StoreDrenge.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lørdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strømper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens størrelse 47 brede fod m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man fandt let det man søgte, det var også let at finde måleskemaet. Købet var let og betalingen fungerede perfekt. Når man bestiller lørdag og modtager varen tirsdag er der heller ikke noget at klag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, såfremt man send... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina

Informação fornecida por fontes externas variadas

StoreDrenge.dk leverer tøj i store størrelser direkte hjem til dig. Smart og lækker tøj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tøj i sportstøj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min fremtidige tøjbutik er fundet.

Faldt for nylig over denne webbutik og “kom til” at købe en jakke. Varen blev leveret inden for den frist, der opgives på hjemmesiden i en solid papkasse. Desværre havde jakken en mindre defekt, men jeg kunne ikke lade være med st tage den i brug alligevel. StoreDremge.dk var meget lydhøre og imødekommende og jeg ville få et pænt nedslag på næste køb. Og det fik jeg! I det hele taget er deres kundeservice hurtig og venlig.

Jeg kommer til at handle her igen; klart jeg kan anbefale dem.

11 de maio de 2019

Super service, med hasteekspedition

30 de abril de 2019

Hej Jørgen

Tak for din positive anmeldelse. Den er vi glade for, at du har taget dig tid til at skrive.

Vi håber, du kigger forbi vores butik en anden god gang, hvor vi vil gøre vores bedste for at leve op til denne oplevelse.

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Super hjemmesider

Super hjemmesider. Gode kvalitetsprodukter - fin service ved reklamation - og lynhurtig behandling/levering af ordrer

28 de março de 2019

Hej Brian

Vi håber, du kigger forbi vores lille butik en anden god gang, hvor vi vil gøre vores bedste for at leve op til denne oplevelse.

Mvh.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt varer hos dem af to omgange nu og altid leveret indenfor 2 dage, så kan kun give dem 5 stjerner :)

3 de dezembro de 2018

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde ikke den t-shirt jeg bestilte, fik et dyrere mærke uden xtra omkostning. Modtog alligevel varen 2 døgn efter bestilling. Kan kun anbefales.

26 de abril de 2018

Overraskende god service

Overraskende god, grundig og meget personlig kundeservice:-) Wauw!! Og så er det bare dejligt at blive overrasket så positivt af nogle mennesker som tydeligvis gør sig umage for at gøre det så godt som det overhovedet er muligt... De er forbilledlige hos storedrenge.

25 de novembro de 2017

Super kundeservice!

Super kundeservice!
Købte noget tøj i samme størrelse som jeg normalt bruger men tænkte ikke over der måske var lidt størrelsesforskel så det var for stort til mig, sendte en mail og fik forklaret hvordan jeg skulle gøre, og tre dage senere var tøjet her igen i den helt rigtige størrelse.
God kommunikation gennem det hele og venlig tone.

25 de novembro de 2017

Fantastisk kundeservise..

Fantastisk kundeservise..! :-D

Jeg har ikke så meget at sige, alt fungere perfekt og byttevare bliver nærmest leveret hurtigere end Posten kan nå det..... ***** Jeg kommer helt sikkert igen... !

9 de novembro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte noget fritidstøj i …

Jeg bestilte noget fritidstøj i tirsdags, det blev sendt samme dag, og jeg modtog varerne i går. Alt fungerede som det skal. Kan det være meget bedre? Hjemmesiden er klar og overskuelig, og udvalget er godt.
Det er vist 5te gang, jeg får varer derfra. Det har hidtil været i orden. Jeg vil anbefale, at man handler der. Det er nemt og meget overskueligt, også selv om jeg er en forhenværende stor dreng på vej ned i vægt. Lækkert, at kunne købe en str. mindre end sidst.
Og så synes jeg, at det er et plus, at butikken ligger i Fåborg. Ingen dyre butikshuslejer, det belaster varerne. Med hilsen Mogens Bohn Århus

9 de junho de 2017

Bestilte en ærmeløs jakke

Bestilte en ærmeløs jakke. Den blev sat til afsendt 2 timer efter ordren. Fik den leveret til den efter følgende dag med GLS. I øvrigt til samme pris som post nord.

Kan kun være tilfreds. God kvalitet på jakke. Hurtig levering. Så det er nok et sted jeg vil handle en anden gang, hvis prisen er i orden.

3 de maio de 2017

Fantastiks virksomhed.

Fantastiks virksomhed.
Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top.
Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, såfremt man sender noget retur.
Stor ros her fra.
Kan kun anbefale storedrenge.dk til alle.

4 de abril de 2017

God kundeservice

Havde købt noget tøj til min far, som han fik prøvet lidt for sent. Der var ingen problemer med returnering og bytning på trods af overskredne tidsfrister. Der var hurtigt svar på email. Kundeservice som det skal være.

15 de dezembro de 2016

Hej

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at StoreDrenge.dk som helhed, men også vores kundeservice var som du forventede den skulle være. Det vil vi gøre hvad vi kan for at leve op til, hvis din vej en anden gang skulle bringe dig forbi vores webshop.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Imponerende

Lynende hurtig expedition, let og overskuelig hjemmeside..godt sted at handle..fin forsendelse
Og jeg handler gerne her igen..!!

8 de dezembro de 2016

Hej Henrik

Tak for din positive anmeldelse.

Vi håber du kigger forbi vores lille butik en anden god gang, hvor vi vil gøre vores bedste for at leve op til denne oplevelse.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt sted at handle, har voksentøj som passer, hurtig levering.

27 de setembro de 2016

Hej Claus

Vi takker for din positive anmeldelse.

De bedste hilsner,

StoreDrenge.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais