Studio Anneloes BV Avaliações 4.563

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prachtige kleur - komt goed overeen met de foto. Mooie kwaliteit stof! Heel mooie jurk! Maatadvies: bij een aansluitend model zou voor mij de taille- en heupwijdte in cm's helpend zijn (ondanks de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben al een aantal jaar helemaal fan van de travelstof van Anneloes. Ik heb verschillende items gekocht zoal broeken, blouses en jurken. Kwaliteit is goed. Pasvorm is goed. Ook blijf de kleding mooi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en correcte levering! Makkelijke website en vlotte betaling. Een mooi kleedje van goede kwaliteit. Al jaren klant en fan van Studio Anneloes!

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de Acessórios de Moda

Sobre Studio Anneloes BV

Designed to Empower

Studio Anneloes kleding is designed to empower. Wij willen een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. Wekelijks lanceren we premium items met een perfecte fit die moeiteloos meebewegen met jouw leven. Studio Anneloes #WorksAnywhere. Bekijk de collectie online of bij een van onze local heroes.

Shop Online

• Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis*
  • Elke week nieuwe items
  • Gratis verzending
  • Officiële webshop Studio Anneloes
  • Retourneren kan binnen 30 dagen
Ga direct naar webshop

Winkel bij jou in de buurt

Persoonlijk stijladvies of zeker weten dat het item past? Check de store locator en shop jouw nieuwe Studio Anneloes outfit bij een van onze 300 verkooppunten.

Vind jouw winkel

Join onze community

Ontdek onze nieuwste collecties, laat je inspireren, ontvang stylingtips en doe mee aan onze winacties. Volg ons op deze kanalen:

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 99% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Betrouwbare website

Betrouwbare website, mooie producten

21 de maio de 2026

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Lisa, wat leuk om te lezen.

Fijn dat je de website als betrouwbaar ervaart en tevreden bent over de producten. Daar doen we het voor.

Prettig om te dragen

Prettig om te dragen. Pasvorm goed.

10 de maio de 2026

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Gerda, wat leuk om te lezen.

Fijn dat de pasvorm goed is en dat de kleding prettig draagt. We zijn benieuwd wat we kunnen doen om er voor jou 5 sterren van te maken.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Studio Anneloes is goed als zij beter controleren op de goederen voor het de deur uit gaat.

Studio Anneloes is goed maar ik zal het wel op prijs stellen om kleding te controleren voor het de deur uit gaat.
Ik had helaas het kaartje er al af gehaald maar er zaten make-up vlekken op de top wat overigens niet de eerste keer was dat dit gebeurt.

21 de maio de 2026

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review. Goed dat je dit aangeeft. We vinden het belangrijk dat items netjes en schoon worden verzonden, dus we nemen je opmerking hierover mee. Jammer om te lezen dat dit niet de eerste keer is dat je dit hebt ervaren. Mocht je hier in de toekomst nog vragen over hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via webshop@studioanneloes.nl of +31 (0)20-6690067.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb geen terug geef formulier de…

Ik heb geen terug geef formulier de kleur valt erg tegen waarom zijn er niet meer poppy blouse in andere kleuren

Resposta da Studio Anneloes BV

Hi Elly, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat de kleur van de blouse tegenviel. We sturen geen pakbonnen en retourformulieren meer mee bij bestellingen. Je retour aanmelden kan eenvoudig digitaal via Returnless. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, dan helpt onze klantenservice je graag verder via webshop@studioanneloes.nl. We nemen je vraag over meer kleuren van de Poppy blouse ook mee. Bedankt voor het meedenken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering maat goed en natuurlijk…

Snelle levering maat goed en natuurlijk ook het kleding stuk prima.

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Cobie, wat leuk om te lezen.

Fijn dat de levering snel was, de maat goed is en dat het kledingstuk zo goed bevalt. Daar doen we het voor.

Mooi product

Snelle levering, mooi product. Zit prachtig. Enige punt zou zijn dat de pijpen van de jumpsuit langer zouden mogen. Heb de langste besteld, maar was alsnog te kort. Gelukkig zat er een ruime zoom in en kon deze uitgelegd worden, maar dat veranderd wel een beetje de aanblik. Verder super tevreden!

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review, wat fijn dat je dit zo uitgebreid deelt.

Fijn dat je tevreden bent over de levering, het product en de pasvorm van de jumpsuit. Goed dat je aangeeft dat zelfs de langste lengte voor jou nog wat te kort was. We nemen je feedback over de beenlengte mee.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het was helemaal oké, mooie jurk..

Het was helemaal oké. Mooie jurk…ik heb de verkeerde aangeklikt. Van mij krijgen jullie 5 sterren ⭐️

Resposta da Studio Anneloes BV

Hi Wilma, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles helemaal oké was en dat je blij bent met de jurk. En bedankt voor de 5 sterren, dat waarderen we enorm. Veel plezier met je aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit en op tijd geleverd…

Goede kwaliteit en op tijd geleverd zoals vermeld een pluspunt grtCarina

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Carina, wat leuk om te lezen.

Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de levering precies volgens afspraak was. Daar doen we het voor.

Mooie kleding!

Mooie kleding van goede kwaliteit. Zit ook heerlijk. Ik ben er erg blij mee. De levering was super snel.

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Tatiana, wat leuk om te lezen.

Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, het draagcomfort en de snelle levering. Mooi om te horen dat je er zo blij mee bent.

Super snelle levering

Bedankt voor je review, wat leuk om te lezen.

Fijn dat de levering super snel was. Daar doen we het voor.

Leuke jurk

Leuke jurk, valt idd ruim. Heb maatje groter besteld dan wat ze adviseerde..
Van L naar Xs lijkt heel onlogisch toch?
Maar S is ook goed

19 de maio de 2026

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review, wat fijn dat je dit aangeeft.

Fijn dat je blij bent met de jurk. Goed dat je jouw ervaring met het maatadvies deelt, we begrijpen dat het verschil van L naar XS onlogisch kan aanvoelen. Fijn dat maat S uiteindelijk goed past.

Snelle en correcte levering

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Josine, wat leuk om te lezen.

Fijn dat alles zo goed is verlopen, van bestellen en betalen tot de levering. Mooi om te horen dat je blij bent met het kleedje en dat je al jaren fan bent van Studio Anneloes.

Top broek blijft prachtig

Bedankt voor je review, wat leuk om te lezen.

Fijn dat je zo blij bent met de broek en dat deze mooi blijft. Daar doen we het voor.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Excellent van bestellen maattabel tot…

Excellent van bestellen maattabel tot levering top!

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Martine, wat leuk om te lezen.

Fijn dat alles van bestellen tot levering zo goed is verlopen en dat ook de maattabel goed hielp. Daar doen we het voor.

Prachtige kwaliteit weer

Prachtige kwaliteit weer, snelle bezorging,helemaal blij mee😃

15 de maio de 2026

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Ester, wat leuk om te lezen.

Fijn dat je weer zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de bezorging snel was. Mooi om te horen dat je er helemaal blij mee bent.

Alles

Alles! Echt goed

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Miranda, wat leuk om te lezen.

Fijn dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor.

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Yvonne, wat leuk om te lezen.

Fijn dat de service snel was en dat je de juiste producten hebt ontvangen. Daar doen we het voor.

Heerlijke kleding

Goed advies over maat, snelle levering en voor al heerlijke kleding!

Resposta da Studio Anneloes BV

Bedankt voor je review Anke, wat leuk om te lezen.

Fijn dat het maatadvies goed hielp, de levering snel was en dat je zo blij bent met de kleding. Daar doen we het voor.

goede kwaliteit en pasvorm

Bedankt voor je review, wat leuk om te lezen.

Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm. We zijn benieuwd wat we kunnen doen om er voor jou 5 sterren van te maken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb veel ervaring met de broeken…

Ik heb veel ervaring met de broeken Studio Anneloes, verder geen mening

14 de maio de 2026

Bedankt voor je review.

Fijn dat je al zoveel ervaring hebt met onze broeken en dat je ons 5 sterren geeft, daar zijn we blij mee.

Jet van Studio Anneloes

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.