Banner for Stena Line Nederland

Stena Line Nederland Avaliações 432

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

1st time since childhood — and without the luxury of getting seasick — I booked last minute and travelled from Hoek van Holland to Harrwich. Very smooth. Just the “lounge” upgrade was very underwhelmi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruime cabine met gezellig bankje of extra breed bed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De weg naar duurzaamheid was ook lekker comfortabel: koffie smaakt toch beter uit een porseleinen kopj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben met diverse maatschappijen naar Zweden gevaren maar kies bewust voor Stena line. Bij inchecken word ik altijd welkom geheten. Aan boord is de crew altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. De hutt... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top, voor herhaling vatbaar. Proper, goed gegeten, vriendelijk personeel enkel TV werkte niet maar stoorde ons niet. Tip: er naar toe rijden, niet goed aangeduid, we zaten gelijk anderen verkeerd �... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Barcas
  2. Empresa de operação portuária
  3. Terminal

Sobre Stena Line Nederland

Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.

Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.

Veerdiensten vanuit Nederland
  • Hoek van Holland – Harwich

Goed om te weten

Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.

Over Stena Line

Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.

Boek je overtocht

Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

432 avaliações

Vakantie zweden

Was rustig aan boord en de gereserveerde stoelen zaten goed

11 de abril de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima overtocht en goedkoper dan de…

Prima overtocht en goedkoper dan de Eurostar. 's Nachts reizen geeft veel tijdwinst.

2 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Fijn dat de overtocht zo goed is bevallen en dat de reistijd 's nachts efficiënt was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Ontspannen en ontzorgd reizen

Onze overtocht van Kiel naar Götebörg was heel relaxt. We waren van alle gemakken voorzien met koffie, thee, een welkomstdrankje en een heerlijk ontbijt. De route was ook mooi en het aan- en afrijden van de boot was goed geregeld. We zijn ontspannen op onze bestemming aangekomen.

8 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Wat fijn dat jullie overtocht van Kiel naar Göteborg zo relaxt was! We zijn blij te horen dat jullie van alle gemakken hebben genoten en ontspannen zijn aangekomen. Bedankt voor de positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very smooth and easy to embark and…

Very smooth and easy to embark and disembark. Extremely friendly and polite staff. Comfortable chairs and multiple screens showing different sports or news channels to help pass the time.

Resposta da Stena Line Nederland

Thank you for the positive feedback!

Reis was redelijk

Reis was goed, alleen hut gaf veel trilling en lawaai. Verplaatsing hut op heenreis.
Hut op terugreis had geen verlichting, wederom
Verplaatsing hut...
Dat was onprettig, nooit eerder gehad.
Verder alles in orde.

10 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Het spijt ons te horen over de trillingen, het lawaai en het gebrek aan verlichting in de hut. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. Dank voor uw tijd.

Een relaxte ervaring

Mijn man is invalide en ze hebben er alles aangedaan om het hem zo makkelijk mogelijk te maken bij de lift parkeren bv aan tafel helpen en het eten naar onze tafel brengen
Het was een top ervaring

8 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Wat fijn te horen dat we het verblijf van uw man zo comfortabel mogelijk hebben kunnen maken. We zijn blij dat u een top ervaring heeft gehad en danken u hartelijk voor uw feedback.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een fijne overtocht maar kleine (in onze ogen) negatieve veranderingen.

Het personeel is erg vriendelijk en over het algemeen erg behulpzaam. Tijdens de heenreis hadden wij 2 binnen cabins geboekt. Van een deed de verwarming/airco het niet en dit is na het aangeven gemaakt. In de andere cabin stonk de badkamer. Dit was helaas niet opgelost en nadat wij zelf wat speurwerk verricht hadden, bleek dit te liggen aan een hele vieze toiletborstel.
Wij varen al jaren heen en weer tussen Hoek van Holland, maar meestal vullen wij geen beoordeling in. Door de cabins dit jaar wel. Wel missen we een extra handdoek per persoon en echte Engelse thee aan boord.
De Plus lounge is nog altijd een hele fijne ervaring op de dagboot.

2 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen over de problemen met de cabines. We zullen dit intern bespreken om de kwaliteit te verbeteren. Fijn dat de Plus Lounge wel beviel. We zullen de suggesties over de handdoeken en thee meenemen in onze interne besprekingen.

Op tijd vertrekken

Op tijd vertrekken, vriendelijk personeel, prima bewegwijzering vertrek- aanlomstlokatie, eten in het restaurant zou wat gevarieerder mogen zijn.

Resposta da Stena Line Nederland

Fijn dat u tevreden bent over de vertrektijden, het personeel en de bewegwijzering. We nemen uw suggestie over het eten ter harte. Dank voor uw feedback!

De lounge plus ervaring

De vriendelijkheid van de medewerkers is zeer goed ook dat het schip heel schoon is. De lounge plus mag wel drastische verbeteren in het ontbijt en de lunch die daar wordt geserveerd. Dat was zo slecht. Geen kaas geen eieren geen worst geen toast en gedurende de dag alleen maar dezelfde zoete cakjes en 2 hele kleine bakjes met wat salade. Dit was echt zo teleurstellend. Volgende keer nemen we het zelf mee. Je betaald er wel extra voor.maar dat was het niet waard. Je kon van de kaart een goede lunch nog eens extra kopen maar daar hadden we toch al voor betaald met de extra plus kaart. De lounge zelf is heel goed.

Resposta da Stena Line Nederland

Bedankt voor uw feedback, fijn om te horen dat de ervaring aan boord op zich goed bevallen is. In de Stena Plus Lounge worden gratis hapjes, verschillende alcoholvrije drankjes, huiswijn en wifi aangeboden, in de ochtend wordt er een licht ontbijt geserveerd maar een volledig ontbijt,lunch of diner zijn niet in de prijs inbegrepen. Die kunt u inderdaad wel bij bestellen. Excuses als de omschrijving die u tijdens het boekingsproces over de Plus Lounge te zien krijgt niet goed begrepen is, wij zullen kijken of we deze aan kunnen passen.

Opnieuw een prima overtocht

Opnieuw een prima overtocht, alles tot in de puntjes geregeld, aan wal en op de ferry, kom gauw weer terug

Alles goed georganiseerd

Alles goed georganiseerd, snel inschepen en uitschepen. Comfortabele loungeruimte om de tijd door te brengen.

Heel comfortabel reizen

Heel comfortabel reizen, super luxe ruime hut met erg goede bedden, uitstekend diner buffet!
Ik denk wel dat het verlaten van de boot richting cardeck efficiënter zou kunnen. Veel mensen die tegelijk een smalle trap afmoeten met bagage en ook kleine kinderen. Misschien per verdieping organiseren dus telkens één verdieping

Resposta da Stena Line Nederland

Fijn te horen dat u genoten heeft van de comfortabele hutten en het dinerbuffet! We waarderen uw feedback over het verlaten van het schip en de drukte op de trap. We zullen uw suggestie voor een efficiëntere organisatie per verdieping zeker meenemen. Dank voor uw tijd!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Schone omgeving schone hutten. Geweldig om uitgerust op vakantie te gaan.

7 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Wat fijn dat je de vriendelijkheid van het personeel en de netheid waardeert. We zijn blij dat je uitgerust op vakantie kunt! Dank voor je feedback.

Heerlijk relaxed naar Engeland toe

Met de (nacht)boot naar Engeland is een fijne manier om te reizen. Je vertrekt 's avonds en na een heerlijke nachtrust ben je de volgende ochtend in Engeland. Met een prima treinverbinding ben je vervolgens zo in Londen, waar je dan nog de hele dag kan doorbrengen. Ook terug kan je de hele dag nog in Londen doorbrengen, voordat je 's avonds weer aan boord gaat. Fijn personeel, heerlijke bedden en een leuke ervaring (zeker voor kinderen)

1 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Wat fijn dat de (nacht)boot naar Engeland zo goed is bevallen! We zijn blij te horen dat u genoten heeft van de reis. Leuk dat het ook voor kinderen een fijne ervaring was. Dank voor uw positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zowel de bemanning als de medewerkers…

Zowel de bemanning als de medewerkers waren zeer klantvriendelijk en altijd met een glimlach. Heel service gericht wat de overtocht tot een feestje maakte.

7 de abril de 2026

Resposta da Stena Line Nederland

Wat fijn dat onze klantvriendelijkheid en service uw overtocht zo prettig hebben gemaakt! We zijn blij dat u zo'n positieve ervaring had. Dank voor uw feedback.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.