Ben altijd al fan van de Anneloes-producten. Met mijn lengte van 1,80 meter ben ik zo ontzettend blij met de langere lengtes van de broeken. Heb er ondertussen van bijna iedere kleur eentje in m'n bez... Ver mais
Ik heb meerdere kledingstukken van Studio Anneloes alleen bij deze jumpsuit staan ook eventueel de maten maar ook de lengtes van de maten erbij en die klappen niet helemaal dat vind ik wel heel erg j... Ver mais
Bestelling , levering alles snel gegaan, jammer dat ik het artikel zelf niet kon wassen, daarom heb ik het retour gestuurd. Echt supersnel weer het geld terug ontvangen. Top!
Onvoorstelbaar hoe snel geleverd, maar ook als je iets retour stuurt wordt dit binnen no time afgehandeld. Zou het aan iedereen aan kunnen bevelen, fantastisch bedrijf.
Studio Anneloes kleding is designed to empower. Wij willen een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. Wekelijks lanceren we premium items met een perfecte fit die moeiteloos meebewegen met jouw leven. Studio Anneloes #WorksAnywhere. Bekijk de collectie online of bij een van onze local heroes.
Persoonlijk stijladvies of zeker weten dat het item past? Check de store locator en shop jouw nieuwe Studio Anneloes outfit bij een van onze 300 verkooppunten.
Vind jouw winkelOntdek onze nieuwste collecties, laat je inspireren, ontvang stylingtips en doe mee aan onze winacties. Volg ons op deze kanalen:
Maroastraat 77, 1060 LG, Amsterdam , Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sowieso een snelle levering. Heerlijk. Materiaal dat lekker zit.
Jurkje in twee kleuren besteld omdat ik weet dat ik hier weer jaren plezier van heb..
Snelle levering. Duidelijke communicatie. Heel fijne en mooie kleding van goede kwaliteit.
Altijd de juiste pasvorm en heel aangenaam om te dragen, top!
De tops die ik heb besteld zijn erg leuk! De broek is een twijfelgeval . Daarom stuur ik hem terug.
Prachtige blouse van goede kwaliteit. Snel geleverd.
De broeken van Anneloes zijn altijd perfect, snelle verwerking van mijn bestelling, heel verzorgd bezorgd. Super!
Mooie kwaliteit en zit lekker. En de kleur is prachtig. Kortom. Top
Snelle levering maar helaas niet mijn model dus geretourneerd.
Snel weer bedrag verrekend dus prima geregeld!
Alleen maar goede ervaringen met studio Anneloes!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.