StylingAgenten.se Avaliações 232

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ja gjorde en beställning hos stylingagenten o där hände inget ting fick ingen bekräftelse så ja skrev till dem o de sade först du har ingen beställning gjord men ja gav inte med mig så ja fortsatte o... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

232 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Fantastisk kundservice!

Känner att jag måste komplettera min tidigare recension nedanför. Aldrig varit med om en bättre kundservice!! Det blev problem med min beställning, kontaktade dom och det löste dom på en gång, otroligt snabb återkoppling! Och extremt snabba på att posta det man beställt. Helt klart min nya favorit sida att beställa parfymer ifrån 😍

4 de abril de 2025

Hej! 😊

Tack för din fina feedback! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med vår kundservice!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mottok Beverly Hills parfyme som er…

Mottok Beverly Hills parfyme som er hersk, eller fake, hva vet jeg. Ikke mulig å få refusjon fra det firmaet. Skal ALDRI handle der igjen
Ser svaret fra dere, og det har jeg gjort. Men dere påstår at alt er i orden

13 de março de 2025

Mycket nöjd kund!

I fredags beställde jag en parfym och idag (måndag) har jag fått den.
Helt otroligt snabbt! 👍🏻👍🏻👍🏻

17 de março de 2025

Resposta da StylingAgenten.se

Vad glada vi blir av att höra detta!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag skickade tillbaka en produkt som…

Jag skickade tillbaka en produkt som jag beställde av misstag för 10 dagar sedan. Fortfarande de påstår att paketet har inte kommit. Skickade samtidigt ett packet till Italien som är sedan längre återbetalt. Hur kan det hända att ett packet till Italien kommer före ett packet till Sverige?

17 de fevereiro de 2025

Resposta da StylingAgenten.se

Det låter ju inte alls bra! Vi ber dig kontakta oss på hej@stylingagenten.se och skicka bild och beskrivning på ditt problem så ser vi till att hjälpa dig vidare ☺️

Ikke stol på StylingAgenten

Ikke stol på StylingAgenten! Dette er svindelforsøk!
Jeg bestilte en parfyme fra dem, men fikk ingen vare , men de tok betalingen og nekter å gi pengene tilbake!
De bruker en regnskapsfører som heter Walley.se . Ikke stol på dem. De nekter også å gi pengene tilbake!

31 de janeiro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabbt och trevligt bemötande i samband…

Snabbt och trevligt bemötande i samband med en reklamation. Hade min nya vara dagen efter, kommer absolut att handla här igen!

19 de fevereiro de 2025

Hej, Therese.
Stort tack för ditt fina omdöme. Det värmer verkligen att höra. 😊

Mycket god service

Mycket god service! Köpte produkt via Let’s Deal, fick ej leveransen i brevlådan av EarlyBird, men tog kontakt med StylingAgenten och fick snabb hjälp. Ny produkt skickades med spårbart paket inom en dag!

12 de fevereiro de 2025

Resposta da StylingAgenten.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa till att lösa problemet snabbt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk serviceinriktat och bra…

Fantastisk serviceinriktat och bra företag som verkligen har förstått vad kundvård innebär!

14 de fevereiro de 2025

Resposta da StylingAgenten.se

Hej. Tack så mycket för ditt omdöme. Alltid så glädjande att få höra från våra nöjda StylingAgenten - kunder 🌸😊

tillfredsställd kund

Snabb hantering och leverans av beställning känns tryggt att ha en tillförlitlig svensk sida att beställa från 100 % autentiska produkter beställt härifrån förr och kommer garanterat återkomma

13 de fevereiro de 2025

Hej.
Tusen tack för dina otroligt fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fikk en Hårvoks som var 2 år gammel og…

Fikk en Hårvoks som var 2 år gammel og luktet harskt. Ble nektet å returnere varen. Ha det for alltid.

13 de fevereiro de 2025

Resposta da StylingAgenten.se

Oj, detta låter inte alls bra. Skicka ett mail till hej@stylingagenten.se så hjälper vi dig!

Så nöjd

Så nöjd, ett litet fel uppstod i leveransen men innan jag hann blinka rättade dom till det supersnabbt.
Kommer absolut att handla igen från er.
Så jag rekommenderar dom verkligen.

22 de janeiro de 2025

Hej.
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd och att vi kunde lösa problemet snabbt. Det betyder mycket för oss.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lovar mer än man håller

När man googlar på produkten och hamnar på StylingAgenten så står det att det är fri frakt. Det visar sig vara en osanning när man kommer till kassan. Om man köper annonsplats hos Google så får man stå till det som utlovas. Jag genomförde köpet ändå, men någon nöjd och återkommande kund blir jag inte.

EDIT: Direkt i annonsen står det "Fri Frakt". På de andra sökträffarna står det exempelvis "+49 kr frakt". Det finns ingenting som där och då skvallrar om undantag. Jag har en skärmdump på det.

21 de janeiro de 2025

Hej.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att informationen om fri frakt inte framstod som tydlig när du lade din beställning. Våra villkor för fri frakt gäller för köp över 699 SEK, vilket vi försöker kommunicera både i våra annonser och på vår hemsida. Vi förstår dock din besvikelse om detta uppfattades annorlunda när du hittade oss via Google.
Vi kommer att se över hur vi kan förtydliga vår information för att undvika liknande missförstånd i framtiden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Samba eau de toilette. Nep geur.

Ik heb Samba eau de toilette bij hen gekocht. Het is een nep geur want ik ken de echte nog van vroeger. Die van hun nu heeft een hele typische lichte geur die zo weg is. Het is de originele geur zeggen ze. Kom maar met bewijzen. Besteld via bol.com. Ik kreeg van bol nu de vraag hoe het contact verlopen is met StylingAgenten. Vragenlijst ingevuld. Nu afwachten. Waardeloos dit bedrijf en dat bol met zulke bedrijven in zee gaat vind ik schandalig.

14 de janeiro de 2025

Resposta da StylingAgenten.se

We guarantee 100% authenticity of all our products. In addition, Samba is a brand for which we are the official Swedish agency for, and we purchase directly from the manufacturer. We stand by the originality of our products and ensure that they meet the highest quality standards.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aldrig varit med om liknande

Aldrig varit med om liknande, beställde igår förmiddag och hämtade ut paketet idag , FANTASTISKT! Kommer definitivt handla hos er fler gånger. Otroligt bra priser också då StylingAgenten var billigare än de flesta andra sidor jag kollade, med samma produkter.

21 de janeiro de 2025

Hej.
Tack så mycket för din fantastiska feedback! Det gläder oss att du fick ditt paket så snabbt och är nöjd med både priser och produkter.

Rekommenderas

Otroligt snabb leveranstid! Ordern skickades bara 2 timmar efter jag lagt den. Så är oerhört nöjd med köpet!

8 de janeiro de 2025

Resposta da StylingAgenten.se

Hej. Tusen tack för ditt enormt fina omdöme och vad skönt att du upplevt att din beställning gått snabbt och lätt!

Bästa skönhetsbutiken online

Bästa skönhetsbutiken online, bäst priserna och snabb leverans!✨💫🌟
Otrolig service 💫

8 de janeiro de 2025

Hej.
Tusen tack för dina otroligt fina ord! Vi är glada att du uppskattar våra priser, snabba leveranser och service. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag undrar varför det står olika…

Jag undrar varför det står olika kontakttelnr till er och kontaktemail . Lite vilseledande och 1 dag att svara tar det ej!
Stylingagenten.se och .com här på T.P är 2 olika sidor där .com är den man når och dessa 2 skiljer sig enligt ovan .

Varit kund hos er många gånger och måste säga att till skillnad från parfymer flera år gamla så dunstar verkligen "era" .
Som atopiker kan jag säga att det inte är "äkta" vara i alla ! Använder varje dag och mina favoritparfymer en del får jag utslag av men inte av de jag köper av er!

Slutligen..Plastsprayknapp på alla flaskor ??
DET känns inte äkta vara och ser inte ut som tycker jag.
Tester? Står tester på en del varor .

För övrigt med servicen etc helt ok, går ej att ringa 0705-nr ( jo men inget svar ) samma som med mailadresserna både " hej" och "kundservice"

tack och hej

3 de dezembro de 2024

Hej.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi uppskattar verkligen att du varit kund hos oss många gånger och hoppas att du fortsätter höra av dig med dina synpunkter. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta vår kundservice så ska vi göra vårt allra bästa för att hjälpa dig.
Varma hälsningar, StylingAgenten.se 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stod att det kunde ta 1 dag extra nu…

Stod att det kunde ta 1 dag extra nu under Black week fick ordern dagen efter min beställning ändå. Riktigt bra service!

3 de dezembro de 2024

Ha en fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte Burberry London Parfyme og den…

Bestilte Burberry London Parfyme og den er fake.

1 de dezembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Vi förstår din oro med att handla parfym på nätet. Vi köper alltid in parfymer från certifierade leverantörer och garanterar 100% äkta produkter.

Vi erbjuder låga priser på våra produkter då vi finkammar marknaden för att hitta de bästa priserna.
Detta i kombination med våra låga vinstmarginaler på produkterna gör att vi kan erbjuda väldigt bra priser till våra kunder. Kontakta oss på hej@stylingagenten.se så kommer vi hjälpa dig vidare!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.