødekommende og venligt personale, som hjalp med at få det hele til at forløbe let. Vi havde en helt fantastisk dag <3

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Sonnerupgård gods er de perfekte rammer for en fest! Min mand og jeg fejrede vores fælles fødselsdag i oktober - og vi havde den smukkeste fest i godsets lade - alt var bare i orden, top professionelt sympatisk personale, virkelig en fantastisk oplevelse !

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Snobbet betjening. Snollet værelse. Larm fra håndværker og events på stedet. Ikke mulighed for at købe andet end dyr morgenmad. Flag tages ikke ned om aftenen. Overhovedet ikke prisen værd! Ligger dog smukt.
Kan ikke anbefales.

Resposta da Sonnerupgaard Gods
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.