StylingAgenten.se Avaliações 232

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ja gjorde en beställning hos stylingagenten o där hände inget ting fick ingen bekräftelse så ja skrev till dem o de sade först du har ingen beställning gjord men ja gav inte med mig så ja fortsatte o... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

232 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

🌟Alltså vilken toppenservice🌟

🌟Alltså, wow vilken service!!🌟
Jag var sen med en present och chansade med en beställning sen onsdagkväll. Mejlade och bad om snabb hantering om det var möjligt.
Fick trevligt svar att dom skulle meddela om snabb hantering och fredag fm får jag sms att det fanns att hämta.
Så glad, imponerad och tacksam!🌟🌟🌟🌟

28 de novembro de 2024

Wohooo, vad härlig recension. Vi blir så glada! Stort tack :D

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde min vara genom Lets deal…

Beställde min vara genom Lets deal väntade en veckas tid innan jag kontaktade kundtjänst genom email och påpekade dröjsmålet. Fick svar och hjälp direkt, efter några dagar har jag fått min beställning. Tack för trevligt och professionellt bemötandet och hjälp. 😊

18 de novembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Hej! Vad skönt att det ordnade sig med din beställning, tack för din recension! :D

Varorna kom väldigt fort

Varorna kom väldigt fort. Super nöjd 😄

22 de novembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Wohoo, tack för ditt fina omdöme! :D

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlat av stylingagenten vid två…

Har handlat av stylingagenten vid två tillfällen.
Klockrent båda gånger 10/10!
Mottog inget ordererkännande första gången då jag själv angett fel mailadress. Supporten hjälpte mig snabbt via mail och informerade att ordern var mottagen och ok.
Båda beställningarna gick riktigt snabbt att få, två dagar max!

19 de novembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Hej! Tack för din recension, toppen att det löste sig med orderbekräftelsen. Ha en fin dag! :D

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde produkt via Lets deal och…

Beställde produkt via Lets deal och Stylingagenten. Utlovad leverans på 1-2 dagar men fick produkten först nästan en vecka senare. Snabb återkoppling av kundservice men som var väldigt dåliga på att bemöta kritiken och framförallt noll förståelse för att kompensera för att jag fick köpa en ny fars dag present. Bad om kompenserad frakt då de inte lyckades leverera produkten på fem försök. Kommer aldrig mer köpa av de!

12 de novembro de 2024

Hej Christina,
Vi beklagar verkligen att du har haft en tråkig upplevelse med oss. Enligt våra köpvillkor hos Let’s Deal är vår leveranstid 1–3 arbetsdagar. Tyvärr kan det ibland uppstå förseningar hos våra fraktleverantörer, vilket ligger utanför vår kontroll.
Som vi nämnt tidigare i vår mejlkonversation är din åsikt mycket viktig för oss, och vi kommer självklart att ta detta vidare med EarlyBird för att undersöka vad som kan ha gått fel.
Tack för att du delade med dig av din feedback – det hjälper oss att bli bättre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde varor och så efter någon…

Beställde varor och så efter någon timme att det jag beställt upptäckte jag att de innehåller ämnen som jag inte tål.Skickade meddelande direkt om att jag behövde annullera ordern.Fick bekräftelse mail att varor skulle skickas ,strax efter fick jag svar att de inte kunde annullera ordern.När det inte går att chatta eller komma fram på telefon så gör Stylingagenten det omöjligt för kund att ändra något på ordern.Deras köpvillkor om att det går att annullera order inom 24 timmar följs inte.Jag har lärt mig en dyr läxa nu och det är att aldrig mer beställa om jag inte läst ingredienser på andras sidor då det inte heller finns beskrivet på deras sida.Får nu betala frakt och dyr retur ifall jag har möjlighet att ens få tag på en retursedel som de hänvisar till då ombud inte skriver ut sådana.
Stylingagenten är ok ifall man absolut är 120% säker på att man ska ha varan.Men att ångra sitt köp och följa deras egna villkor är omöjligt!Kommer inte beställa mer därifrån.

5 de novembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Hej Mari, Vi beklagar verkligen att du haft en tråkig upplevelse med oss. I våra villkor står det att ni som kund har rätt att annullera ordern inom 24h efter köpet men att detta är förutsatt att paketet inte har skickats.Vi ber åter igen om ursäkt för din upplevelse hos oss.

Fullstendig ubrukelig

Fullstendig ubrukelig. Selger kopi produkter av Calvin Klein deo som ikke lukter som original vare og som fremkaller kløe og utslett. Har aldri skjedd med original vare. 500 ut av vindu…..

Og nå er det gått 1 mnd etter at Stylinh agenten sa de skulle rydde opp i dette. Men ikke tro på kommentaren de har lagt inn her, intet har skjedd ennå.

4 de novembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Det låter ju inte alls bra! Vi ber dig kontakta oss på hej@stylingagenten.se och skicka bild och beskrivning på ditt problem så ser vi till att hjälpa dig vidare :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra produkt

Hej, allt gick klockrent. Ska handla igen 10/10

4 de novembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Tack så hemskt mycket för att du är kund hos oss! :)

Så nöjd!

Så nöjd!
Snabb leverans och parfymen är sååå god

30 de outubro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Enormt stort tack för ditt fina omdöme!!

Styling Agenten

+ Snabb leverans 2 dagar
- Besviken på EDP som jag köpte från er, doften dunstar bort snabbt! Hejdå 457 kr👎🏼

31 de outubro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Vi beklagar verkligen att produkten inte uppnådde dina förväntningar! Kontakta oss gärna på hej@stylingagenten.se så ska se hjälpa dig vidare :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mottok en krem som var brukt av

Bestilte en ansiktskrem gjennom cdon.com. Det tok lenger tid å motta varen enn jeg er vant til med andre nettbutikker, men det plaget meg ikke noe særlig. Det som derimot plaget meg var at da jeg endelig mottok den var den åpnet og hadde merke etter en finger i kremen!

26 de outubro de 2024

Hei Kaja,

Vi beklager veldig at dette skjedde! Har du mulighet til å kontakte oss på hej@stylingagenten.se, vil vi sørge for å hjelpe deg.

Kjøpte en parfyme

Kjøpte en parfyme, har kjøpt den andre steder tidligere, så vet hvordan den skal lukte.Den jeg fikk levert herfra lukter absolutt ingenting! «Fake» parfyme garantert!! Kommer aldri til å handle her igjen 👎

11 de outubro de 2024

ei Marit!

Så synd at du ikke virker helt fornøyd med kjøpet ditt.

Vi kjøper kun våre produkter fra leverandører med ekthetsbevis eller direkte fra produsentene, og kan derfor garantere at produktet er ekte.

Jeg ser ikke at du har vært i kontakt med oss om dette. Du må gjerne ta kontakt med oss på hei@stylingagenten.com for å få hjelp :)

Proffsig hjälp

Första paketet "kom bort" men företaget beklagade det inträffade och skickade nytt. Det kallar jag bra företag 👍

2 de setembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Tack för ditt fina omdöme, självklart ser vi till att rätta de fel som uppstår :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mycket snabba och ärliga

Mycket snabba och ärliga. Inte så mycket parfymer att välja på dock, ett bredare sortiment hade satt den femte stjärnan på sin plats :)

2 de setembro de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Tack för ditt fina omdöme! Vi jobbar ständigt med att bredda vårt sortiment. Har du något tips till oss om vad vi bör ta in? :)

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa. Snabb leverans.

27 de agosto de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Hoppas du blir nöjd med dina produkter :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fake varer og dårlig kundeservice.

Fake varer og dårlig kundeservice.

29 de julho de 2024

Resposta da StylingAgenten.se

Vi beklagar att du har haft en dålig upplevelse hos oss. Vi köper endast in produkter från leverantörer som kan bevisa att produkterna är äkta eller direkt från tillverkaren och kan därför garantera att alla produkter är äkta. Kontakta oss gärna på kundservice@stylingagenten.se så hjälper vi dig vidare med ditt ärende :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.