Hvor ingen andre formår at hjælpe, træder spechhealth til. Det lyder måske som et stort udsagn, men i mit tilfælde har det virkelig været sådan. Jeg kom til Christian i februar 2025 grundet vedva... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har kun de varmeste anbefalinger af Christian. Jeg havde inden mit behandlingsforløb døjet med lændesmerter over flere år, og for første gang fandt jeg en behandler, der ikke bare gav en akut be... Ver mais
Frederik Bahne fra spechealth er en sand mester i sit arbejde ! Jeg har døjet med tinitus/migræne/ubalance i kroppen i et års tid Men efter 12 behandlinger er min tinitus/ublance i kroppe... Ver mais
Kan helt klart anbefale Frederik fra SpecHealth. Han behandlede min søn på 6 måneder med rigtig god effekt. Han formåede at fjerne spændinger flere steder og jeg fik en gladere baby med hjem efter 3 b... Ver mais
Detalhes da empresa
- Osteopata
- também em
- Fisioterapeuta
Escrito pela empresa
SpecHealth tilbyder osteopati og fysioterapi til både voksne og spædbørn. SpecHealth har 3 klinikker som er lokaliseret i Helsingør, Hillerød og Humlebæk og en specialklinik for mor og baby. Den måde vi anskuer dig på, skal ses som en helhed og ikke anskue vores symptomer som kasser og bokse, som vi skal passe ned i, men at fjerne kassetænkningen om kroppen. Vores vision er derfor at gøre det bedre. Kroppen skal undersøges og behandles som en helhed, for årsagen til de symptomer vi mærker, er sjældent der hvor vi oplever smerten eller problemet. Vi tager os tid til at lytte til din historie og er specialiseret i at finde årsagen til netop dine symptomer. Vi har tid til at lytte og sætte os ind i dine problemer, vi går aldrig på kompromis. Det er vigtigt for os, at du forstår hvorfor du har ondt eller hvorfor smerterne ikke forsvinder af sig selv. Det handler om at være tryg, derfor udføres en del sikkerhedstest inden behandlingen begynder. Vi er specialiseret i dit helbred - Fordi vi vil gøre det bedre
Informações de contato
Murergade 5M, 2. tv, 3000, Helsingør, Dinamarca
- kontakt@spechealth.dk
- www.spechealth.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedste behandling
Bedste behandling, jeg har fået nogensinde af fys og osteopat Christian i specfysio Humlebæk. Kan varmt anbefale ham.

Professionel behandling som osteopater

Ville give 6 stjerner!
Ville give 6 stjerner, hvis man kunne!!
Ud over en hurtig forbedring af min nakke har igennem noget tid også døjet med maveproblemer, og også det blev der ydet effektiv behandling på. Kan kun på det varmeste anbefale SpecFysio - Utrolig dygtig, grundig og velformulerende, det er helt klart pengene værd!!

Resposta da SpecHealth
Grådighed 400 kr i kørsel fra Hillerød…
Grådighed 400 kr i kørsel fra Hillerød til Allerød !!
Jeg har en ven som havde fået en nerve i klemme og kunne ikke køre - jeg hjalp med at kontakte specfysio men de ville have 400 kr i kørsel fra Hillerød til Allerød - og der er endda en professionel briks at behandle min ven på -
efterfølgende skrev jeg det på facebook og så slettede han min kommentar

Resposta da SpecHealth
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.