StoreDrenge.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lørdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strømper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens størrelse 47 brede fod m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man fandt let det man søgte, det var også let at finde måleskemaet. Købet var let og betalingen fungerede perfekt. Når man bestiller lørdag og modtager varen tirsdag er der heller ikke noget at klag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, såfremt man send... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina

Informação fornecida por fontes externas variadas

StoreDrenge.dk leverer tøj i store størrelser direkte hjem til dig. Smart og lækker tøj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tøj i sportstøj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Ganske fremragende

Har købt en hel ny garderobe, og kan ikke være andet end tilfreds. Selv da vi fandt ud af at skjorten ikke sad, som den skulle. Så fik vi en ny tilsendt bare 2 dage efter.
Alt var parat til den store dag!
Tusind tak!

8 de abril de 2013

Handler gerne igen

Har handlet der flere gange nu.. God service og fantastisk hurtig levering! Bestilte kl 15.30 tirsdag og det var klar til afhentning onsdag formiddag. Sådan!

20 de março de 2013

Fed service

Havde bestilt 2 par bukser for store. Ingen problemer, og da de nye par også var for store, var der igen ingen problemer. Flot og imødekommende service

18 de junho de 2012

Fremragende service

Købte for 1200 kr og det blev leveret gratis to dage senere.
Sendte en fejlkøbt vare retur og fik mine penge sat ind på min bankkonto samme dag som storedenge.dk modtog min pakke.
Fremragende service!

5 de fevereiro de 2012

Bedste anbefaling !!!

Storedrenge.dk en en fantastisk web-shop. Brug den !!
God hjemmeside - hurtig levering - præcise oplysninger - og så gør det ikke noget de har konkurrencedygtige priser :-)

13 de setembro de 2011
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvad mere service kan jeg mere forvente ??

Har nu handlet med Storedrenge 2 gange til min store tilfredshed.
Her anden gang modtog jeg et par bukser, der ved brug første gang gik op i syningen. ( fabriksfejl ).
I stedet for at bruge returneringssystemet, tog jeg nogle billeder og sendte disse over nettet til Storedrenge.
Svar samme dag: Der er et¨par nye bukser på vej til dig og du skal ikke gøre mere.
Det kalder jeg service !!!

9 de agosto de 2011

God side

købte noget tøj, fik byttet det der skulle byttes uden problemer og ganske hurtigt.
kunderservicen er god og hurtig, så intet at klage over der (:

1 de julho de 2011
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fejl hurtigt rettet

Jeg skulle afprøve netbutikken, udmærket hjemmeside og let at bestille, gratis levering da jeg bestilte for over 800 kr.. Hurtig levering med GLS til en kiosk 3 km væk hvor jeg kunne afhente, med track&trace og det hele.
Men så hørte glæden op.
Jeg fik meget fint meddelelse om at GLS havde afleveret pakken kl. 1311 i går. Ned kl. 1625 for at hente - ingen pakke. Igen i dag kl. 1600 - ingen pakke. GLS hævdede at pakken var afleveret, kiosken havde den ikke liggende. Var ved at gøre klar til skriftlig tilbagemelding over for sælger, som for GLS's regning måtte gentage leverancen, og så måtte GLS enten erstatte varerne eller erstatte ekstra porto hvis pakken skulle dukke op.
Pludselig ringer kiosken - der hvar været byttet rundt på nogle følgesedler... ned at hente pakken. Åbner den straks - der mangler en skjorte! Ikke så svært at overskue indholdet: 1 tunika, 3 par sokker, 1 par shorts, kun 3 ud af 4 varenumre er puttet i æsken. Følgesedlen frem, - skjorten er nok i restordre og bliver sendt senere. Men nej, den er betalt og står som om den er leveret. Hvordan kan man kikse så lille og overskuelig en leverance, er svær at forstå.
Sender straks en mail via min telefon til storedrenge.dk, som indtil videre ikke har reageret (der er også kun gået 80 minutter). Spændt på reaktionen. Indtil videre IKKE nogen succesoplevelse.
Andet kapitel: Storedrenge.dk skrev tilbage og beklagede fejlen, sendte straks en ny skjorte som nu er modtaget. Så god reaktion på at der er sket en kikser, men stadig lidt fradrag for pakkefejlen.
Som de selv påpegede skal de jo ikke stå på mål for GLS's fejl ved transport og udlevering, selv om det påvirker det samlede billede.

12 de maio de 2011

Super shop

Super netbutik med stort udvalg. Servicen er i top, og leveringen sker meget hurtig. der er overhoved ingen problemer ved at handle med Storedrenge.dk, de 5 stjerner er fuldt fortjent.

8 de março de 2011

Sådan !!

Hvis alle webshops var ligeså gode som Storedrenge.dk, ja så slap man helt for at gå i butikker :-)
Bestilte 5 T-shirts som var perfekte i størrelse og i en superfed kvalitet.

Jeg ved godt hvor mit næste tøjindkøb ender ;-)

20 de setembro de 2010
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super betjening og god kvalitet

Jeg er meget positivt overrasket over hvor hurtigt ens ordre bliver ekspederet. Ca. 1 time efter jeg havde bestilt på nettet, der fik jeg en mail om, at varerne var pakket og klar til forsendelse.
Overrasket blev jeg også da jeg modtog mit tøj, det var en langt bedre kvalitet end jeg havde forventet, så det er ikke sidste gang jeg køber tøj her.

5 de julho de 2010

Services

Det er nu anden gang jeg handler hos Storedrenge.dk og først gang blev mine varer sendt samme dag som bestilt, og her anden gang var de dog i rest og det ville gå 2 til 4 dage før at de kom hjem, det passede ikke helt der kig kun 1 og pakken er nu på vej :D Kanon god services, 5 stjerne her fra.

3 de junho de 2010

Hej storedrenge.dk

Hej jeg har lige fået min pakke .- jubi endelig nogle underbukser jeg kan være i ,- så jeg kommer tilbage og skal købe nogle flerer .-

Venlig hilsen Henrik Pedersen
Buschauffør

31 de maio de 2010

god og hurtig betjening

Kunne ikke være bedre. Efter lidt skriven frem og tilbage med hensyn til str. fik vi vores vare meget hurtigt og i den rigtige str. Kun ros til overs for StoreDrenge. :-)

29 de maio de 2010
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais