Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig levering, får altid besked hvis der noget i retsorde, billeder på hjemme sidesvare altid overens med det man modtager og så det bare super kvalitet. Ville dog ønske man kunne søg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte online, mine varer kom hurtigere end forventet. Alt var som det skulle være. Har købt metervarer o.l. hos flere af de store forhandlere. Stofmøllen er klar det sted der har allerbedst servi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Opdateret! Super hæderligt firma som virkelig vil kunderne det bedste. Kontaktede mig og undskyldte for min ærgerlige oplevelse. Refunderede derefter hele beløbet. ------------------------ St... Ver mais

A empresa respondeu

4. Loja de Artigos para Bordado
  5. Loja de Hobbies
  6. Loja de artigos para tricô

Escrito pela empresa

Åstrup mølle eller Stofmøllen har eksisteret siden 1862 og vi har solgt stof siden 1981. Vi har et stort udvalg i metervarer indenfor beklædning, gardiner, møbel og patchwork. Vi har alt indenfor sytilbehør og er behjælpelig med specifikke ønsker.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk service

Fantastisk service: Blev ringet op, fordi Stofmølle. Ikke havde nok af de knapper, jeg havde bestilt. Efterfølgende fik jeg sms med billeder af alternativer.
Fik mine knapper dagen efter!

3 de dezembro de 2025

Perfekt forløb

Selve bestillingen var let og varen blev afsendt og leveret indenfor 2 dage. Varen var solidt pakket ind. Vi handler der gerne igen.

30 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ELENDIG KUNDESERVICE

Havde bestilt 40 stofprøver på 5cm x 10 cm og betalt 400kr for dem. Kun 3 ud af de 40 var rent faktisk 5cm x 10. 37 stk var kun 3,5-4 cm og stofprøven kan jeg derfor ikke bruge.
Stofmøllen næster at refundere de 370kr, og de vil ikke sende mig nye i det korrekte mål, og de vil ikke tage dem retur som jeg har modtaget.
Kommer helt sikkert aldrig til at handle hos stofmøllen igen, og vil anbefale alle andre at holde sig væk. Der er absolut ingen kundeservice af nogen slags. Stofmøllen nægter at kompensere mig, og tilbyder heller ikke engang at mødes på halvvejen.

28 de novembro de 2025
logotipo da Stofmøllen

Resposta da Stofmøllen

Kære Pernille

Som beskrevet tydeligt på vores hjemmeside – og som jeg også har gjort opmærksom på i vores mailkorrespondance og telefonsamtale – klipper vi stofprøver i cirka 5 x 10 cm. Formålet med stofprøver er, at man kan se farverne og mærke kvaliteten, før man beslutter sig for at købe en større mængde.

Derfor varierer prøvernes form og mål en smule, og mange af de prøver, du har modtaget, er faktisk længere end 10 cm – nogle omkring 4 x 20 cm – hvilket giver mere stof at arbejde med i forhold til at vurdere farve og struktur, end hvis de var klippet præcis 5 x 10 cm.

På siden “Bestil stofprøver” står der desuden:
"Vi gør opmærksom på, at stofprøver ikke er tiltænkt til brug i projekter. De er en mulighed, vi tilbyder, så du kan mærke stoffet i virkeligheden og se farverne, før du køber en større mængde."

Derudover fremgår det direkte på knappen, du har bestilt fra:
"Stofprøve cirka 5 x 10 cm – 10 kr."
Netop derfor tilbyder vi ikke refundering eller ombytning, når prøverne leveres inden for det interval, der er angivet.

Jeg er ked af, hvis prøverne ikke kunne bruges til dit specifikke patchworkprojekt – men de er leveret i henhold til den beskrivelse, der fremgår på hjemmesiden.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Anders Ingwersen – Stofmøllen

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Billede og vare matcher ikke.

Den bestil vare sammenlignet med billede var misledende.
Blev tilbudt refusion - og tak for det. Men det ender med at koste mere i fragt som jeg skal betale.

Produktet fejler intet. Blot irreterende at billederne ikke matcher produkter.

21 de novembro de 2025
logotipo da Stofmøllen

Resposta da Stofmøllen

Hej Alan

Jeg må ærligt sige, at jeg har svært ved at se, hvordan vores produktbeskrivelse skulle være misvisende. Varen er tydeligt beskrevet som “Ensfarvet skråbånd 20 mm – Bomuld”. På produktsiden vises der en kurv med ensfarvede skråbånd, og når man vælger en farvevariant, vises skråbåndet rullet ud – præcis som det også leveres.

Da du ringede til mig i formiddags, forklarede du, at du troede, du havde bestilt dannebrogsbånd, fordi det var det, du havde søgt på Google. Jeg forstår godt, hvis Google kan vise mange forskellige resultater, men der står ingen steder på vores produkt, at det skulle være dannebrogsbånd – og ingen af billederne viser noget, der ligner et dannebrogsmønster.

Vi tilbød dig naturligvis refusion, selvom fejlkøbet ikke skyldes os. At returforsendelsen koster fragt, er standard, når varen er leveret korrekt og uden fejl.

Jeg synes derfor, det er en uretfærdig anmeldelse, når både produktbilleder og -beskrivelse er helt præcise, og varen svarer til det, der er bestilt.

Produktsiden: https://stofmoellen.dk/produkt/20-mm-skraabaand-bomuld/

Anders Ingwersen – Stofmøllen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er en fantastisk butik

Det er en fantastisk butik, både fysisk og på nettet. Jeg er imponeret af det kæmpe udvalg de har. Det er alle former for stof og tilbehør, samt garn m.m.
Varerne er pakket med omhu og forsvarlig pakket til forsendelse. Det er hurtig levering.
Jeg er meget begejstret og har meget ros til Stofmøllen.31

31 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais