Personal mycket tillmötesgående och tålmodig. Blev dock mycket besviken att madrassen drogs nedåt och sidledes vid upphöjning av ryggen. klagade och fick betala för ett "gummi" underlag. Detta bord... Ver mais
Vi har köpt två Mattsons-sängar. De är helt fantastiska – handtillverkade i Sverige av naturmaterial. Äntligen en säng utan en massa suspekta ämnen. Jag fick dessutom bästa service hos SOVA Kungs... Ver mais
Incredible service and experience. We got to try every possible type of bed, model and stiffness until you find what is best for you. Nadia was exceptional, amazing knowledge and attention to detail h... Ver mais
Vi är väldigt nöjda med all hjälp vi fick av Mia! Hon var väldigt kunnig, trevlig och snabb på att svara på våra mejl efter köpet när vi hade fler frågor. Tack vare henne var kundupplevelsen mycket my... Ver mais
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!

Kungsgatan 5, 111 43, Stockholm, Norrmalm, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Trevligt och kunnigt bemötande, bra transportörer och superskön säng

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Bra service i butiken. Vänlig och saklig. Inlyssnande av kundens behov. Bra val av leverantör

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Servicen var mycket bra, fick lämna- tillbaka -garanti med även pengar tillbaka ifall jag inte var nöjd efter 100dagar. Mycket bra eftersom det tar ett tag att "sova in sängen" så att kroppen vänjer sig vid den nya. Efter att jag skaffat ny högre kudde blev det perfekt sovställning och jag sover gott hela natten!

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Trevlig personal som tog sig tid att lyssna på våra önskemål och ge råd baserat på det. Sängen blev perfekt!

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Får det som utlovats i tid med bra kvalitet och helt ok pris.

Resposta da SOVA - Kungsgatan
The bed's frame is leaking resin, been contacting sova team but there are no resolution yet and they are very slow responding. Will update here again once the issue is resolved

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Snabb och bra service, leverans Tempursängen är underbar

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Superfin service och bemötande. Tog sig verkligen tiden, noll stress och var duktig och kunnig på sitt jobb. Rekommenderar!

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Vilket otroligt trevligt bemötande från kunnig personal som med mycket tålamod visade mig flera sängar och svarade utförligt på alla frågor. Ebba lotsade mig rätt och jag har äntligen köpt ny säng. Jag känner mig mycket nöjd.

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Mycket bra service och jätte bra installation 👍😊😊

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Extremt nöjd med upplevelse och bemötande i butiken på Kungsgatan i Stockholm. Emma B var kunnig och trevlig, hjälpte oss att välja rätt bäddmadrass och var engagerad. Fin butik också med stort utbud. Trevlig upplevelse!!

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Allt har fungerat enl mina önskemål och bemötandet har varit trevligt, helt enkelt bra service.

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Mycket bra sängar och professionellt bemötande i butiken. Även leveransen fungerade bra.

Resposta da SOVA - Kungsgatan
Extra stjärnor till Alexandra, hon är otroligt kunnig och oerhört trevlig.