Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sids... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Ver mais
A empresa respondeu
I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Ver mais
A empresa respondeu
Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os s... Ver mais
Respondeu a 91% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
30 kr for verdens mindste røde spidskål!! Hvad bilder i jer ind.
Gå i Spar og bliv seriøst taget ved næsen. For mig var det sidste gang.
Hver gang jeg har oplevet fejl i deres priser har de blot enten fjernet skiltet med den rigtige pris, eller sat prisen op til det den slår forkert ind til. Det er helt ude af propertioner og verdens dårligste og dyreste "service"
Nok er nok og nu er det slut med at handle i "Spar"!!
Få dog et nyt navn!
Fx "Vi røver og tager fusen på vores kunder dagligt"

Spar risingsvej
Rigtig dårlig service. Medarbejderne er tit og ofte så sur og behandler kunder Rigtigt dårlig. Jeg anbefaler ikke at man handle i Spar.

Resposta de Spar
SPAR Sønderris. Nemt at hente og sende pakker. Handler til brød i butikken leveret fra Tarp Bageren. Altid i orden.

Resposta de Spar
I always find what I need and want at spar
And my local spar didn’t have the Nolac Range of Milk but recently discovered they now have it
Happy days 🥳🥳

Resposta de Spar
Det anbefales at holde sig væk fra Spar Kastetvej Aalborg.
Jeg havde bestilt varer 12.1.26 til levering 13.1.26 og fik at vide at de kommer ml 9.30 og 11.30, da kl. blev 14 ringede jeg og jeg fik at vide at de havde 18 ordre, ydermere blev der bandet ind i hovedet på mig i telefonen da varerne blev leveret, blev en pose kartofler kylt i døren. Man bliver heller ikke oplyst hvad leveringsgebyret er. I bestillingen stod der Groft Filtersalt, det meddelt e man heller ikke.
Handler der aldrig mere. Ubehøvlede biks.

Spar Iversensvej 1
7700 Thisted Købte pålægs kagemanden til nytår det er den dårligste kagemand jeg nogensinde har fået bunden var meget tør og leverpostegen var helt tør og faldt fra hinanden vi smed det væk den billigste leverposteg man kan købe er meget bedre end den vi fik ved ikke om leverpostejgen var for gammel har kontaktet spar men de er ligeglade for som de siger kan det ikke være lige godt hver gang køber ikke der fra mere

Resposta de Spar
Hvis du skal handle hos Spar i Høng, er det godt at have en forkærlighed for tomme hylder

Resposta de Spar
Det var en separat kø hvor der KUN er folk som skal betjenes i forbindelse med pakker så ikke en fælles kø....
Men kan godt høre på jer at næste gang jeg er tvunget ned i jeres butik for at få/sende en pakke så bliver jeg sku nok nød til at springe over Kærn også betjene mig selv...

Resposta de Spar
Ja nu sidder mig og min kammi ude i bilen og at vi fik dressing i vores franske er sku synd og sige, spar i Grauballe nok den værste spar i Danmark udover spar i ans

Resposta de Spar
Vi er nødt til at bakke Lisbeth Lemmings anmeldelse op. Nytårsmenuen var en katastrofe bortset fra, at de 2 mørbradbøffer var helt OK og velsmagende. Videre vil vi indrømme, at vi også fandt skaldyr i skaldyrssalaten. Derfor var appetizerne også OK i vores tilfælde.
Men skovsvampesuppen havde en underlig geleagtig konsistens og iøvrigt i alt for stor mængde. Den største del blev skyllet ud i vasken, da det var uspiseligt.
Kartoffelgratin var meget neutral men dog spiselig. Som Lisbeth også fremfører, var blomkålspureen var farveløs og smagløs. "Bearnaisesaucen" ved vi ikke hvad vi skal sige til - underlig. En flaske bearnaise sauce fra f.eks. Jensens Køkken havde været 100 gange bedre.
Dessertkagerne var umulige at få ud af formen i hel tilstand, og mango coulis så vi heller ikke noget til, så desserttallerkenen blev derfor en stor rød klat.
Totaloplevelsen var af disse grunde katastrofal, og vi er glade for, at det ikke var en menu, vi havde inviteret gæster på. Det er første og sidste gang vi køber nytårsmenu ved Spar.dk.

Resposta de Spar
Utroligt, at folk vil handle der, når man ser anmeldelserne altså.
I Agerbæk oplever vi ikke de store problemer, bortset fra priserne er lidt høje på nogle vare, så er de ikke så høje, at vi føler, at vi må handle andre steder, for det koster tid og benzin.
Dog er vi ikke fanatiske, så vi handler da også andre steder, hvis vi alligevel kommer forbi og der er et produkt vi god kan lide, eller lige vil se eller inspireres til noget nyt.
Normalt er vi altid udsat for en god og venlig service. Tak

Resposta de Spar
Nytårsmenuen var en stor skuffelse. Det eneste der var spiseligt var mørbradbøffen.
Butterdejsskaller var OK, men vi så ikke skyggen af skaldyr i skaldyrssalaten.
Der var ingen svampe i suppen. Suppen var en meget tyktflydende masse uden smag. Smagte kun lidt af hvidløg.
Kartoffelgratinen var total smagløs. Blomkålspureen var farveløs og smagløs, og bernaissovsen er der ikke noget at skrive om.
Det samme gælder desserten. Men hvor var mango coulis’n? Der var noget rødt bærsovs med i stedet.
Ifølge ingredienslisten er maden fyldt med kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler, fortykningsmidler, farvestoffer m.v.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse
Mvh Lisbeth

SPAR KARSEMOSE
Øv, havde bestil en flæskesteg flere uger før Juleaften, henter og finder ud af den har 4 dage før udløbsdato. Skriver til butikken at, dette ikke er i orden - deres respons var skod, det var normal procedure og giver ingen kompensation.
Da jeg åbner indpakningen, har det en virkelig dårlig lugt, som der ER overskredet sidste salgsdato, føj! Derudover er den fyldt med brusk (som vejer)
Tak Spar, for at have ødelagt vores juleaften!
Anbefaler ikke denne butik!
PS: Svar til Spar: Det passer ikke at der var masser af kød, men til gengæld masser af brusk! Hvis jeres retningslinjer er 4 dages holdbarhed for kød og det stinker gammelt, tyder det på der er fusket med datoen - er det nok ikke lige der man køber kød en anden gang!

Resposta de Spar
Oplevet at fødevare er fordærvet især i grønt afdelingen. Desuden snyder de med priser i stor grad. Dette kan og vil gå ud over dårlig seende personer og de ældre.
Vægt og priser hører ikke sammen ud fra Jeres tilbudsaviser.
Et eks. er hotwings som blev beskrevet i tilbudsavisen ud fra en vægt på 750 gram men i butikken var der kun 600 gram til sammen prise i tilbudsavisen.
Det er kun de seneste oplevelser.

Resposta de Spar
har lige været i spar i ullerslev og fået den væreste tænkelige kundeservice man kunne få! dårlig attitude og mangel på viden omkring deres arbejde det er for dårligt. ikke første gang jeg der næsten som om d en ungdomsklub!!fyldt med de ungarbejders venner der fare omkring og er højt råbene. kommer aldrig tilbage!!

Resposta de Spar
Har lige besøgt Spar , Ellevej i Frederiksværk og fandt der Pama grødris der ifølge et 20 x 30 cm skilt koster 20 kr. Betaler men opdager de har opkrævet 25 kr og går tilbage i kassen for at få mine 5 kr. En ung dame kommer og fortæller mig det er en fejl og det var sidste uges tilbud. Jeg tænker at hvis man bare udviser et minimum af kundeservice, havde man givet mig min 5er tilbage og fjernet skiltet og sagt tak til. Det bruger man så ikke der men nærmest er bebrejdende over jeg tillader at klage over bonnen. Rigtig skidt behandling 🤬

Resposta de Spar
Der blev taget fat om problemet

Resposta de Spar
I Spar i Gug kan man altid være sikker på en upersonlig og uprofessionel behandling. Butikschefen er altid uhøflig. Der er som om, at han ikke har fattet at han arbejder i et servicefag, hvis r kundeservice er vigtigt.

Resposta de Spar
Imorges kommer jeg kl. 07:54 og skal afhente en POST nord pakke. Jeg spørger personalet, som fortæller mig, at pakker kan hentes fra kl. 08:00. Herefter står tre kvinder bag skranken og snik snakker i 6 minutter, mens jeg venter. Herefter kl. 08:00 vil de ekspediere min pakke.
Vi har aldrig haft denne oplevelse i de øvrige Spar butikker, hvis man er kommet 5 minutter før eller efter.

Resposta de Spar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.