Ja gjorde en beställning hos stylingagenten o där hände inget ting fick ingen bekräftelse så ja skrev till dem o de sade först du har ingen beställning gjord men ja gav inte med mig så ja fortsatte o... Ver mais
Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Ver mais
Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Ver mais
Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Resposta da StylingAgenten.se
Fick fel produkter hemskickade (hade valt hemleverans). Kommentaren var ett "tråkigt att de packade fel på lagret". Elva dagar senare kommer rätt produkter till serviceombud. Måste nu åka och hämta dem samt packa om de felaktiga produkterna och skicka tillbaka dem med retursedel. Uttryckte missnöje och blev erbjuden en snål rabattkod för framtida köp. Nej tack!

VARNING – Mycket tveksam äkthet
Jag har köpt över 10 exemplar av den här produkten tidigare från andra återförsäljare och vet exakt hur den ska dofta och upplevas. Produkten jag fick härifrån avviker tydligt – både i doft och helhetskänsla.
För mig framstår det som att produkten inte är äkta. Antingen har de allvarliga kvalitetsproblem eller så är det något som inte stämmer med ursprunget.
Jag har valt att bestrida betalningen via mitt kortbolag. Jag kan tyvärr inte rekommendera någon att handla här innan företaget kan säkerställa och bevisa att deras produkter är genuina.
Handla på egen risk.

Resposta da StylingAgenten.se
Super happy with the service - thank you!

Resposta da StylingAgenten.se
Bra produkter och snabb leverans samt enkelt att betala. Är nöjd.

Resposta da StylingAgenten.se
Bra pris på deodoranten jag köpte och snabb leverans. Nöjd!

Resposta da StylingAgenten.se
Jeg returnerte en vare til nesten 600 kroner, med Norgespakke med sporing. Stylingagenten nekter å betale for den returnerte varen, selv om Posten kan dokumentere at den er levert sammen med andre varer i en sekk til Stylingagenten. Jeg har snakket med kunderådgiver i Forbrukerrådet og kommer til å sende klage på Stylingagenten og få hjelp til å få pengene tilbake. Denne saken har kostet MYE tid og energi...har aldri opplevd liknende juksefirma!

Resposta da StylingAgenten.se
Bra priser och snabba leveranser!

Resposta da StylingAgenten.se
De gav mig falsk information om produkten. De erbjöd gratis retur, men bad aldrig om ursäkt; lite otrevligt. Jag spenderade en timme på att beställa, hämta, skriva ut returetikett, paketera och returnera varan. Så spara tid och köp från andra säljare.

Resposta da StylingAgenten.se
Är alltid nöjd med mina beställningar.
Snabba leveranser som uppfyller mina förväntningar 👍

Resposta da StylingAgenten.se
Fick hem min Replayparfym dagen efter, luktar ljuvligt❤️

Resposta da StylingAgenten.se
Supernöjd, snabb leverans och bra produkter. Snabbt svar från kundservice 👍
Sämsta jag varit med om fick min vara snabbt men eftersom fakturan skall gå genom Walley så kan jag inte få betala förrän 2 månader efter + att dom lägger på en avgift på ca 50kr så akta er ni som handlar på detta företag.
Efter svar från StylingAgenten så måste jag påpeka att det är väldigt otydligt att man kan betala med faktura antingen 30 dagar eller 2 mån vilket ni måste tänka på dessutom väldigt otydligt att dom tar en avgift för detta + att man absolut inte kan betala innan utan måste vänta 2 mån. Dåligt 👎. Normalt när man handlar på nätet med faktura så får man fakturan direkt och kan betala så snart man vill även om man har 30 dagar på sig.

Resposta da StylingAgenten.se
Alldeles utmärkt. Beställt dag 1 väntat dag 2 hämtat på utlämningsställe dag 3.
Dom säljer bara fakeprodukter,dock är många likt orginalet,men kan man sin sak så hade jag inte handlat därifrån. Därför dom kan ta så låga priser.

Resposta da StylingAgenten.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.