Sparke.no Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har kjøpt to sparkesykler på sparke.no. Begge gangen har leveringen vært rask og produktet veldig bra. Når vi har hatt problemer med den eldste sparkesykkelen, har det stort sett gått på garanti. D... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vanvittig dårlig kvalitet på dekkene og slangene. Vi har byttet dekk og slange 3 ganger på 1 måned. Og må igjen bytte slange da den punkterte etter 3 dager. Lite forståelse hos guttene på verkstedet,... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid imøtekommende og en helt super service. Dette er et firma som strekker seg langt utover hva man kan forvente. Har til tider blitt helt målløs av deres velvilje ved problemløsning. Har aldri vær... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Var ikke så heldig med sparkesykkel jeg kjøpte her uheldigvis. Men det kan skje hvem som helst. Kundeservicen var helt enestående. Flinke folk som er løsningsorienterte og rask på responsen. Kan trygt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Escrito pela empresa

Sparke.no AS er blant Norges ledende aktører innenfor salg av elektriske sparkesykler. Vi tilbyr et bredt sortiment, og har i tillegg til egne modeller, de anerkjente merkene APOLLO og NANROBOT, som gjentatte ganger har havnet på topplisten over verdens beste el sparkesykler. Våre flaggskip Sparke E9 og E9 MAX har tatt markedet med stor suksess og er i dag en av de mest foretrukne sparkene. Våre produktteknikere har til sammen over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og vi tilbyr komplett kundesupport for våre kunder! Kjør safe, velg SPARKe!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 36% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

63 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Rekevidde Z4 Pro

Stilig, Kul utseendet med nok lys på Z4 pro,og ganske komfortabel.
Stod mellom Z4 og Z4 Pro, betalte litt mer for lengre rekkevidde
Men vi ble skuffet over rekkevidden som er oppgitt å være opp til 70km på hjemmesiden,men i intruksboken var rekkevidden oppgitt til ca 40km.fant det forvirrende.
Testet den etter fullading på hele 7timer. Med vekt på 64kg. Og ikke unormalt med oppover bakker og kun på asfalt, klarte å kjøre ca.39km før batteriet hadde 1 av 5 streker igjen.tipper batteriet hadde klart ca 43-45km før den hadde gått tom. Vinneren ble desverre intruksboken som følger. Bortsett fra skuffelsen med rekkvidde, leverer produktet alt andre som er nevnt i annonsen.

11 de novembro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

det var fantastisk god service vi…

det var fantastisk god service vi bestilte en sparkesykkel z4 modell 2 dager den var levert på døra. med null feil null mangel og bare tipp topp.
eneste som er litt minus er at laderen til sparkesykkelen
slutta å fungere etter bare en ladning.
ellers selve sparkesykkelen er tipp topp og veldig fin

20 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

X5The scooter can ride me and my wife…

X5 SPARKe.
The scooter can ride me and my wife (130 kg) with very good speed 45 km/h.
And also can take normal mountains.
(Alone takes almost all mountains)
I was little bit surprised and very happy from first ride.
Scooter is brilliant. Quality and power is almost crazy.
Just key for screws is pretty bad quality.
And delivery can wait longer.

2 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Takker for god service og hjelp

Takker for god service og hjelp, då gassen på el-sparkesykkel blei ødelagt. Rask tilbakemelding og delene kom kjapt i posten.

11 de outubro de 2022
logotipo da Sparke.no

Resposta da Sparke.no

Hei, Maia. Bare hyggelig å kunne hjelpe :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

STYR UNNA

STYR LANGT UNNA !

Har hatt tre måneders helvete med de.
Styr fra dag en.

Har returnert til sammen fire EL sparkesykler fra juni til september.

Brukt masse tid, og energi på dette.... .

Null kompensasjon...

Tro meg det er ikke verdt det...

Viktig at folk som opplever dette legger igjen dårlige anmeldelser , så vi kan bli kvitt sånne useriøse aktører.

De vil nok møte seg selv i døra etterhvert , og tape mer og mer på dårlig kundeomdømme.

10 de outubro de 2022
logotipo da Sparke.no

Resposta da Sparke.no

Hei Ruben

Vi setter pris på tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre oss.

I dette tilfellet mener vi at saken blir feil framstilt. Det er ingen tvil om at du har vært uheldig med varene du har mottatt og vi beklager for det.
Vi har forsøkt å være behjelpelig og løse problemene på best mulig måte, men vi opplever at denne prosessen har vært utfordrende når du ikke har forholdt deg til våre rutiner.

Ved ønske om å reklamere på et produkt er det viktig å ta kontakt med vår kundeservice for å opplyse om dette og motta instruks på videre framgangsmåte i saken før man evt. iverksetter egne løsninger.

Imponert!!

Veidkg god opplevelse. Og trolig god sykkel. Eineste va at dmej trodde de var en dual engine. Har alt av e-wheels. Kunne tenke mej og prøve flere sparke - sykkler. Lager gjerne go pro filmer og promoterer og skrive om opplevelser personlig av produkt

5 de outubro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Oppgraderingen av delene til E9 har…

Oppgraderingen av delene til E9 har faktisk tapt seg, de eldre modellene til f.eks. Bakskjerm, bremse osv var mye bedre. Nå er jeg våt og skitten på hele baksiden min da bakskjermen ikke dekker slik det skal, jeg sliter med bremsen da den er mye lengre ut enn forrige type og fingrene mine ikke rekker ordentlig til, og silikondekselet jeg kjøpte forsvant allerede etter dag 2 da den var alt for stor for displayet.. Ganske frustrerende egentlig.

4 de outubro de 2022

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais