Säljaren (jag tror hon heter Donia eller Dunia) var mycket kunnig och dessutom väldigt trevlig. Det gjorde att hela köpupplevelsen blev positiv. Sova har även agerat proffsigt och trevligt i tiden... Ver mais
Jag köpte en säng hos er som tyvärr inte motsvarade mina förväntningar när det gäller komfort. När jag kontaktade er för att få hjälp blev jag mycket väl bemött av personalen, särskilt Dunia, so... Ver mais
Åkte ut på väla i Helsingborg för att kolla på ny säng med mannen. Träffade den trevligaste säljaren vid namn Max! Tog sig tid och visade vad vi var ute efter landade på en tempur säng! S... Ver mais
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!

Ekslingan 9, 254 67, Helsingborg, Skåne län, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Professionell hanteringen. Bra service och kunniga säljare.

Resposta da SOVA - Helsingborg
Riktigt otrevlig person ringde upp mig och lät mig inte prata, körde över mig totalt i telefonen och lyssnade ingenting. Avbokade därefter sängen. Vill inte ha med detta företaget att göra.

Resposta da SOVA - Helsingborg
Ofullständig leverans av vår beställning och en ovilja att hjälpa oss

Resposta da SOVA - Helsingborg
Trevligt bemötande och tålamod med alla våra frågor. Hjälpsamma

Resposta da SOVA - Helsingborg
Sängen är bra, medan sättet för betalningen lämnar mycket i övrigt att önska. Vi blev ålagda, av Resurs bank (Sova), att fullbetala sängen en dryg månad innan vi fick leverans. Normalt är att man erlägger en del, kanske 10 % av totala beloppet vid köpet och resten efter fullgjord leverans. Vill ni behålla era kunder borde ni nog se över detta betalningsförfarande.

Resposta da SOVA - Helsingborg
Fick besked att leverans skulle ske v 47, sen blev den framflyttad till v 48 och sen v 49. Kontaktade butiken som utlovade en bra kompensation för att jag inte skulle avboka. Fick sen besked att leverans skulle ske v 2. Åter igen utlovad kompensation för den myyyycket försenade leveransen. Sängen levererades v 3 och i kompensation skulle jag få presentkort i butiken om 300 kr. Fy f…n!!!! Kommer aldrig sätta min fot/beställa online från Sova och har berättat för min vänkrets hur jag blivit behandlad. Dels att leveranstiden blev över 3 månader och att den utlovade kompensationen blev presentkort om 300 kr i butiken🤬🤬🤬

Resposta da SOVA - Helsingborg
Bra service i butiken. Tog i beaktande vilken prisklass vi valde.

Resposta da SOVA - Helsingborg
Kunnig personal som sålde in produkten på ett professionellt och balanserat sätt.

Resposta da SOVA - Helsingborg
Fantastiskt service man får på sova.
Duktiga medarbetare som kan sin sak verkligen.
Tack för hjälpen med en ny säng.

Resposta da SOVA - Helsingborg
Blev otroligt bra bemött och fick enorm hjälp med vad ville ha, super.

Resposta da SOVA - Helsingborg
Trevlig och kunnig personal. Tog sig tid att lyssna. Mysig butik med bra urval. Superb säng

Resposta da SOVA - Helsingborg
Beställde säng med sänggavel och fyra ben.
Väntade 8 veckor till sängen kom, men ingen sänggavel. Säljaren hade missat detta. Får vänta 8 veckor till. Mycket dåligt!

Resposta da SOVA - Helsingborg
Trevligt bemötande i butik. Säljaren förstod direkt vilken produkt vi ville ha och han gav bra tips - en otroligt duktig säljare!

Resposta da SOVA - Helsingborg
Fick ett väldigt trevligt och professionellt bemötande av säljaren Peter vid köp av säng och tillbehör

Resposta da SOVA - Helsingborg
Fantastisk service på Sova Helsingborg.
Konkurrensen i samma kvarter försökte tvinga mig att handla hos dem, obehaglig upplevelse. Nej på Sova är de kunniga, trevliga och lugna. Vi köper resten av våra sängar hos dem också. Tack!