Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sids... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os s... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 91% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

30 kr for verdens mindste røde…

30 kr for verdens mindste røde spidskål!! Hvad bilder i jer ind.
Gå i Spar og bliv seriøst taget ved næsen. For mig var det sidste gang.
Hver gang jeg har oplevet fejl i deres priser har de blot enten fjernet skiltet med den rigtige pris, eller sat prisen op til det den slår forkert ind til. Det er helt ude af propertioner og verdens dårligste og dyreste "service"
Nok er nok og nu er det slut med at handle i "Spar"!!
Få dog et nyt navn!
Fx "Vi røver og tager fusen på vores kunder dagligt"

24 de janeiro de 2026

Hej Kristian

Tak fordi du deler din oplevelse – og undskyld for den frustration, du har stået med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder 😔

Prisfejl og manglende sammenhæng mellem skiltning og kassepris er ikke i orden, og vi tager det meget alvorligt. Vi vil rigtig gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan finde ud af, hvad der er gået galt, og sikre at det ikke gentager sig.

Du må derfor meget gerne kontakte os på kundeservice@spar.dk, så vi kan tage et nærmere kig på oplevelsen, hvis du har lyst.

Vi håber, du vil give os chancen for at rette op på din oplevelse 😊

Anne

Spar risingsvej

Spar risingsvej
Rigtig dårlig service. Medarbejderne er tit og ofte så sur og behandler kunder Rigtigt dårlig. Jeg anbefaler ikke at man handle i Spar.

26 de janeiro de 2026

Hej Farhia

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det er vi oprigtigt kede af at læse. God service og en ordentlig tone over for vores kunder er helt grundlæggende for os, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at man skal have, når man handler i vores butikker.

Vi har gjort købmanden på Risingsvej opmærksom på din feedback, så den kan blive taget med i det videre arbejde med kundeservice og medarbejderadfærd i butikken. Alle kunder er naturligvis altid velkomne til at tage direkte fat i købmanden i butikken, hvis der er spørgsmål eller behov for afklaring.

Vi beklager, hvis du har oplevet medarbejdere som uvenlige eller utilnærmelige – det tager vi alvorligt, også selvom der kan opstå situationer, hvor der er uenighed om retningslinjer eller procedurer.

Vi håber, at du på et tidspunkt vil give os mulighed for at give dig en bedre oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

SPAR Sønderris

SPAR Sønderris. Nemt at hente og sende pakker. Handler til brød i butikken leveret fra Tarp Bageren. Altid i orden.

19 de janeiro de 2026

Hej Hans

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos SPAR Sønderris – både med pakkehåndtering og med brødet fra Tarp Bageren. Det betyder meget for os, at det opleves nemt, bekvemt og i orden hele vejen rundt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊🥖

Ønsker dig en dejlig dag 😊

Victoria, MENY Kundeservice

Nolac milk

I always find what I need and want at spar
And my local spar didn’t have the Nolac Range of Milk but recently discovered they now have it
Happy days 🥳🥳

16 de janeiro de 2026

Hi Dee,

Thank you so much for your review 🙌

It’s great to hear that you always find what you need.

We look forward to seeing you again at SPAR.

Wishing you a great day 😊

Kind regards,
Ann-Sofie, SPAR Customer Service

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det anbefales at holde sig væk fra Spar…

Det anbefales at holde sig væk fra Spar Kastetvej Aalborg.
Jeg havde bestilt varer 12.1.26 til levering 13.1.26 og fik at vide at de kommer ml 9.30 og 11.30, da kl. blev 14 ringede jeg og jeg fik at vide at de havde 18 ordre, ydermere blev der bandet ind i hovedet på mig i telefonen da varerne blev leveret, blev en pose kartofler kylt i døren. Man bliver heller ikke oplyst hvad leveringsgebyret er. I bestillingen stod der Groft Filtersalt, det meddelt e man heller ikke.
Handler der aldrig mere. Ubehøvlede biks.

13 de janeiro de 2026

Hej Vivi

Det er meget beklageligt at læse om din oplevelse, og det lever på ingen måde op til den service, vi ønsker at give vores kunder. Både den manglende overholdelse af leveringstiden og den måde, du beskriver dialogen og leveringen på, er helt uacceptabel.

Vi tager især afstand fra den adfærd, du oplevede ved leveringen, og dette vil blive taget op internt, da respektfuld og ordentlig kommunikation er en selvfølge hos os.

Vi beklager også, hvis information om leveringsgebyr og eventuelle vareændringer ikke har været tydelig i forbindelse med bestillingen. Det er noget, vi vil se nærmere på for at sikre bedre og klarere information fremover.

Din feedback er taget meget alvorligt og vil blive brugt til at forbedre både vores leveringsproces og kundeservice. Vi er kede af, at din oplevelse har været så utilfredsstillende.

De bedste hilsner,
Catharina

Spar Iversensvej 1

Spar Iversensvej 1
7700 Thisted Købte pålægs kagemanden til nytår det er den dårligste kagemand jeg nogensinde har fået bunden var meget tør og leverpostegen var helt tør og faldt fra hinanden vi smed det væk den billigste leverposteg man kan købe er meget bedre end den vi fik ved ikke om leverpostejgen var for gammel har kontaktet spar men de er ligeglade for som de siger kan det ikke være lige godt hver gang køber ikke der fra mere

Hej Bjarne

Det er vi rigtig kede af at høre. Det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker, at du skal opleve hos SPAR Iversensvej i Thisted – hverken når det gælder kagemanden eller pålægget.

Vi har sendt din anmeldelse videre til købmanden i butikken, så han er bekendt med oplevelsen og kan følge op internt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@spar.dk med en kopi af din anmeldelse, eller tage direkte kontakt til butikken, hvis du ønsker en dialog om sagen.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ingen hjæl

Pga. I kunne hjælpe mig

6 de janeiro de 2026

Hej Cornelia

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Jeg kan se, at du skriver i overskriften "Ingen hjælp", men i selve anmeldelsen skriver du at du fik hjælp. Hvis der er noget du har brug for hjælp til, må du meget gerne kontakte os på mail kundeservice@spar.dk eller telefon 88 20 68 13.

Vi har åbent på hverdage mellem 9-17 ❤️

Rigtig god dag! 👍

Bedste hilsner
Sara

Hvis du skal handle hos Spar i Høng

Hvis du skal handle hos Spar i Høng, er det godt at have en forkærlighed for tomme hylder

5 de janeiro de 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Det er vi selvfølgelig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med tomme hylder i vores butik i Høng. Det lever ikke op til den standard, vi ønsker at give vores kunder.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan høre nærmere om din oplevelse, og du er også altid velkommen til at tage direkte kontakt til butikken.

De bedste hilsner, Lasse, SPAR Kundeservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det var en separat kø hvor der KUN er…

Det var en separat kø hvor der KUN er folk som skal betjenes i forbindelse med pakker så ikke en fælles kø....
Men kan godt høre på jer at næste gang jeg er tvunget ned i jeres butik for at få/sende en pakke så bliver jeg sku nok nød til at springe over Kærn også betjene mig selv...

6 de janeiro de 2026

Hej Kristian

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os – det sætter vi faktisk stor pris på, også når feedbacken er kritisk 😊

Vi forstår din frustration, og det giver god mening, at der kan opstå irritation, hvis det er uklart, hvordan køsystemet fungerer. Da butikkerne drives af selvstændige købmænd, har vi ikke mulighed for at fastlægge den konkrete køstruktur i den enkelte butik, da det håndteres lokalt.

Derfor vil vi varmt anbefale, at du gør personalet i butikken opmærksom på din oplevelse næste gang. Den slags feedback er vigtig for dem at få direkte, så de kan vurdere, om køopsætningen giver unødige udfordringer – både for pakkekunder og øvrige kunder 📦

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at din næste oplevelse bliver mere smidig 🤞

Anne

Spar Grauballe

Ja nu sidder mig og min kammi ude i bilen og at vi fik dressing i vores franske er sku synd og sige, spar i Grauballe nok den værste spar i Danmark udover spar i ans

4 de janeiro de 2026

Hej Sofus

Jeg har gjort købmanden opmærksom på situationen, og han oplyser, at de altid gør deres bedste for at give kunderne en god oplevelse, hvorfor de ikke kan genkende situationen.

Dog er din feedback naturligvis givet videre.

Du ønskes en god dag 😊

Nytårsmenu 2025/26

Vi er nødt til at bakke Lisbeth Lemmings anmeldelse op. Nytårsmenuen var en katastrofe bortset fra, at de 2 mørbradbøffer var helt OK og velsmagende. Videre vil vi indrømme, at vi også fandt skaldyr i skaldyrssalaten. Derfor var appetizerne også OK i vores tilfælde.
Men skovsvampesuppen havde en underlig geleagtig konsistens og iøvrigt i alt for stor mængde. Den største del blev skyllet ud i vasken, da det var uspiseligt.
Kartoffelgratin var meget neutral men dog spiselig. Som Lisbeth også fremfører, var blomkålspureen var farveløs og smagløs. "Bearnaisesaucen" ved vi ikke hvad vi skal sige til - underlig. En flaske bearnaise sauce fra f.eks. Jensens Køkken havde været 100 gange bedre.
Dessertkagerne var umulige at få ud af formen i hel tilstand, og mango coulis så vi heller ikke noget til, så desserttallerkenen blev derfor en stor rød klat.
Totaloplevelsen var af disse grunde katastrofal, og vi er glade for, at det ikke var en menu, vi havde inviteret gæster på. Det er første og sidste gang vi køber nytårsmenu ved Spar.dk.

Hej Hans

Tak fordi du deler jeres oplevelse med nytårsmenuen.

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at uddybe, hvad der fungerede og især hvad der ikke gjorde.

Det glæder os at høre, at både mørbradbøfferne og appetizerne levede op til forventningerne hos jer. Når det er sagt, er det naturligvis meget beklageligt, at resten af menuen i så høj grad skuffede og endte med at give en samlet oplevelse, der var langt fra det niveau, vi tilstræber særligt til en aften som nytår.

Din feedback omkring skovsvampesuppens konsistens og mængde, den manglende smag i både blomkålspuré og kartoffelgratin samt oplevelsen af saucen er helt klart ikke den standard, vi ønsker at levere. Det samme gælder desserten, hvor både håndtering og manglende mango coulis naturligvis er uacceptabelt og noget, vi tager meget alvorligt.

Vi er oprigtigt kede af, at oplevelsen har betydet, at I ikke har tillid til at handle nytårsmenu hos os igen. Det er selvfølgelig ikke den afslutning på året, vi ønsker for vores kunder.

Ønsker dig en dejlig dag, og håber du er kommet godt ind i det nye år, trods skuffelsen.

Utroligt men sandt

Utroligt, at folk vil handle der, når man ser anmeldelserne altså.
I Agerbæk oplever vi ikke de store problemer, bortset fra priserne er lidt høje på nogle vare, så er de ikke så høje, at vi føler, at vi må handle andre steder, for det koster tid og benzin.
Dog er vi ikke fanatiske, så vi handler da også andre steder, hvis vi alligevel kommer forbi og der er et produkt vi god kan lide, eller lige vil se eller inspireres til noget nyt.
Normalt er vi altid udsat for en god og venlig service. Tak

30 de dezembro de 2025

Hej Flemming

Vi er virkelig glade for at høre, at I oplever god og venlig service i Agerbæk.

Vi ved godt, at priser kan opleves forskelligt, og derfor er det ekstra dejligt at høre, at I stadig føler, det giver mening at handle i butikken i hverdagen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Du ønskes en dejlig dag 😊

Nytårsmenu 2025

Nytårsmenuen var en stor skuffelse. Det eneste der var spiseligt var mørbradbøffen.
Butterdejsskaller var OK, men vi så ikke skyggen af skaldyr i skaldyrssalaten.
Der var ingen svampe i suppen. Suppen var en meget tyktflydende masse uden smag. Smagte kun lidt af hvidløg.
Kartoffelgratinen var total smagløs. Blomkålspureen var farveløs og smagløs, og bernaissovsen er der ikke noget at skrive om.
Det samme gælder desserten. Men hvor var mango coulis’n? Der var noget rødt bærsovs med i stedet.
Ifølge ingredienslisten er maden fyldt med kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler, fortykningsmidler, farvestoffer m.v.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse
Mvh Lisbeth

Hej Lisbeth

Tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.

Feedback er altid vigtigt for os. Det er den måde vi kan blive bedre på.

Jeg er ked af at høre, at nytårsmenuen blev en stor skuffelse for jer – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og slet ikke til en aften, der skal være noget helt særligt.

Det er naturligvis meget utilfredsstillende, hvis dele af menuen ikke lever op til beskrivelsen, mangler ingredienser eller opleves som smagløse. Din feedback omkring både smag, konsistens og indhold tager vi meget alvorligt, og den er allerede givet videre til vores køkken og leverandører, så vi kan gennemgå både opskrifter, råvarer og kvalitetskontrol grundigt.

Vi forstår også frustrationen over, at desserten ikke svarede til forventningen, når elementer som mango coulis er erstattet af noget andet – det er ikke acceptabelt uden tydelig information.

Catharina

SPAR KARSEMOSE

SPAR KARSEMOSE

Øv, havde bestil en flæskesteg flere uger før Juleaften, henter og finder ud af den har 4 dage før udløbsdato. Skriver til butikken at, dette ikke er i orden - deres respons var skod, det var normal procedure og giver ingen kompensation.

Da jeg åbner indpakningen, har det en virkelig dårlig lugt, som der ER overskredet sidste salgsdato, føj! Derudover er den fyldt med brusk (som vejer)

Tak Spar, for at have ødelagt vores juleaften!
Anbefaler ikke denne butik!

PS: Svar til Spar: Det passer ikke at der var masser af kød, men til gengæld masser af brusk! Hvis jeres retningslinjer er 4 dages holdbarhed for kød og det stinker gammelt, tyder det på der er fusket med datoen - er det nok ikke lige der man køber kød en anden gang!

23 de dezembro de 2025

Hej Joca

Tak for din anmeldelse af SPAR Karsemose.

Det gør os kede af at høre, at jeres juleaften ikke blev den oplevelse, I havde håbet på.

Vi har været i dialog med købmanden for den pågældende butik, som fortæller, at der blev udleveret en ribbensteg med masser af kød, så han står helt inde for det, han har leveret.

Ribbensteg kan – afhængigt af hvor på brystet kødet er skåret – indeholde brusk, men slagteren har ifølge købmanden udvalgt det bedst mulige stykke med fokus på mest muligt kød.

Når det er sagt, forstår vi godt, at lugt og kvalitet naturligvis skal være helt i orden, og at situationen har været frustrerende for jer. I forhold til holdbarhed følger butikkerne gældende regler for frisk kød, men vi beklager, hvis forventningerne ikke har været afstemt tydeligt fra start.

Vi tager din feedback med videre.

Du ønskes en god dag og et godt nytår 😊

En svindler i SPAR Hornsyld

Oplevet at fødevare er fordærvet især i grønt afdelingen. Desuden snyder de med priser i stor grad. Dette kan og vil gå ud over dårlig seende personer og de ældre.
Vægt og priser hører ikke sammen ud fra Jeres tilbudsaviser.
Et eks. er hotwings som blev beskrevet i tilbudsavisen ud fra en vægt på 750 gram men i butikken var der kun 600 gram til sammen prise i tilbudsavisen.
Det er kun de seneste oplevelser.

3 de dezembro de 2025

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse af SPAR Hornsyld.

Det er vi oprigtigt kede af at høre – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have hos en af vores butikker.

Derfor har vi været i kontakt med købmanden for den pågældende butik, da vores butikker drives af selvstændige købmænd.

Han beklager, hvis du har oplevet uoverensstemmelser mellem tilbudsavisen og varerne i butikken. Skulle du opleve dette igen, er du altid velkommen til at kontakte personalet – så sørger de naturligvis for at rette op på det med det samme.
I forhold til frugt og grønt har butikken for nylig fået en ny afdeling, hvor varerne nu er på køl, og mange kunder har givet positiv feedback på både kvalitet og friskhed. Men hvis du har været uheldig at få en vare, der ikke har været i orden, vil personalet også meget gerne hjælpe dig her.

Du ønskes en dejlig dag og et godt nytår 😊

dårlig attitude

har lige været i spar i ullerslev og fået den væreste tænkelige kundeservice man kunne få! dårlig attitude og mangel på viden omkring deres arbejde det er for dårligt. ikke første gang jeg der næsten som om d en ungdomsklub!!fyldt med de ungarbejders venner der fare omkring og er højt råbene. kommer aldrig tilbage!!

23 de dezembro de 2025

Hej Bente

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi naturligvis rigtig kede af at høre 😔

Den adfærd, du beskriver, lever på ingen måde op til de standarder, vi ønsker for kundeservice i vores butikker. Alle kunder skal mødes med respekt, ro og professionalisme – uanset alder på medarbejderne 🤝

Købmanden i butikken er blevet gjort opmærksom på din anmeldelse og vil tage det alvorligt med personalet, herunder fokus på både attitude, støjniveau og adfærd i butikken.

Vi vil samtidig gerne gøre opmærksom på, at man altid er meget velkommen til at henvende sig direkte til købmanden i butikken, hvis der opstår en utilfredsstillende situation. Det giver mulighed for at tage hånd om oplevelsen med det samme.

Vi forstår din frustration og beklager oprigtigt, at du har haft en dårlig oplevelse – og at det ikke var første gang.

Ønsker dig en dejlig dag og glædelig jul 🎄✨

Dårlig service

Har lige besøgt Spar , Ellevej i Frederiksværk og fandt der Pama grødris der ifølge et 20 x 30 cm skilt koster 20 kr. Betaler men opdager de har opkrævet 25 kr og går tilbage i kassen for at få mine 5 kr. En ung dame kommer og fortæller mig det er en fejl og det var sidste uges tilbud. Jeg tænker at hvis man bare udviser et minimum af kundeservice, havde man givet mig min 5er tilbage og fjernet skiltet og sagt tak til. Det bruger man så ikke der men nærmest er bebrejdende over jeg tillader at klage over bonnen. Rigtig skidt behandling 🤬

19 de dezembro de 2025

Hej Jesper

Jeg er virkelig ked af at høre om den oplevelse, du havde i vores butik på Ellevej i Frederiksværk 😔

Da vores butikker drives af selvstændige købmænd, har jeg taget din anmeldelse videre til købmanden i butikken.

Købmanden fortæller, at de naturligvis plejer at give varen til den pris, som står på skiltet, og han beklager, at det ikke skete i dit tilfælde. Du skulle både have haft en tak for at gøre opmærksom på fejlen og de 5 kr. tilbage 🙏

Købmanden beklager mange gange den uheldige oplevelse og vil meget gerne, at du finder ham næste gang, du kommer i butikken, så han kan give dig enundskyldning.

Endnu en gang undskyld, og tusind tak for, at du gjorde os opmærksomme på situationen 💛

Jeg håber, du får en rigtig god dag og en glædelig jul 🎄

Bedste hilsner
Sara

Der blev taget fat om problemet

Der blev taget fat om problemet

5 de dezembro de 2025

Hej Henrik

Vi er glade for at høre, at der blev taget hånd om problemet.

Skulle der opstå noget igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker dig en dejlig weekend og en glædelig jul 😊✨

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I Spar i Gug kan man altid være sikker…

I Spar i Gug kan man altid være sikker på en upersonlig og uprofessionel behandling. Butikschefen er altid uhøflig. Der er som om, at han ikke har fattet at han arbejder i et servicefag, hvis r kundeservice er vigtigt.

16 de dezembro de 2025

Hej ?

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi naturligvis kede af at læse, da vi i SPAR ønsker, at alle kunder bliver mødt venligt og professionelt 😕️

Vi har været i dialog med butikken i SPAR Gug, som desværre ikke kan genkende den beskrevne situation og derfor mangler lidt flere oplysninger for at kunne tage sagen seriøst og følge op på den rette måde 😊️

For at vi kan blive klogere på din oplevelse og sikre en eventuel forbedring, vil vi derfor meget gerne opfordre dig til at uddybe hændelsen eller tage direkte kontakt til butikken.

Du kan finde butikkens kontaktoplysninger her: https://spar.dk/butik/spar-gug.

Du ønskes en dejlig tirsdag og en glædelig 16. december 🎄️

Bedste julehilsner
Simone

SPAR Borup

Imorges kommer jeg kl. 07:54 og skal afhente en POST nord pakke. Jeg spørger personalet, som fortæller mig, at pakker kan hentes fra kl. 08:00. Herefter står tre kvinder bag skranken og snik snakker i 6 minutter, mens jeg venter. Herefter kl. 08:00 vil de ekspediere min pakke.
Vi har aldrig haft denne oplevelse i de øvrige Spar butikker, hvis man er kommet 5 minutter før eller efter.

11 de dezembro de 2025

Hej Maria

Tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.
Feedback er altid vigtigt for os. Det er den måde vi kan blive bedre på.

Der har desværre været en misforståelse hos personalet omkring udlevering af pakker før kl. 08:00, hvilket gjorde, at de troede de ikke måtte udlevere før. Det er der nu blevet rettet op på, så det ikke gentager sig.

Vi beklager også ventetiden. Det er selvfølgelig ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – og vi håber, du vil få en bedre oplevelse næste gang

Du må have en dejlig weekend 😊

Mvh
Andreas, SPAR

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais