Sportkost.se Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Över 1 vecka för att få sin beställning. Att dom dessutom inte svarar i telefonen, eller på mejlen gör inte saken bättre. Tyvärr sista gången jag beställde härifrån.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Förstår inte allt negativt .. Jag har bara positivt att säga om Sportkost. Har börjat beställa där och gjort en 6-7 beställningar hittills. Allt har kommit fram inom 2 dagar. 1 gång gick int... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Förstår inte alls vad alla menar om att leveransen ska vara seg, kasst och oseriöst företag osvosv.. Priserna när jag handlade var ruskigt bra, riktigt bra erbjudanden som slår dom flesta. Bes... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan inget annat än att älska Sportkost. Alltid bra utbud och bra priser, och det är omöjligt att vara billigast på allt, men genom att samla alla de bästa energidrickorna (för det är det jag köper där... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Handla kosttillskott online snabbt, smidigt & enkelt hos Sportkost.se. Vi har ett stort, prisvärt och kvalitativt sortiment av allt inom kosttillskott, hälsokost & näringstillskott. Sportkost är till för dig som vill ha det senaste och bästa inom kosttillskott. Vi har det du söker, oavsett om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt och/eller bygga muskler.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

409 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

SERVICE MED OMTANKE

All korrespondens har varit mycket trevlig och tillmötesgående. Två varor som skulle ha beställts med från början, tog slut på deras webblager. Med detta fick jag en ytterligare prisreducering och när beställningen väl kom för utlämning och det första jag ser är utöver det vanliga är massvis av demoprodukter (detta händer aldrig hos MMSPORT eller gymgrossisten). En mycket tacksam behandling och en extra stjärna till den fantastiska kundtjänsten. Det som framhåller den här butiken är i första hand leveranstiden men också varupriset samt autenticiteten av produkterna.

22 de janeiro de 2014

Snabb leverans!

Leveransen var precis som det stod på deras sida. Väldigt snabb. En pålitlig sida!

21 de janeiro de 2014

Kanon bra!

Beställde två burkar pwo, efter ett par dagar ringde dem och sa att dem endast hade kvar en burk av den smaken jag beställt hemma men att där fanns fler av en annan smak och direkt erbjöd dem kompensation för "bekymret". Två dagar senare hade jag två brukar pwo och 5-6 protienbars + nåt prov av annat tillskott. Kanon service.

20 de janeiro de 2014

Super!

Jättenöjd! Snabb leverans och plus i kanten för testpåsen jag fick med!

19 de janeiro de 2014

Bättre än förväntat!

Företaget har allt jag vill ha:
God service
Snabba lev
Bra hemsida
Billiga produkter med bra kvalite och god smak

19 de janeiro de 2014
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

3.5 stjärna

Fick det jag skulle men leverans försening, DHLs fel, byt ut DHL, de är alltid krångel med dom. Blev positivt överraskad nör det låg lite smakprover i lådan :) priset på produkterna bra!

18 de janeiro de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dyr frakt

Nöjd med produkterna jag fick hem! Och snabbt gick det!

18 de janeiro de 2014

supernöjd

Snabba leveranser och bra priser. Köper proteinpulver och är supernöjd med allt. Rekommenderas starkt

16 de janeiro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och väldigt välpaketerat!:-)

Precis som rubriken lyder så var det super snabb leverans på det jag beställt. Jätte bra/säkert paketerat så allt låg stadigt och fint. Jag är även supernöjd med produkten den har änsålänge fungerat mycket bra för mig!!

Tipp topp betyg från mig:-)

13 de janeiro de 2014

Bra utbud

Snabba leveranser bra grejer helt enkelt kommer fortsätta handla här

12 de janeiro de 2014

Bra och snabb

Väldigt lätt att beställa ifrån, gick snabbt att beställa som att få hem det i brevlådan. Hyffsade priser och varor. Helt enkelt bra och snabb service. Beställer säkerligen från detta företag fler gånger.

9 de janeiro de 2014