Över 1 vecka för att få sin beställning. Att dom dessutom inte svarar i telefonen, eller på mejlen gör inte saken bättre. Tyvärr sista gången jag beställde härifrån.
Förstår inte allt negativt .. Jag har bara positivt att säga om Sportkost. Har börjat beställa där och gjort en 6-7 beställningar hittills. Allt har kommit fram inom 2 dagar. 1 gång gick int... Ver mais
Förstår inte alls vad alla menar om att leveransen ska vara seg, kasst och oseriöst företag osvosv.. Priserna när jag handlade var ruskigt bra, riktigt bra erbjudanden som slår dom flesta. Bes... Ver mais
Kan inget annat än att älska Sportkost. Alltid bra utbud och bra priser, och det är omöjligt att vara billigast på allt, men genom att samla alla de bästa energidrickorna (för det är det jag köper där... Ver mais
Handla kosttillskott online snabbt, smidigt & enkelt hos Sportkost.se. Vi har ett stort, prisvärt och kvalitativt sortiment av allt inom kosttillskott, hälsokost & näringstillskott. Sportkost är till för dig som vill ha det senaste och bästa inom kosttillskott. Vi har det du söker, oavsett om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt och/eller bygga muskler.
Rapsgatan 4, 45233, Strömstad, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Hej det er anden gang at jeg har bestilt en ordre hos sportkost som de annullere af den ene eller den anden grund. Som i kan de forneden så har de lavet en kopi og passe på nedenstående besked til rigtigt mange kunder, og der står at beskeden fra dem er til Daniel det ikke mit navn, jeg hedder Shah.
Jeg er meget skuffet over st det er anden gang de gør dette. Det drejer sig ikke om penge men at jeg venter på st modtage en pakke der aldrig kommer. Det er rigtigt skuffende. Jeg har ikke løst til st handle der igen og kan ej heller anbefale det til andre.
Hilsen Shah
Hej Daniel,
Vi har under veckan gjort en flytt till större lokaler vilket har medfört att saldot inte har hängt med som vi önskar.
Vi kommer tyvärr inte att kunna leverera din beställning, utan vi kommer att vara tvungna att annullera din order.
Som en kompensation för det inträffade, har vi skapat en rabattkod som ger dig frifrakt samt 10 % rabatt på ditt nästa köp.
Rabattkoden är: xxxxxxxxx
Vi beklagar verkligen det inträffade.
Ha en fin dag!
MVH Sportkost
Rekommenderar verkligen sportkost.se! Snabb och bra kundtjänst. Jag beställde 2 par Freddy wr pants och tyvärr så var det hål i ett par. Kundtjänst har skickat ett par nya byxor och jag behöver inte krångla med att skicka tillbaka dom trasiga!
Så himla bra!
Bra erbjudanden och snabb leverans.
Mycket tillmötesgående kundtjänst, dock något långsamma på att svara.
Första gången gick det det snabbt, dock så glömde dom skicka med en bcaa. Andra gången så gick det en vecka och unga varor kom, skickade mail som dom svarade på efter nån dag med att min order var tom och att det måste ha blivit något tekniskt fel. Dock så sa dom inte mycket mer än så. Så betalat har jag men har inte fått några varor och dom har inte kommit med någon sorts lösning. Varken att dom ska skicka varorna eller pengar tillbaka. Riktigt oseriösa
Jag var intresserad av en kampanj som precis tagit slut. Jag skrev till dem på facebook och blev uppmanad att maila till en viss person. Sagt och gjort! Svar inom en timme där hon erbjuder mig kampanjen på nytt. Mycket nöjd och nu väntar jag på att leveransen ska hamna i brevlådan!
Riktigt bra konsumentkontakt vid reklamation. Trevligt bemötande, snabba leveranser och bra priser! Kommer beställa mer därifrån.
Är nöjd, omgående leverans! Snabbt och enkelt.
Bästa webbutiken bland många. Enkel och funktionell navigering i en lustfylld framställning. Bättre än bäst...
Ingenting att anmärka på. Grejerna kom fort, och allt var till full belåtenhet! Tack Sportkost!
riktigt nöjd med både hemsidan, leveranstiden och produkterna!
Nice store, good service, fast delivery good produtcs.
Hittade mitt favorit proteinpulver Olimp till ett mycket bättre pris på Sportkost.
Snabb leverans. Jag är mycket nöjd och kommer fortsätta handla hos Sportkost.