A empresa respondeu
Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Ver mais
A empresa respondeu
I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Ver mais
Respondeu a 91% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Man bliver kun glad når man kommer i butikken

Resposta de Spar
Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sidste gang og valgt at droppe alt handel fremadrettet, da der er for mange skuffelser med at handle i butikken. Kan derfor ikke anbefale at køre efter noget da det er spild af tid og energi på vejen. Spar Asaa 9340.

Resposta de Spar
De passage dans la région, très belle découverte !
J’ai eu l’occasion de goûter le fromage de brebis à la truffe… une vraie pépite. L’équilibre est parfait, la truffe est bien présente sans masquer le goût du brebis, c’est fin et vraiment gourmand.
On sent des produits de qualité et un vrai savoir-faire.
Accueil très agréable en plus, ce qui ne gâche rien.
Je recommande sans hésiter si vous aimez les bons produits !

Resposta de Spar
Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% rabat Som er værdiløs da jeres tilbud alligevel bare er meget dårlig i perioden man kan få rabatten

Resposta de Spar
Spar Christiansvej Svendborg.. super langsomme til at registrerer når pakker er ankommet… lad vær at bestim pakker til den butik, de simpelthen så trætte de medarbejdere dernede..
Jeg var i Spar i Nørager idag, både for at handle men, jeg ville også gerne have haft hentet en pakke, som jeg skulle bruge. Jeg ved godt de ikke udlevere pakker om søndagen, men når først man modtager beskeden om at ens pakke er klar til afhentning, efter deres lukketid om lørdagen, er det svært at kunne hente den. Jeg spurgte så en af medarbejderne om der var mulighed for at jeg kunne hente den alligevel, fordi det som sagt er en jeg skal bruge, og jeg ikke er hjemme hele ugen grundet arbejde ude, hvor til jeg bare fik afvide at jeg kunne vente til tirsdag. Det synes jeg er enormt dårlig kundeservice, at man ikke lige vil bruge bare 2 minutter på sine kunder, men istedet komme med en negativ bemærkning om at man skulle have haft hentet den dagen før, selvom man først modtager beskeden om afhentning efter lukketid. Nu er jeg nødt til at vente med at få min pakke indtil næste weekend hvis ikke den er smidt ud inden. Super dårlig service.
Person der tror hun jer hele butikken - både ansatte og kunder skal gør ensom hun siger og ber om!
Er IKKE ansat i butikken
DD står hun og to BØRN (!) på 6-8 år bag kassen og sorteret CIGARETTER (BØRN) mens den ansatte knapt kan komme til at passe kassen og pakkede/indlevering for dem!
BØRN der står med CIGARETTER- der skal gemmes bag forhæng - VIRKELIG DÅRLIG STIL
Stakkels ansatte
Denne butik har pt ingen leder så HVEM har ansvaret?

Resposta de Spar
Vivimos en Agost y hemos comprado varias veces en la tienda SPAR de la localidad.
En más de una ocasión (por ejemplo, en el último mes) hemos encontrado productos que no estaban en buen estado en el momento de la compra, como un queso con moho visible y algunos productos que ya estaban caducados.
También compramos verduras congeladas para paella que parecían tener signos de mala conservación (posible quemadura por congelación).
Conservamos fotos y tickets de compra como referencia de estas experiencias.
Queremos destacar que una empleada, Laura, nos atendió correctamente y gestionó la devolución del dinero, lo cual agradecemos.
Esperamos que se puedan revisar estos aspectos para mejorar el control de calidad.

Resposta de Spar
Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os som kunder. Hun har så igen, fyret en ung medarbejder, fordi han sagde fra overfor hendes irettesætter. Hun gør de ansatte utrygge, og kunderne dårligt tilpas. Det må være muligt at finde et ordentligt menneske, med gode værdier til at passe butikken. Butikken trænger til at blive kigget godt efter i krogene.

Resposta de Spar
Desværre gang på gang oplever vi at Bland selv slik i butikken ikke bliver fyldt op.
Vi vil utroligt gerne handle lokalt. Derfor har vi benyttet os af den lokale købmand i Starup v. Haderslev.
Men efter vi gentagne gange er kommet til tomme beholdere med slik.
Vj har nu besluttet os at trodse den lokale købmand, og køre ind til Haderslev og handler i stedet for i Netto eller Rema 1000.

Resposta de Spar
Soy clienta habitual de Spar c/Cataluña de Viladecans, hoy por falta de personal no me pueden servir embutido ni carne, porque solo hay 2 personas para un supermercado bastante grande y una de ellas se tiene que ir a merendar, que está en todo su derecho y se queda una persona sólo para todo el supermercado, así que han perdido una clienta habitual y como yo más gente.Sinceramente creo que este sistema de ahorrarse un sueldo va a ocasionar perdidas y trabajadores con el síndrome Burnout.Supermercados hay muchos...
Jeg havde skrevet en god anmeldelse, men slettede den igen, da jeg syntes, at jeg havde for mange.
Blev medlem af trustpilot i 2023, og den første BOX-IT,
blev verificeret. Blev også medlem af Tripadvisor i 2017.
Men nogle har 300 anmeldelser, og 1600 på Tripadvisor.
Handlede hos SPAR i Langegade, Kerteminde, mandag
d. 19. januar 2026, for kr. 46,95, som blev trukket på min konto i Danske Bank, dagen efter.
Det var mest proviant til cykelturen, en grøn sodavand, proteinbar, samt Broccoli, som var på tilbud.
Broccoli er fra Italien, og kan tilberedes på 3-4 måder,
for at opnå den bedste udnyttelse af vitaminerne.
Men den kan produceres i Danmark, med de rigtige vækstbetingelser.
Har købt en kolonnebog i Bilka, til mit kalorie-regnskab. Har trænet 150 km løb, 150 km cykling, samt
1050 mavebøjninger i januar, så det har givet et samlet vægttab på 4 kg.
Jeg nævnte i den første anmeldelse, at der er en skorsten på 235 meter på Fyns Værket - Odense.
Det ved jeg, forbi jeg har arbejdet hos Odense Mini Taxi. De havde en antenne, samt 1 på Fyns Væddeløbsbane, for at få signal ud til Taxi-bilerne, hvor de havde 60 bevillinger i 2003.
Kerteminde er en by med vækst-potentiale, og jeg så
ledige erhvervslokaler i Langegade.
Påtænker at købe en Købmandsbutik i et sommerhus-område i Slagelse, og så vil jeg give kredit, op til kr. 500, mod fremvisning af det gule eller blå sygesikringsbevis. De skulle så stå i en kolonnebog.
Om det så bliver SPAR-kæden, eller en anden må jeg se. Jeg har dog taget 2 kg på igen, da jeg har spist lidt
for meget slik, chips, og sodavand i februar.
5 stjerner for god kundeservice, samt et godt vareudvalg, samt en god butiksindretning.

Resposta de Spar
(8850 Bjerringbro) Jeg blev lidt trist og ked af det i dag. Fordi jeg var inde og købe nogle snacks til jeg kom hjem men lige efter jeg havde betalt kommer en af jeres medarbejder op til mig. Foran alle de andre kunder beskylder han mig for at have stjålet noget. Jeg tømmer selvfølgelig mine lommer foran ham mens alle kunderne står og kigger på mig. jeg har så ingen ting men jeg synes godt nok det er pinligt at stå foran alle andre i butikken og blive beskyldt for at have stjålet noget. Det er fair nok de lige vil tjekke men at gøre det foran alle andre kunder synes jeg godt nok er pinligt.
I kunne godt lige have trukket mig til siden i stedet for og have sagt det.

Resposta de Spar
Jeg synes maden var smadder god og det gjorde mine gæster heldigvis også vi lavede lidt ekstrafrikadeller selv og lavet flødekartofler ekstra , og sådan noget ost der var for lidt men super fint ellers 👍👍👍

Resposta de Spar
Creo que son ciegos. Compro un bote de esparragos gruesos y pone que hay 12 en el bote, cuando hay solo 10. Deverían de ir al oculista, o esque se dedican a engañar al cliente

Spar VISSE.
Jeg spurgt en for at være sikker på prisen der står i butikken og i app’en var stort forskel. Så butiksasstistenten blev godt nok behandlet mig dårligt, hun blev sur og gik videre uden samtalen var færdig, da jeg hører lidt dårligt ville være helt sikker før jeg køber.

Resposta de Spar
Virkelige dårligt oplevelse. Var inde i spar på Kastetvej 9000 Aalborg for at handle, på vej ud af butikken bibber deres alarm, jeg går ind igen og henvender mig til den unge mand igen, hvor jeg så bliver beskyldt for at have noget i lommerne, jeg viser ham mine lommer som er tomme. Virkelig pinligt at blive gjordt til grin foran hele butikken. Handler ledig inden skod butik igen.

Resposta de Spar
Dégringolade. En 2020 je mettais 5 étoiles, là c'est une seule ! accueil froid, erreurs de caisse, produits en rayons grisonnant (genre pâté), légumes et fruits uniquement venant d'Espagne, disparitions des produits petits prix de moyenne qualité pour placer de la marque cher mais de moyenne qualité aussi . En tous cas le spar de six fours les plages c'est au secours ! surtout le gérant ! personnel uniquement des stagiaires d'écoles qui s'en foutent, il sont là que pour 3 semaines ! gérant aimable comme une porte de prison, rayons toujours vides des rares 1er prix. et j'en passe ...

Resposta de Spar
Spar købmand dalvangsvej i Glostrup er desværre blevet en virkelig dårlig butik, efter at der er kommet ny ejer.
Vi har med glæde brugt spar og har altid kunne få de varer vi skulle bruge. Men nu er der kommet en ny ejer for ca et år siden og siden da, er det kun gået ned ad bakke.
Det er tit at vi ikke kan få de varer vi skal bruge fordi de er elendige til at bestille nye varer hjem igen efter at der er udsolgt.
Når man henvender sig til personalet så ved de hverken hvor de gældende varer skal stå, og de gider ikke engang at undersøge det. Når man spørger, så ved de ikke noget og man ser tit de unge stå med deres mobiltelefoner i hånden.
Selv cigaretter er tit udsolgt i de mærker vi bruger.
Det kan ikke længere betale sig at handle i spar mere med mindre man vil spilde sin tid.
Dårlig service og sure medarbejdere.
Kan ikke anbefales

Resposta de Spar
Kundeservice udførte en perfekt opdatering for mig, venlig og rar behandling.

Resposta de Spar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.