Det er et fantastisk sted, jeg køber aldrig skjorter og T-shirt til min mand, andre steder end her. Det er en god kvalitet, men også at man kan købe tøj med ekstra længde
A empresa respondeu
Man fandt let det man søgte, det var også let at finde måleskemaet. Købet var let og betalingen fungerede perfekt. Når man bestiller lørdag og modtager varen tirsdag er der heller ikke noget at klag... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lørdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strømper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens størrelse 47 brede fod m... Ver mais
A empresa respondeu
Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dag... Ver mais
A empresa respondeu
StoreDrenge.dk leverer tøj i store størrelser direkte hjem til dig. Smart og lækker tøj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tøj i sportstøj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.
Krogsbjergvej 8, 5600, Faaborg, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Supergod oplevelse!
Nemt at bestille
Gode priser
Hurtig levering - fik varerne dagen efter!
Her vil jeg købe igen, kan kun anbefales!

Resposta da StoreDrenge.dk
Har altid haft svært ved og finde bukser i den rette størrelse for mig. Men fandt noget, der passer mig godt. Superfede bukser! Dejligt materiale.

Perfekte super service
Kan helt klart anbefales

Resposta da StoreDrenge.dk
Det var svært at navigere rundt på siden mht. størrelser, og der var ingen synlig mulighed for at filtrere herefter.
Når det så er sagt, er der god vejledning omkring hver enkelt størrelse, der er hurtig levering, og god kvalitet af tøjet.
Nu har jeg 1 stks meget glad mand

Resposta da StoreDrenge.dk
Fra bestilling til levering under 24 timer. Varerne var som beskrevet. Pga en anden anmeldelse her på Trustpilot var jeg opmærksom på returgebyr - et gebyr jeg finder helt rimeligt i betragtning af hvor mange, der bestiller og bare sender tilbage.

Gebyr for returnering.
50 kr fragt begge veje 100 kr lige ud af vinduet.
Købt bukser der var 10 cm for korte...
T-Shirt OK kvalitet men forkert størrelse, min fejl.

Resposta da StoreDrenge.dk
Købt sko str 47 med extra vidde. Men de var ALT for små... Kunne kun presse en halv fod ned i dem. Det er noget fusk!
Det er simpelthen ikke værd, at smide penge efter, med hensyn til fodtøj!

Resposta da StoreDrenge.dk
Var lidt sent ude med bestilling af fødselsdagsgave til min far, men på trods af det, nåede den stadig frem.
Tusind tak for god, og ikke mindst, hurtig service! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer :-)

Resposta da StoreDrenge.dk
Tak til Storedrenge.dk for jeg kan føle mig lille, det er sjovt at kunne købe tøj, der er for stort(3xl er 3xl) Jeg undervurderede lige 3xl. Servicen er bare i top, har fået alt den information jeg har brug for, og deres retur system fungere nøjagtig lige let, som man forventer. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler ved storedrenge.dk.

Resposta da StoreDrenge.dk
Hvorfor har jeg først hørt om StoreDrenge nu, havde jeg kendt til denne butik tidligere havde jeg været mange fejl-køb og problemer med tøj-køb foruden. Har modtaget mine første ordrer, og de bliver ikke fe eneste.
Tak for godt udvalg, gode priser og hurtig levering.

Resposta da StoreDrenge.dk
Jeg har altid været tilfreds med de varer som vi har fået. Det er rart med den hurtige levering. Det kan være svært at finde pænt tøj til mænd, som er større end 3xl, så dejligt I er der.

Resposta da StoreDrenge.dk
Jeg har været kunde hos STORE DRENGE gennem længere tid og almindeligvis været tilfreds selv om prisniveauet er højt. Mit seneste køb er imidlertid under al kritik. Jeg købte et par bukser med en livvidde på 112 centimeter, men det faktisk mål var 116 cm og længden på bukserne var næsten 10 cm for langt i forhold til mine andre bukser med samme mål (44/34)
Store Drenge har valgt ikke at komme mig i møde på nogen måde og det skal selvfølgelig give sig udtryk i en måling af tilfredshed. Derfor den ene stjerne på TrustPilot.
God kundeservice og hurtig levering. Kan anbefales.

Resposta da StoreDrenge.dk
5 stjerner for fantastisk fleksibel og venlig kundeservice i forbindelse med bytning og for lynhurtig ekspedition.

Resposta da StoreDrenge.dk
Jeg bestilte 2 par Windbreakerbukser, desværre var det ene par en forkert størrelse. Fejlen blev dog rettet problemfrit og hurtigt - derfor giver jeg alligevel 5 stjerner p.g.a. den gode betjening

Resposta da StoreDrenge.dk
Min oplevelse er en rigtig god service. Jeg købte en vare som gave, der så skulle byttes. Varen var fin, men størrelsen passede desværre ikke. Varen blev sendt retur, og derefter gik en mail åbenbart tabt hos mig/gavemodtager. Efterfølgende blev jeg ringet op og spurgt om mine ønsker for ombytning/retur. Super service, og pengene kom derefter retur straks. Den eneste ting, der kunne være en my bedre i fremtiden er gratis retur og medsendt label. Det vil gøre det mere attraktivt for mig at handle gaver fremover, da modtager nemt og uden ekstra omkostninger kan bytte/returnere.

Resposta da StoreDrenge.dk
Bestilt i søndags, pakken var klar til afhentning i dag!
Super hurtig levering!
Det er heller ikke min først bestilling hos dem skal det lige siges, og bestemt heller ikke min sidst!
Tak for forsat super hurtig levering! Og fair priser til os der er højere end gennemsnittet! 😃😃😃
Faldt for nylig over denne webbutik og “kom til” at købe en jakke. Varen blev leveret inden for den frist, der opgives på hjemmesiden i en solid papkasse. Desværre havde jakken en mindre defekt, men jeg kunne ikke lade være med st tage den i brug alligevel. StoreDremge.dk var meget lydhøre og imødekommende og jeg ville få et pænt nedslag på næste køb. Og det fik jeg! I det hele taget er deres kundeservice hurtig og venlig.
Jeg kommer til at handle her igen; klart jeg kan anbefale dem.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.