Jeg var så heldig at få en afbudstid den dag, hvor jeg havde brug for hjælp til øresten (krystaller). Lægen, Mads, var imødekommende, empatisk og meget professionel og forklarede grundigt behandlingen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har nu været ved ørelægen 2 gange. Første gang som ledsager til min mor, som var begyndende dement, hun var derfor en smule nervøs, men vi blev fra start mødt af et venlig personale og oplevede... Ver mais
Han er den dårligste ørelæge som jeg nogensinde har været vidne til han skulle behandles en tidligere kollega af mine men gav sig slet ikke tid til at hører på ham eller undersøge ham for hans problem... Ver mais
Hjernedød stodder. Håndsprit står ved døren mellem venteværelset og kontoret. Han smækker døren op i en dårlig gående ældre dame. Jeg kommentere at håndsprit en er dårlig placeret. Han siger... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Jernbanevej 4, 4100, Ringsted, Dinamarca
- www.stougaard-oerelaegen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God oplevelse👍Marianne er en dygtig og…
God oplevelse👍Marianne er en dygtig og helt igennem professionel ørelæge og fortæller om relevante ting omkring undersøgelsen. Jeg er helt klart godt tilfreds.
Mvh. Sus
Var til undersøgelse.
Var til undersøgelse.. men blev ikke undersøgt der hvor problem er. Derimod blev han sur da jeg spurte om han gad indersøge der hvor jeg har problem.. og jeg føler et voldomt overgreb, han gik nærmest amok og hev vildt med begge hænder på hver side af strupe tog sindsygt hårt fat og nærmest løfted mig i halsen, mens han råbte hvad det var han havde fat i. Det her er din strupe og det her er bla bla.. Helt forkerte steder hvor ingen problemer er. Det gav et lille knæk i nakken og et lille smæl, sikkert en nave.. På indet tidspunkt undersøger han det jeg kom for .. blev smidt ud.. er stadig helt paf.. Nu dagen efter, har ondt i højre side i nakken, har store tydelige mærker på begge sider af hals og det ringer i begge øre konstant. hjernedød stoder hold jer væk, super arrogant. sindsyg oplevelse.
Jeg fik en hurtig tid da jeg var meget…
Jeg fik en hurtig tid da jeg var meget svimmel. (Havde en henvisning fra lægen)
Det var så øresten som Mads hurtigt fik på plads og jeg var meget lettet og taknemmelig.
Det var en meget afslappet atmosfære og det var meget nemt at tale med Mads. Der var ikke stress og jeg følte mig godt behandlet. Der var 2 børn inde før mig og ingen af dem græd eller var bange ❤️
Kan varmt anbefale klinikken. 👍👍👍👍
Maria er super dygtig
Maria er super dygtig, menneskelig og imødekommende. Vi er altid trygge ved at komme på klinikken med vores børn. Det øvrige personale er også venlige og man får hurtigt tid, når der er noget.
Dygtig og imødekommende.
Jeg er kommet ved Mads i mange år, både selv og med mine børn. Han er det mest venlige, imødekommende menneske jeg har mødt, og super til at formidle faglig viden på en måde så man forstår det. Jeg giver ham mine varmeste anbefalinger.
Bedste oplevelse for min datter og jeg!
Bedste oplevelse for min datter og jeg!
Min datter skulle have klippet tungebåndet, og jeg frygtede at der blev vurderet, at det ikke var nødvendigt.
Men efter første tjek, blev der fortalt at det var ALT for stramt. Hvorefter at Mads tog sig den tid, til at spørge om hvordan JEG rent faktisk havde det.. mit hjerte blev fyldt med glæde, idet at det rent faktisk var hårdt. Bedste oplevelse fra vores side!!!
ARROGANT OG FLABET MØG LÆGE
ARROGANT OG FLABET MØG LÆGE
Sætter aldrig mine ben der mere
Super kompetent og venlig behandling.
Jeg har nu været ved ørelægen 2 gange.
Første gang som ledsager til min mor, som var begyndende dement, hun var derfor en smule nervøs, men vi blev fra start mødt af et venlig personale og oplevede en meget professionel/respektfuld og nede på jorden behandling.
Hun havde sådan en god oplevelse, at hun talte om ørelægen 14 dage efter.
Alt i alt en rigtig god oplevelse
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Søde, rare og profesionelle mennesker.
Hvis jeg får brug for en øre, næse og Halslæge igen, så er det klart Mads jeg ringer til 😃
Den mest ubehagelige oplevelse jeg…
Den mest ubehagelige oplevelse jeg nogensinde har haft i sundhedssystemet - både menneskeligt og fagligt - kunne jeg, havde jeg givet 0 stjerner. Der er nok en årsag til, at han har betydelig kortere ventetid end konkurrenterne. Jeg udvandrede i protest og sætter aldrig mine ben der igen.
Gå langt udenom
Hold.. nu.. kæft.. en skrækkelig og totalt uprofessionel og magtliderlig læge (hvis man dog kan kalde ham det)
Vi havde en tid i fredags kl 09.50, til vores datter til et tjek på ørene efter hun har fået lagt dræn. (Heldigvis af en anden læge)
Min kæreste ankommer i bil kl. 09.46 til klinikken, men vurderer at der ikke er plads foran til at parkere, og derfor vælger han at køre over til togstationen for at parkere (Vi er ikke kendt i Ringsted, da vi kommer fra Slagelse). Da de så kl. 09.00 - ti min forsinket) træder ind bliver det påpeget surt at det er træls for de andre patienter.
Da Mads så kommer ind i venteværelset og kalder vores datter ind, vender Mads sig om mod de andre patienter og udtaler sig “vi bliver 10 minutter forsinkede da NOGLE ikke kan overholde tiderne”.
Det var sgu ikke okay.
Jeg ringede jeg ret oprevet tilbage og aflyste tiden, da jeg overhoved ikke føler mig velkommen når tingene bliver håndteret så uprofessionelt.
Udover dét, modtager jeg igennem bookingsystemet en sms fra dem fra deres besked system, som ikke kan svare på, og hvor de endda er ret flabede… ret nederen håndtering, men når jeg kigger på anmeldelser på hjemmesiden og trustpilot, kommer det ikke bag på mig.
Arrogant og nedladende læge.
Selvom det er et stykke tid siden, at jeg var hos Mads, vil jeg stadig meget gerne advare andre mod at komme hos ham.
Jeg havde en utrolig dårlig oplevelse, da han var både ondskabsfuld og arrogant og sagde, at mine smerter skyldtes muskelspændinger.
Det fik jeg siden afkræftet hos en anden læge.
Jeg kan virkelig ikke anbefale ham. Havde det været en mulighed at give ham 0 stjerner havde jeg gjort det.
Brug ham KUN, hvis du trænger til at blive overfuset!
Var hos MS for noget tid siden grundet smerter og “støj” i mit ene øre. Han udførte meget hurtigt en undersøgelse og er sikkert fagligt dygtig…. MEN… det formår han at skjule bag sit kæmpe ego (stakkels personale, som arbejder der 😢)
Han besidder absolut ingen empati og taler til både patient og personale som om alle er evnesvage, og fordi han ikke kan finde noget galt - får man da lige en kvik bemærkning om at man måske skal overveje at tale med en psykiater med på vejen.
MS er ubetinget et af de mest afskyelige mennesker jeg nogensinde har mødt. Magen til total selvfed, nedladende, arrogant person skal man heldigvis lede MEGET længe efter… FØJ, siger jeg bare!
Fantastisk læge!
Fantastisk læge!!
Vi har brugt Mads igennem 5 år. Vi har 2 ørebørn som har fået fantastisk behandling, og de ELSKER stadig når de skal til kontrol.
Mads er utrolig god til børn, så de hurtigt er trygge i hans selvskab.
Han er ærlig og direkte, noget vi har sat meget pris på.
Han har også fjernet mine mandler for 3 år siden, det var også er forløb der gik som det skulle.
Vi er 110% glade og glade og tilfredse - og vil til en hver tid anbefale Mads !!!
Derudover er resten af holdet hos Team Mads også vanvittig søde og dygtige:)
Vi har kun et problem, og det er at børnene gerne vil derned noget oftere :)
Professionel speciallæge.
Professionel speciallæge.
Jeg var på besøg hos Mads den 300921 for søvnapnø.
Besøget har været meget positiv i alle retninger.
Undersøgelsen foregår hurtigt og smertefrit og trods travlhed i klinikken tager alt personale sig tid til at forklare hvad der sker nu og fortløbende.
God humoristisk stemning under konsultationen.
TAK for det
Johnny Hansen
Helt igennem venlig betjening lige fra…
Helt igennem venlig betjening lige fra man træder ind af døren. Man bliver taget seriøst med det problem man kommer med og der bliver taget hånd om det. Jeg har igennem årene desværre flere gange måtte forbi her og har oplevet samme gode behandling hver gang.
Super behandling og imødekommenhed
I'm really disapponited
Hjernedød stodder.
Hjernedød stodder.
Håndsprit står ved døren mellem venteværelset og kontoret.
Han smækker døren op i en dårlig gående ældre dame.
Jeg kommentere at håndsprit en er dårlig placeret.
Han siger at den ikke bliver flyttet og han har gennem tiderne sendt ældre og børn hen over gulvet..
Hold jer langt væk fra dette forfærdelige menneske.
Hold jer langt væk fra denne læge!
Har aldrig oplevet så ringe en læge før og helt uden empati!
Jeg skal tjekkes i halsen via næsen. Han tager en rustfri ting op af skuffen og tjekker mig i munden med den, hvor efter han lægger den i skuffen igen. Håber ikke andre har brugt den før eller efter, da den ikke blev gjort ren.Så skal han til at stikke kikkerten ind i næsen på mig, hvor jeg spørger om han ikke kommer bedøvelse på den, da den ellers vil kilde ubehageligt i næsen på mig (har prøvet det før).Han fortæller at det bruger han ikke, men hvis jeg vil havde det kan jeg godt få det.Jeg siger ja tak. hvor efter han tager en lille spray flaske op af skuffen og giver mig 2 drøn i hvert næsebord. Det gør vildt ondt, og jeg siger til ham, “at det er som at få sprøjtet sprit op i næsen”, hvor efter han fortæller at det er det også. Mere høre jeg ikke før han stikker kikkerten op i næsen på mig, mens jeg prøver at få det ubehagelige sprit ud af næsen.Da han siger et eller andet til sin sekretær, som hun ikke kan høre, for min jamren, gentager han det højt og surt.Da han så skal have kikkerten det sidste stykke ned, og det ikke er lige til, med mit forsøg på at få spritten ud af næsen, begynder han at skælde mig ud og snakke til mig, som om jeg var et barn, og hvis jeg ikke sad stille, ville der ikke blive nogen undersøgelse.Han siger at jeg skal trække vejret igennem næsen, hvilket gør vildt ondt. og 3 - 4 sekunder efter siger han at undersøgelsen er færdig og at jeg ikke fejler noget?Er lige blevet opereret, hvor narkoselægen fortalte at han ikke kunne får luftslangen ned, grundet et eller andet i halsen, som han aldrig havde set før, og at han rådede mig til at få det tjekket, da han aldrig havde set det i min hals før?Efter den seriøst dårlige behandling, har jeg ikke tiltro til at lægen Mads Stougaard overhovedet har undersøgt mig ordentligt? Men Hold jer langt væk fra denne Øre, næse halslæge Mads Stougaard
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.