Staudemarken Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lære af. Dejligt med en ordre bekræftelse med genveje til hver plante det er så meget lettere når der skal plantes ud. Nogen af plante... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg manglede en masse stauder til et nyt bed. Jeg havde tidligere bestilt ved andet firma, hvor der dog løber fragt på uanset beløb man køber for, så det ville jeg gerne undgå. Jeg kunne få alt hva... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super inspirerende Masser af stauder og krydderurter, der rent faktisk overlever at blive sat ud i haven. Sød og hjælpsom betjening med viden og kompetence, hvis man har brug for et råd. En rigtig pl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har handlet to gange hos Staudemarken, og det hele har bare spillet 😊 Hurtig levering og godt indpakkede stauder. Allerede den første sommer stod haven så flot. Sammenlignet med stauder, som vi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Viveiro de plantas

Escrito pela empresa

Nordjysk staudeplanteskole. Største udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og læs om stauder. Søg på: Egenskaber, farve, højde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

25 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog 11 fine planter med et godt…

Modtog 11 fine planter med et godt rodnet pakket omhyggeligt. Det er vigtigt fordi Post Nord ikke leverede den dag de havde annonceret og uden at skrive hvornår de ville levere. Anne Grete

7 de agosto de 2022

Resposta da Staudemarken

Hvor var det godt at du selv kunne hente i pakkeshoppen, det glæder mig at planterne klarede de ekstra dage i fin stil. Tak for respons og mange telefonsamtaler ;-)

sund rodnet

sund rodnet. fint pakket ind. selve planten ser sund ud. glæder mig til næste år. at se når de kommer igen

7 de agosto de 2022

Resposta da Staudemarken

Super dejlig respons, vi takker. Jeg er sikker på at de mange planter når at blive kraftige i år og superfine til næste år

Altid en god oplevelse

Det er altid en fornøjelse at handle hos Staudemarken 😊 Der er stort udvalg til rimelige priser og planterne kommer lynhurtigt efter bestilling. Jeg glæder mig allerede til næste handel 😊

Resposta da Staudemarken

Vi takker mange gange og glæder os til at handle med dig igen :)

Fine planter

Fine planter. Jeg har altid været tilfreds :-)

Resposta da Staudemarken

Skønt at høre, vi takker for stjernerne :oD

meget tilfreds

God hjemmeside og stort udvalg. Hurtig levering, bestilte søndag og modtog planterne tirsdag. De var pakket så fint i kassen, at ikke engang Postnord ,kunne ryste jord fra planterne ud i papkassen. Alle planter var fine og friske da de blev pakket ud. Handler der gerne igen.

Det er lige sådan det skal være. 1000 tak for ordene

Min oplevelse

Spændende udvalg. Rart at varer bliver 'i indkøbskurven' på hjemmesiden (så vidt muligt), når man er et par dage om at bestemme sig. Hurtig levering og omhyggeligt pakket i kassen. Gode eksemplarer af planter. Kan bestemt anbefales.

Resposta da Staudemarken

Godt at høre at det hele virker som det skal. Tak for fin beskrivelse med stjerner på :)

Anmeldelse

Venlig og imødekommende service
Stort udvalg
Rigtig gode priser

5 de agosto de 2022

Resposta da Staudemarken

Selv tak for hyggeligt besøg og pæne ord, selv om du selv måtte indsamle din bestilling :D

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget tilfreds med leveringen og får…

Meget tilfreds med leveringen og får altid fine og levedygtige planter. Hurtig levering uden problemer. Har prøvet andre staudeleverandører tidligere, men det har ikke rigtig virket mht, manglende planter og sen levering uden info, men her virker det altid perfekt. Kan varmt anbefale Staudemarken ..

5 de agosto de 2022

Resposta da Staudemarken

Tusind tak, det varmer om hjertet med de flotte ord, og flittige handler ;D

Det gik så fint

Det gik så fint - planterne var flotte og indpakningen så fin

3 de agosto de 2022

Resposta da Staudemarken

Super skønt for os at høre, jeg sender din ros vidrere til pakkeholdet også. Mange tak

Super

Super glad for at bestille ved jer få leveret super hurtigt 🙂

2 de agosto de 2022

Resposta da Staudemarken

Skønt at høre, vi takker. Der er også gået lidt sport i at have bund i webordrer hver dag :)

Fantastisk

Fantastisk udvalg, pris, kvalitet og service. Har bestilt herfra fire gange det seneste halve år, og der har aldrig været en finger at sætte på noget. Flotte planter, grundig indpakning og hurtig levering. Kan helt sikkert anbefales.

26 de julho de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Staudemarken

Det er sød musik i vore øren, Mange tak for dette

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais