1st time since childhood — and without the luxury of getting seasick — I booked last minute and travelled from Hoek van Holland to Harrwich. Very smooth. Just the “lounge” upgrade was very underwhelmi... Ver mais

Ik ben met diverse maatschappijen naar Zweden gevaren maar kies bewust voor Stena line. Bij inchecken word ik altijd welkom geheten. Aan boord is de crew altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. De hutt... Ver mais
Ruime cabine met gezellig bankje of extra breed bed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De weg naar duurzaamheid was ook lekker comfortabel: koffie smaakt toch beter uit een porseleinen kopj... Ver mais
Top, voor herhaling vatbaar. Proper, goed gegeten, vriendelijk personeel enkel TV werkte niet maar stoorde ons niet. Tip: er naar toe rijden, niet goed aangeduid, we zaten gelijk anderen verkeerd �... Ver mais
Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.
Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.
Goed om te weten
Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.
Over Stena Line
Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.
Boek je overtocht
Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.
Holanda

Resposta da Stena Line Nederland
Super goede vaarten met goede schepen en heel erg vriendelijke personeel. Reizen en slapen in deze combi gaan we vaker doen. Stenaline top.

Resposta da Stena Line Nederland
Prima boot, kamers en eten. Vriendelijk personeel. Boeken/wijzigingen doorgeven ging ook heel makkelijk. Check-in was simpel alleen de heenweg duurde het allemaal erg lang voor we de boot op mochten. Kom dus zeker niet veel te vroeg. Alcoholcontrole bij aankomst Zweden duurde allemaal ook erg lang, iedereen werd gecontroleerd door maar 2 mensen waardoor er een lange file stond.

Resposta da Stena Line Nederland
Alles goed alleen prijzen van eten en drinken aan boord erg hoog

Resposta da Stena Line Nederland
Ik boekte een goedkoop actieretourtje Boot/hut/treinticket naar Londen. Treinticket bleek geldig voor alle Greater Anglia- stations en dat zijn er nogal wat. Niet naar Londen gegaan, maar naar de kust. En wil graag nog een keer terug om andere plaatsen te ontdekken langs deze treinstations.
Enige minpuntje qua Stena Line: op de terugweg kwam er uit de badkamer in onze hut een rioollucht.

Resposta da Stena Line Nederland
Goede service, comfortabele hut, uitstekend eten en vriendelijk personeel.

Resposta da Stena Line Nederland
Fijne reis! Aan boord is het eten zeer goed en betaalbaar. De bar is gezellig en heeft genoeg keuze. De kamers zijn schoon, netjes en voldoen aan alles. De douche is fijn en ruim genoeg voor een kleine hut. Tip voor het bedrijf, misschien om prioriteit te geven aan auto’s met kleine kinderen. We waren op tijd vertrokken om zo snel mogelijk op de boot te kunnen. Uiteindelijk anderhalf uur in de rij en als laatste er op.

Resposta da Stena Line Nederland
perfect op tijd, perfecte organisatie, alles loopt gewoon gesmeerd!

Resposta da Stena Line Nederland
Vriendelijk personeel en alles is schoon en netjes

Resposta da Stena Line Nederland
Fijne relaxte manier van reizen. Vriendelijk personeel, prima hut en kwalitatief goed eten aan boord.

Resposta da Stena Line Nederland
snelle afhandeling, goede hutten en ook nog eens prima eten. wat wil je nog meer :-)

Resposta da Stena Line Nederland
Compared to other forms of travel - its just so enjoyable, warm welcome, easy boarding. The boats seem to be upgraded food and service is excellent, even the basic Huts are very comfortable.

Resposta da Stena Line Nederland
Gewoon alles ok, duidelijk, in orde en goed georganiseerd/ verzorgd. Kortom we zijn tevreden en prima prijs/ kwaliteitsverhouding.

Resposta da Stena Line Nederland
De bootverbinding en voorzieningen zijn eigenlijk prima. De overtocht (HvHolland-Harwich) is echter de laatste jaren zo enorm duurder geworden, dat het niet leuk meer is. Ik reis regelmatig en ben zomaar 750 eur kwijt voor 2 nacht vaarten in een verlengd weekend.
Al een paar keer omgereden via Calais en met trein gereisd, wat financieel veel aantrekkelijker is

Resposta da Stena Line Nederland
We hadden een fijne hut, het personeel is heel vriendelijk.
Het schip is modern en van alle gemakken voor zien.
Overal zijn lekkere zitjes en bij goed weer lekker buiten zitten.
Het is veel relaxter reizen dan met het vliegtuig.

Resposta da Stena Line Nederland
Vriendelijke incheckbalie en ontvangst, mooie hut en goed avond en ontbijtbuffet. Relaxed reizen naar Zweden om uitgerust verder op pad te gaan

Resposta da Stena Line Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.