Jeg var så heldig at få en afbudstid den dag, hvor jeg havde brug for hjælp til øresten (krystaller). Lægen, Mads, var imødekommende, empatisk og meget professionel og forklarede grundigt behandlingen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har nu været ved ørelægen 2 gange. Første gang som ledsager til min mor, som var begyndende dement, hun var derfor en smule nervøs, men vi blev fra start mødt af et venlig personale og oplevede... Ver mais
Han er den dårligste ørelæge som jeg nogensinde har været vidne til han skulle behandles en tidligere kollega af mine men gav sig slet ikke tid til at hører på ham eller undersøge ham for hans problem... Ver mais
Hjernedød stodder. Håndsprit står ved døren mellem venteværelset og kontoret. Han smækker døren op i en dårlig gående ældre dame. Jeg kommentere at håndsprit en er dårlig placeret. Han siger... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Jernbanevej 4, 4100, Ringsted, Dinamarca
- www.stougaard-oerelaegen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ikke et sted jeg vil benytte, hvis jeg får gener igen
Kan kun tilslutte mig flertallet herinde. Har haft ondt i halsen med til-og-fra trækninger og synkebesvær i to måneder. Henvist af egen læge og med ventetid for corona-hvad-har-vi kommer jeg endelig til i en periode uden de store gener og får den mest arrogante påtale om ikke “jeg er en som ofte føler mig syg uden at være det” og en sang fra de varme lande. Det et åbenbart forretningens politik. Kommer ikke igen og kan ikke anbefale stedet på nogen måde.
STOP OP.... aldrig brug Mads Stougaard.
Hvis man kunne vælge ingen stjerner så havde jeg gjort det.
Mads er så arrogant og nedladende, så jeg kommer aldrig til at sætte mine ben i hans klinik igen.
Jeg er henvist af egen læge fordi jeg har følelsen af en klump i halsen som stråler ned i den øverste del af ryggen med smerter. Dette har stået på 3-4 måneder. Inden han har undersøgt mig er han gået igang med en lang prædiken om at det helt sikkert ikke var ham der kunne hjælpe mig, men en psykolog og at sådan nogle som mig skulle ha hjælp.
Da jeg afbrød ham for at sige at jeg ikke har psykiske problemer og iøvrigt aldrig går til læge, blev han endnu mere flabet og ubehøvlet.
Han slutter af med at sige “og nu gider jeg ikke høre mere om den klump i halsen som du påstår at du har”
Jeg føler ikke at hans undersøgelse og håndtering af mig er troværdig. Og jeg vil på ingen måde anbefale at bruge ham, om så han var den sidste læge på jorden. Han burde fratages retten til at at være læge.
Burde ikke arbejde med mennesker
Burde ikke arbejde med mennesker.
Han er utrolig fræk og nedladende.
Jeg kunne ikke trække vejret og han sagde til mig at hvis jeg tog nogle høje hæle på, så de passede til min kæmpe vægt så ville det hele nok passe bedre sammen og at jeg iøvrigt ikke fejlede andet end at jeg var fed (vejer nok 10 kg for meget men er jo ikke en der vejer 500 kg..
Iøvrigt så har jeg efterfølgende fået konstateret MEGET svært Astms, søvnapnø, EIL og VCD som alt sammen er noget indenfor hans fag. Jeg er 100% sygemeldt og i tæt kontakt med hospitalet pga mine sygdomme.
Jeg skal lige afslutte med, at de høje hæle ikke hjalp, hvis nogen skulle være i tvivl. ;-)
Kan bestemt ikke anbefales. Personalet er dig rigtig søde.
Fokus på ondskab og nedgørelse.
Det oprindelige indlæg her, blev skrevet i en delvis affekt.
Jeg har på egen opfordring, rettet den til, så den er blevet mere objektiv.
Jeg skulle undersøges for søvnapnø, efter at have fået at vide fra adskillige læger at min vægt og rygning var årsagen til min dårlige søvn. Fair nok, det kan jeg arbejde på.. Indtil da jeg skal vide med sikkerhed om jeg får ilt nok til hjernen, da flere i min familie lider af søvn apnø.
Jeg kommer ind til lægen om formiddagen. Det første jeg ligger mærke til, er et æggeur, der er sat til 8 minutter.
Lægen(Mads Stougaard) starter ud med at bekræfte mit navn og CPR nummer.
Herefter går han videre til at fortælle mig hvad mit spejl fortæller mig hver dag(på en meget pænere måde) - At jeg er for fed, og skal tabe mig. Han spørger ind til hvor meget jeg selv vejer, og ligger derefter 20 kilo til. Han henter så vægten, og må indrømme sin fejl - Da jeg jo udemærket godt var klar over hvor meget jeg vejer.
Han bliver ved med at træde rundt i det, og fortæller at han også selv er lidt tyk(på trods af at han på ingen måde er det). Det virker utroligt meget som om at han fisker efter en følelsesmæssig reaktion på hans nedgørelser. Jeg er dog vandt til at læger bringer det op, og er ikke videre rørt af det. Det generer ham, kan jeg se. Han fortsætter lidt endnu. Nu handler det så om rygning, og om hvordan jeg kun har 10 år tilbage at leve i, før jeg kommer til at skulle leve resten af mit liv, tilkoblet en ilt maskine. Han er dog luret nu, og får ikke lov til at skabe frygt i mig. Det irriterer ham endnu mere, kan jeg se.
Herefter sætter han sig - uden at forklare hvorfor - På en skammel foran mig. Han går så tilbage til at svine min vægt til, i sådan et tempo at jeg ikke får mulighed for at fortælle ham at jeg rent faktisk er igang med en diæt.
Nu kommer overgrebet så: Uden videre, og uden den mindste forklaring omkring, hvad der nu skal ske, får jeg stukket, hvad der minder om en pind, op i næsen. Jeg vil gerne vide hvad der foregår, og forsøger at spørge, men han er meget insisterende på at jeg skal havde det her fremmedlegme ind i kroppen, uden så meget som en forklaring på hvad det er.
Jeg får ikke lov til at spørge hvad det er han laver, han afbryder alle forsøg på at spørge med flg. sætninger(Hvor der skrives med store bogstaver, råber han af mig):
"Træk vejret igennem næsen". Første instinkt er at imødekomme hans anmodning, og pinden kommer så længere ind i næsen.
"Kom nu, træk vejret igennem næsen" - Det er decideret ubehageligt nu, og jeg vil gerne have at vide hvad det er han laver. Men det er svært at spørge nu, fordi følelsen af, hvad end det er han har stoppet ind i næsen på mig, er fuldstændigt uforberedt, og uventet.
"KOM NU, TRÆK NU VEJRET IGENNEM NÆSEN"
"JO HURTIGERE DU GØR DET, JO HURTIGERE ER DET OVERSTÅET".
Pinden kommer længere og dybere ind i næsen på mig, og jeg aner ikke hvad der sker, eller hvad jeg kan gøre. Til sidst siger han "Og så skal du sige "HIIIIIIIIIIIII" ". Det gør jeg så, hvorefter han rykker hele anordningen ud af mine luftveje igen.
Æggeuret ringer, og han fortsætter til at sige:
"Så det var det. Sygeplejersken fortæller dig resten".
Og så går han.
Sygeplejersken sidder og ligner en sørgelig undskyldning for sig selv.. Man kan godt se og mærke på hende, at hun ved at hans opførsel er under al kritik. Hun var tilstede fra start til slut. Men hun tør ikke at sige noget.
Jeg får resten af vejledningen til søvnapnø-måleudstyret af hende, imens jeg skæver over til den pind jeg fik stoppet ned i, hvad jeg må antage at have været mine lunger, og undrer mig over om den ikke som det mindste skal steriliseres. Det hint fanger hun så til sidst, og går også og tørrer instrumentet af, med hvad jeg må antage at være en sprit-serviet.
Denne oplevelse var så grænse overskridende.
En bekendt jeg har, har fortalt flg. om fiberskopier(Det var åbentbart sådan en du lavede på mig), denne har oplevet:
"Har assisteret under fiberskopier på Rigshospitalet, hvor man bliver tilbudt støtte i nakken og noget at drikke, for at slangen bedre kan glide ind i svælget
Og man skal selvfølgelig have at vide at det kan være ubehageligt, gøre ondt, svie og aktivere brækrefleksen!
Det er bare voldsomt ubehageligt for de fleste, derfor er set vigtigt man gør det med omhu!"
At være patient hos Mads er en stor…
At være patient hos Mads er en stor fornøjelse og man føler sig i fuldstændig trygge hænder. Stemningen og hele atmosfæren på klinikken er varm og tillidsvækkende. Mads er yderst kompetent og professionel og formår samtidig at virke oprigtig dedikeret til sin profesion og til ‘dig’ som patient.
SKRÆKKELIG læge!
Jeg kan kun sige at den mand er så arrogant så det halve kunne være nok - og ikke mindst pisse hamrende flabet.
Jeg kommer ind med min datter som har været snottet i år, og vi har fået henvisningen fra egen læge. Hun skal tjekkes og det er en lang lang ting som skal op i næsen - møg ubehageligt for en 5 årige (snart 6), forståeligt!
Min datter sidder og græder og siger "ikke mere nu, ikke mere nu" - manden vælger at sige "det er din mors skyld, det er hende der siger at jeg skal gøre det!"
Der skal fjernes polypper siger hans undersøgelse! Hvilket er ok, men inden vi går ud siger han at hun også skal have noget medicin og siger at nu hun er så fed skal hun II have mere. Jeg kigger meget uforstående på ham, og siger "fed???" han siger "ja nu hendes mor er så fed, så må man gå ud fra at hun vejer alt for meget ligeledes", jeg siger at jeg gætter på at hun vejer omkring 21 kg, han siger 31,jeg beder ham finde en vægt og det gør han. Min datter vejer 20,8 - han siger så at han jo må give sig, men at hun simpelthen ser så fed ud men at det jo nok har noget med morens udseende at gøre også!
Jeg var så ufattelig ked af det over hans kommentare og gik tudende derfra, ligeledes med en datter der var lige så ked af det.
Hans direkte klamme fremgangsmåde og adfærd, har gjort at min søde datter nu ingenting vil spise, fordi at hun jo er fed!!!!! Og jeg beder alle der læser denne kommentar om at tjekke, min datter er næsten 6 år, og vejer 20,8 kg - hun er IKKE fed!!!!!
Hold jer fra ham - skrækkelig læge, som burde lukkes med det samme!
Rigtig god behandling med søde og…
Rigtig god behandling med søde og professionelle ansatte. Har været kunde der flere gange, både selv, og med mine børn, og har altid følt at vi fik en tryg og bgod behandling.
Superkompetent og professionel til fingerspidserne!
Bedre og mere professionel behandling kunne jeg ikke ønske mig! Fra allerførste modtagelse i receptionen til sidste farvelhilsen fik jeg den bedste behandling og følte mig i absolut trygge og kompetente hænder. Kan varmt anbefale Mads Stougaard og hans venlige og imødekommende personale.
MS har på bedste vis sørget for at følge op på min behandling og orienteret mig løbende undervejs i forløbet, så jeg vidste, hvad jeg gik ind til og skulle igennem. Det, de andre læger ikke kunne gennemskue, fandt han forholdsvis hurtigt frem til.
Vanvittig arrogant og flabet læge
Vanvittig arrogant, usympatisk og flabet læge, jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Var til kosultation vedr. susen, trykkende propfornemmelse i ørende jeg har bøvlet i lang tid med. Har set egen læge og 2 gange været ved anden ørelæge, uden de kunne give et svar på hvad jeg fejler. Meget frustrerende. Fik så en henvisning til Mads Stougaard.
Inden jeg kom inden for døren, følte jeg allerede han bare skulle videre og have mig hurtigst muligt ud.
Han kunne ikke se noget i mine øre og talte til mig som om jeg var et barn. Jeg blev indirekte beskyldt for at spilde hans tid
Mads kommentar/citat:
Jeg behandler altså syge mennesker, ikke sådan noget som det her. Velkommen til verden og her er lyde, du kan jo ikke bede mig om at tie stille eller andre om at de ikke må lave lyde. Der findes én behandling for det her (straks blev jeg glad, tænkte der var håb) du kan finde en jernbanebro og så kan du hoppe ned foran det første tog der kommer.
Jeg er rystet! - Det sagde han
Han ender med at stikke mig en folder om tinitus og da jeg spørger ind til det, så får jeg at vide han ikke har tid til at give mig en lektion i filosofi.
Hele oplevelsen, hans fremtoning, uvilje til at svare på spørgsmål og nedladende talemåde gør at jeg vil advare andre fra at booke tid hos Mads Stougaard.
Det skal lige siges, at der skal meget til jeg går til lægen. Jeg er ikke pivet og prøver altid at give det en del tid inden jeg søger hjælp. Netop for ikke at spilde nogens tid.
Det var min oplevelse - Jon Jørgensen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.