Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 91% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Spar rørvigvej 5 stjerner

Man bliver kun glad når man kommer i butikken

19 de abril de 2026

Hej Jan

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget at høre!

Det er skønt at høre, at du oplever personalet som så venlige og imødekommende, og at de altid hilser, uanset hvornår du kommer. Det er netop den slags oplevelse, vi ønsker, at alle kunder skal have.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gentagne gange kørt forgæves efter ja…

Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sidste gang og valgt at droppe alt handel fremadrettet, da der er for mange skuffelser med at handle i butikken. Kan derfor ikke anbefale at køre efter noget da det er spild af tid og energi på vejen. Spar Asaa 9340.

18 de abril de 2026

Hej Lasse

Mange tak for din feedback. Det er vi rigtig trætte af at høre, for det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, når de benytter sig af vores "Ja Tak"-tilbud 😯

Vi har været i kontakt med købmanden i Spar Asaa for at få afklaret forløbet. Han oplyser, at der desværre opstod en uheldig situation med butikkens headset-system, som betød, at personalet ikke hørte klokken ved afhentningsstedet. Det beklager vi naturligvis mange gange, da vi har fuld forståelse for frustrationen over at køre forgæves.

Købmanden har oplyst os, at han har rakt ud til jer direkte per mail med en personlig undskyldning og et tilbud om kompensation for den spildte tur. Selvom vi har forstået, at I ikke har ønsket at tage imod dette, så er tilbuddet stadig gældende. Vi vil strække os langt for at rette op på fejlen og give jer en bedre oplevelse.

Vi tager jeres kritik med videre til butikken, så de kan sikre, at deres teknik og rutiner omkring "Ja Tak"-tilbud fungerer fejlfrit fremover.

Vi håber, at I på trods af de tidligere skuffelser vil give os en chance for at vise det rigtige serviceniveau en anden gang 😊

Victoria, SPAR kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De passage dans la région

De passage dans la région, très belle découverte !
J’ai eu l’occasion de goûter le fromage de brebis à la truffe… une vraie pépite. L’équilibre est parfait, la truffe est bien présente sans masquer le goût du brebis, c’est fin et vraiment gourmand.
On sent des produits de qualité et un vrai savoir-faire.
Accueil très agréable en plus, ce qui ne gâche rien.
Je recommande sans hésiter si vous aimez les bons produits !

17 de abril de 2026

Hi Alexandre,

Thank you for your review.

It truly sounds like a wonderful experience!

However, we believe your review may have been intended for a different business, as it doesn’t quite match SPAR Denmark. We really appreciate you taking the time to share your thoughts, though.

Wishing you a lovely day, and we hope your review finds its way to the right place! 🌟

Best regards,
Ann-Sofie, SPAR Kundeservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stå til ansvar for jeg jeres handlinger

Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% rabat Som er værdiløs da jeres tilbud alligevel bare er meget dårlig i perioden man kan få rabatten

11 de abril de 2026

Hej John

Du har helt ret i, at vi tidligere har gjort opmærksom på din anmeldelse, og det skyldes, at den på det tidspunkt var meget ufyldestgørende og derfor svær for os at behandle korrekt 😔

I din tidligere anmeldelse skrev du blandt andet: “Skrabe lodder er spild af tid og stort materialeforbrug… Priserne er bare højere i den periode nærmest svindel.” – og her var det ikke klart for os, om du mente skrabelodder som dem man kan købe i kiosker, eller vores rabatkampagne med skrabelodder.

Vi har derfor ikke haft mulighed for at svare ordentligt før nu, hvor vi kan se, at du henviser til vores kampagne.

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med kampagnen 😔 Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback til os.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, hører vi meget gerne fra dig. Du skal være velkommen til at sende os en mail på kundeservice@spar.dk 🙏

Simone, SPAR

SPAR Nørager, og pakker

Jeg var i Spar i Nørager idag, både for at handle men, jeg ville også gerne have haft hentet en pakke, som jeg skulle bruge. Jeg ved godt de ikke udlevere pakker om søndagen, men når først man modtager beskeden om at ens pakke er klar til afhentning, efter deres lukketid om lørdagen, er det svært at kunne hente den. Jeg spurgte så en af medarbejderne om der var mulighed for at jeg kunne hente den alligevel, fordi det som sagt er en jeg skal bruge, og jeg ikke er hjemme hele ugen grundet arbejde ude, hvor til jeg bare fik afvide at jeg kunne vente til tirsdag. Det synes jeg er enormt dårlig kundeservice, at man ikke lige vil bruge bare 2 minutter på sine kunder, men istedet komme med en negativ bemærkning om at man skulle have haft hentet den dagen før, selvom man først modtager beskeden om afhentning efter lukketid. Nu er jeg nødt til at vente med at få min pakke indtil næste weekend hvis ikke den er smidt ud inden. Super dårlig service.

5 de abril de 2026

SPAR VALSGAARD!!!!

Person der tror hun jer hele butikken - både ansatte og kunder skal gør ensom hun siger og ber om!
Er IKKE ansat i butikken
DD står hun og to BØRN (!) på 6-8 år bag kassen og sorteret CIGARETTER (BØRN) mens den ansatte knapt kan komme til at passe kassen og pakkede/indlevering for dem!
BØRN der står med CIGARETTER- der skal gemmes bag forhæng - VIRKELIG DÅRLIG STIL
Stakkels ansatte
Denne butik har pt ingen leder så HVEM har ansvaret?

30 de março de 2026

Hej Azra

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi virkelig pris på.

Jeg er ked af at høre, at dit besøg i butikken har givet anledning til bekymring. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at både kunder og medarbejdere oplever ro, overblik og en professionel håndtering – også i travle situationer.

Jeg har været i dialog med butikken omkring episoden. Her er det blevet oplyst, at der var tale om en medarbejder, som – selvom hun havde fri og ikke var i arbejdstøj – trådte til for at hjælpe i en presset situation. Vi forstår dog godt, at det udefra kan have set anderledes ud, især når der samtidig var børn til stede.

Vi tager din feedback meget alvorligt, særligt i forhold til håndtering af varer.

Du ønskes en god dag 😊

Anne, SPAR Kundeservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vivimos en Agost y hemos comprado…

Vivimos en Agost y hemos comprado varias veces en la tienda SPAR de la localidad.

En más de una ocasión (por ejemplo, en el último mes) hemos encontrado productos que no estaban en buen estado en el momento de la compra, como un queso con moho visible y algunos productos que ya estaban caducados.

También compramos verduras congeladas para paella que parecían tener signos de mala conservación (posible quemadura por congelación).

Conservamos fotos y tickets de compra como referencia de estas experiencias.

Queremos destacar que una empleada, Laura, nos atendió correctamente y gestionó la devolución del dinero, lo cual agradecemos.

Esperamos que se puedan revisar estos aspectos para mejorar el control de calidad.

21 de março de 2026

Hi Leo,

You have posted your review on SPAR Denmark’s Trustpilot page. Unfortunately, we have no connection to stores in other countries 🙁

I would recommend that you post your review on the correct Trustpilot page and possibly contact the store directly to find a solution.

Hope you have a lovely evening ❤️

Kind regards,
Sara

Voldsom kritik til Spar på Carls Jacobsensvej i Valby

Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os som kunder. Hun har så igen, fyret en ung medarbejder, fordi han sagde fra overfor hendes irettesætter. Hun gør de ansatte utrygge, og kunderne dårligt tilpas. Det må være muligt at finde et ordentligt menneske, med gode værdier til at passe butikken. Butikken trænger til at blive kigget godt efter i krogene.

21 de março de 2026

Hej Dorte

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at du har overværet en situation, som føltes ubehagelig. Sådan skal det naturligvis ikke være at handle hos os.

Vi tager din kritik meget alvorligt og har sendt din anmeldelse videre til købmanden, som vil bruge den til at kigge de interne rutiner og omgangstone efter i sømmene. Vores mål er altid et godt arbejdsmiljø og en behagelig butiksoplevelse for vores kunder.

Vi håber, at du vil give os chancen for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Rasmus

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Desværre gang på gang oplever vi at…

Desværre gang på gang oplever vi at Bland selv slik i butikken ikke bliver fyldt op.
Vi vil utroligt gerne handle lokalt. Derfor har vi benyttet os af den lokale købmand i Starup v. Haderslev.
Men efter vi gentagne gange er kommet til tomme beholdere med slik.
Vj har nu besluttet os at trodse den lokale købmand, og køre ind til Haderslev og handler i stedet for i Netto eller Rema 1000.

17 de março de 2026

Hej Dennis

Vi er fuldstændig enige i, at det er utroligt ærgerligt at gå forgæves, når fredagsslikket skal på bordet. Vi er normalt kendte for at have et fantastisk udvalg, og vi beklager meget, at I har ramt tomme beholdere flere gange.

Årsagen har været en uheldig kombination af flere ting: Vi er i gang med at skifte sortiment, hvilket kræver en nedjustering af lageret, og samtidig har vi været ramt af leveringssvigt fra vores leverandør til Dagrofa. Oven i det har en sygdomsperiode blandt personalet desværre gjort det svært at følge med opfyldningen i det tempo, vi ønsker.

Vi er heldigvis på rette vej igen nu, og vi arbejder benhårdt på at få fyldt helt op, så vi igen kan leve op til vores ry som byens foretrukne sted til bland-selv-slik.

Vi håber meget, at I vil give os en chance til for at vise, at fredagshyggen er i trygge hænder hos den lokale købmand.

Bedste hilsner
Catharina

Falta de personal …

Soy clienta habitual de Spar c/Cataluña de Viladecans, hoy por falta de personal no me pueden servir embutido ni carne, porque solo hay 2 personas para un supermercado bastante grande y una de ellas se tiene que ir a merendar, que está en todo su derecho y se queda una persona sólo para todo el supermercado, así que han perdido una clienta habitual y como yo más gente.Sinceramente creo que este sistema de ahorrarse un sueldo va a ocasionar perdidas y trabajadores con el síndrome Burnout.Supermercados hay muchos...

6 de março de 2026

Super god SPAR i Kerteminde

Jeg havde skrevet en god anmeldelse, men slettede den igen, da jeg syntes, at jeg havde for mange.

Blev medlem af trustpilot i 2023, og den første BOX-IT,
blev verificeret. Blev også medlem af Tripadvisor i 2017.

Men nogle har 300 anmeldelser, og 1600 på Tripadvisor.

Handlede hos SPAR i Langegade, Kerteminde, mandag
d. 19. januar 2026, for kr. 46,95, som blev trukket på min konto i Danske Bank, dagen efter.

Det var mest proviant til cykelturen, en grøn sodavand, proteinbar, samt Broccoli, som var på tilbud.

Broccoli er fra Italien, og kan tilberedes på 3-4 måder,
for at opnå den bedste udnyttelse af vitaminerne.
Men den kan produceres i Danmark, med de rigtige vækstbetingelser.

Har købt en kolonnebog i Bilka, til mit kalorie-regnskab. Har trænet 150 km løb, 150 km cykling, samt
1050 mavebøjninger i januar, så det har givet et samlet vægttab på 4 kg.

Jeg nævnte i den første anmeldelse, at der er en skorsten på 235 meter på Fyns Værket - Odense.
Det ved jeg, forbi jeg har arbejdet hos Odense Mini Taxi. De havde en antenne, samt 1 på Fyns Væddeløbsbane, for at få signal ud til Taxi-bilerne, hvor de havde 60 bevillinger i 2003.

Kerteminde er en by med vækst-potentiale, og jeg så
ledige erhvervslokaler i Langegade.

Påtænker at købe en Købmandsbutik i et sommerhus-område i Slagelse, og så vil jeg give kredit, op til kr. 500, mod fremvisning af det gule eller blå sygesikringsbevis. De skulle så stå i en kolonnebog.

Om det så bliver SPAR-kæden, eller en anden må jeg se. Jeg har dog taget 2 kg på igen, da jeg har spist lidt
for meget slik, chips, og sodavand i februar.

5 stjerner for god kundeservice, samt et godt vareudvalg, samt en god butiksindretning.

19 de janeiro de 2026

Hej Finn

Tusind tak for, at du deler din oplevelse med os – det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos SPAR i Langegade, Kerteminde! 🌟

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både kundeservice, vareudvalg og butiksindretning. Det betyder meget for os at få sådanne detaljerede tilbagemeldinger, og vi vil helt sikkert tage det med videre til butikken, så personalet får den fortjente ros.

Det lyder også spændende med dine planer om købmandsbutik og de gode vaner med løb, cykling og sund kost – vi håber, at vores varer kan fortsætte med at støtte dig i dine mål! 🥦🚴‍♂️

Endnu en gang tak for din tid og din anmeldelse – vi glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken, og vi håber, at du fortsat vil have gode oplevelser hos os.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Beskyldt for at stjæle.

(8850 Bjerringbro) Jeg blev lidt trist og ked af det i dag. Fordi jeg var inde og købe nogle snacks til jeg kom hjem men lige efter jeg havde betalt kommer en af jeres medarbejder op til mig. Foran alle de andre kunder beskylder han mig for at have stjålet noget. Jeg tømmer selvfølgelig mine lommer foran ham mens alle kunderne står og kigger på mig. jeg har så ingen ting men jeg synes godt nok det er pinligt at stå foran alle andre i butikken og blive beskyldt for at have stjålet noget. Det er fair nok de lige vil tjekke men at gøre det foran alle andre kunder synes jeg godt nok er pinligt.
I kunne godt lige have trukket mig til siden i stedet for og have sagt det.

5 de março de 2026

Hej Casper

Tak fordi du deler din oplevelse med os😊

Vi forstår fuldt ud, at det var en ubehagelig og pinlig situation, og det er bestemt ikke meningen, at vores kunder skal føle sig ubehageligt berørt i butikken.

Vi har taget din henvendelse videre til butikken, som har forklaret, at de inden for de sidste par dage har haft flere situationer med skoleelever, der tog varer uden at betale. Dette har gjort personalet ekstra opmærksomme, og derfor handlede de, som de gjorde i situationen.

Vi forstår, at det kan føles ubehageligt at blive tjekket foran andre kunder, og vi vil tage din feedback til efterretning, så personalet fremover kan håndtere lignende situationer mere diskret.

Det hele😍

Jeg synes maden var smadder god og det gjorde mine gæster heldigvis også vi lavede lidt ekstrafrikadeller selv og lavet flødekartofler ekstra , og sådan noget ost der var for lidt men super fint ellers 👍👍👍

27 de fevereiro de 2026

Hej Britta

Tusind tak for de pæne ord – hvor er det dejligt at høre, at både du og dine gæster havde en god oplevelse med maden. Vi tager din kommentar om osten med videre, så vi kan forbedre os endnu mere næste gang 😊

Jeg håber, du får en rigtig god dag! 👍

Bedste hilsner
Sara

Esparragos

Creo que son ciegos. Compro un bote de esparragos gruesos y pone que hay 12 en el bote, cuando hay solo 10. Deverían de ir al oculista, o esque se dedican a engañar al cliente

14 de fevereiro de 2026

Hi David,

I am sorry to hear about your experience. I would, of course, like to pass this on to the relevant department so it can be investigated.

In order for us to look into the matter, we need to know which store is involved. You are therefore more than welcome to send us an email at: kundeservice@spar.dk with a copy of your review.

Wishing you a great Tuesday!

Best regards,
Chili

Forskelsbehandlere i Spar Visse

Spar VISSE.
Jeg spurgt en for at være sikker på prisen der står i butikken og i app’en var stort forskel. Så butiksasstistenten blev godt nok behandlet mig dårligt, hun blev sur og gik videre uden samtalen var færdig, da jeg hører lidt dårligt ville være helt sikker før jeg køber.

12 de fevereiro de 2026

Hej Agathe

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg er virkelig ked af at læse, at du følte dig dårligt behandlet i butikken – sådan skal et besøg hos os selvfølgelig ikke opleves. Vi ønsker altid, at alle kunder føler sig mødt med tålmodighed, respekt og god service, også når man lige har brug for ekstra tid eller sikkerhed omkring en pris.

Der er desværre sket en misforståelse i situationen, og det beklager jeg oprigtigt. Kundeservice er meget vigtigt for os, og derfor vil vi rigtig gerne have mulighed for at rette op på oplevelsen. Du er meget velkommen til at kigge forbi butikken igen og spørge efter Jan, så kan I sammen finde en god løsning og få en ordentlig afslutning på forløbet.

Jeg håber, du vil give os en ny chance, og mulighed for at byde dig velkommen igen 😊

Anne

Blev gjordt til grin.

Virkelige dårligt oplevelse. Var inde i spar på Kastetvej 9000 Aalborg for at handle, på vej ud af butikken bibber deres alarm, jeg går ind igen og henvender mig til den unge mand igen, hvor jeg så bliver beskyldt for at have noget i lommerne, jeg viser ham mine lommer som er tomme. Virkelig pinligt at blive gjordt til grin foran hele butikken. Handler ledig inden skod butik igen.

8 de fevereiro de 2026

Hej Kasper

Jeg beklager meget din oplevelse hos SPAR Kastetvej. Det er bestemt ikke rart at føle sig mistænkeliggjort – og slet ikke foran andre kunder.

En alarm kan desværre nogle gange reagere ved en fejl, men det skal naturligvis altid håndteres på en respektfuld og ordentlig måde 🙏

Jeg har sendt din henvendelse videre til købmanden, så han kan følge op på situationen.

Hvis du har lyst, er du også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice eller butikken direkte.

Ønsker dig en dejlig dag 😊

Ann-Sofie, SPAR Kundeservice

Dégringolade

Dégringolade. En 2020 je mettais 5 étoiles, là c'est une seule ! accueil froid, erreurs de caisse, produits en rayons grisonnant (genre pâté), légumes et fruits uniquement venant d'Espagne, disparitions des produits petits prix de moyenne qualité pour placer de la marque cher mais de moyenne qualité aussi . En tous cas le spar de six fours les plages c'est au secours ! surtout le gérant ! personnel uniquement des stagiaires d'écoles qui s'en foutent, il sont là que pour 3 semaines ! gérant aimable comme une porte de prison, rayons toujours vides des rares 1er prix. et j'en passe ...

29 de janeiro de 2026

Hi Betty,

Thank you very much for your review 😊

I’m sorry to hear about your experience. I would, of course, like to forward this to the appropriate person so it can be investigated.

In order for us to look into this, we need to know which store it concerns. You are therefore very welcome to send us an email at Kundeservice@spar.dk with a copy of your review.

Wishing you a great day!

Kind regards,

Meget dårlig service

Spar købmand dalvangsvej i Glostrup er desværre blevet en virkelig dårlig butik, efter at der er kommet ny ejer.
Vi har med glæde brugt spar og har altid kunne få de varer vi skulle bruge. Men nu er der kommet en ny ejer for ca et år siden og siden da, er det kun gået ned ad bakke.
Det er tit at vi ikke kan få de varer vi skal bruge fordi de er elendige til at bestille nye varer hjem igen efter at der er udsolgt.
Når man henvender sig til personalet så ved de hverken hvor de gældende varer skal stå, og de gider ikke engang at undersøge det. Når man spørger, så ved de ikke noget og man ser tit de unge stå med deres mobiltelefoner i hånden.
Selv cigaretter er tit udsolgt i de mærker vi bruger.
Det kan ikke længere betale sig at handle i spar mere med mindre man vil spilde sin tid.
Dårlig service og sure medarbejdere.
Kan ikke anbefales

28 de janeiro de 2026

Hej Allan

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse i Spar Dalvangsvej i Glostrup, og vi beklager mange gange, at butikken ikke har levet op til dine forventninger.

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores kunder, og vi beklager, at du har oplevet udsolgte varer, manglende hjælp fra personalet og dårlig service. Vi tager din feedback meget alvorligt, og vi vil gerne undersøge situationen nærmere, så vi kan forbedre os.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan høre mere om dine oplevelser og hjælpe med at finde en løsning. Vi beklager endnu en gang de gener, du har haft, og vi håber, vi kan genoprette din tillid til Spar.

De bedste hilsner, Lasse

perfekt og rar oplevelse

Kundeservice udførte en perfekt opdatering for mig, venlig og rar behandling.

28 de janeiro de 2026

Hej Susanne

Tusind tak for at dele din oplevelse ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en perfekt og rar oplevelse.

Vi sætter stor pris på dine ord om vores kundeservice og den venlige behandling 😊

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Diana

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais