We waren in januari in Dubai toen de retourvluchten werden gecanceld door klm en Transavia. Suntip heeft na 1 telefoontje alles geregeld om met Emirates terug te komen. Helemaal top 👍
Veja o que dizem as avaliações
Mijn vraag werd spoedig via Whatsapp beantwoord en na het betasten van mijn wensen en behoeftes heeft Belinda onze reis samengesteld. Had eerder niet gehoord van Suntip maar ben uiterst tevreden tot n... Ver mais
Gereserveerd bij Sanne. Goede vakkundige reservering, Beloofde de reservering per e-mail te bevestigen wat ook direct gebeurde. Vorig jaar ook voor het eerst bij Suntip geboekt,waardoor ze nu al mijn... Ver mais
Wij vinden het bijzonder jammer dat een gerenommeerd bedrijf als Suntip in zee gaat met zo'n slechte accommodatie als Stalis Hotel en Stalida Kreta. Hier is iedere ster één te veel. *Kamers... Ver mais
Detalhes da empresa
Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. De website heeft met meer dan 10000 accommodaties voor ieder wat wils. En is in zowel 2023 als 2024 uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar. Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. En dat voor die prijs? Ik zou 't doen!
Informações de contato
Noordhaven 90, 4761DC, Zevenbergen, Holanda
- 088-7354545
- contact@suntip.nl
- www.suntip.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Boeking ging prima
Boeking ging prima. Fijne site om mee te werken, waarbij je een goed overzicht van alle optionele dagen ziet staan waardoor ik zo heel goed voor de fijnste dag voor mij en de goedkoopste dag kon gaan. Overigens is suntip iets goedkoper dan andere aanbieders.
Makkelijk en snel
Makkelijk, snel, eenvoudig.. zelf boeken
Duidelijke taal,op een mooie website
Als je iets niet weet kan je altijd een…
Als je iets niet weet kan je altijd een app sturen. Je krijgt dan een berichtje wat de opties zijn, dat heb ik zelf ondervonden met het betalen met een gewone standaard betaalpas die werd niet geaccepteerd bij Rayanair dus maar een andere betaalpas ( creditkaart)aangevraagd.
Je wordt door een vriendelijke medewerker gehoord.
Ik heb een reis geboekt en het…
Ik heb een reis geboekt en het vliegtuig en hotel is tot volle tevredenheid geregeld
Prima
Via internet de boeking gedaan ,alles goed en overzichtelijk en prijzen zijn scherp.
Het boeken ging erg simpel en daarna duidelijke feedback inzake bevestiging/factuur en eigen veilige internet omgeving
Duidelijke omschrijving,mooie foto's…
Duidelijke omschrijving,mooie foto's van alles wat er is.
De prijs heel aantrekkelijk ,alles overzichtelijk.
Boeking soepel verlopen
Boeking soepel verlopen. Documenten tijdig ontvangen.
De website werkte duidelijk en snel.
De website werkte duidelijk en snel. Dit helpt bij het maken van een keuze. Vooral de optie om een vliegveld voorkeur aan te geven vonden wij handig. We kijken uit naar de volgende reis die we dit najaar nog moeten gaan plannen.
Duidelijke website en snel geboekt.
Duidelijke website en snel geboekt.
Mooie accommodaties worden er aangeboden met een duidelijke omschrijving.
Duidelijke site
Duidelijke site! Boeken gaat zoals je verwacht en onder de streep de prijs na diverse andere te bekijken het voordeligste.
Huurauto via suntip vele malen goedkoper dan de anderen.
Dit heeft voor mij de keuze snel bepaald.
Suntip een hele goede vakantieaanbieder!
Suntip heeft een hele duidelijke en overzichtelijke website.
en de medewerker die mij heeft geholpen met het doorgeven van een voorkeur wat betreft de ligging van de kamer van het appartement die ik was vergeten in te vullen heeft mij heel snel geholpen via de Chat.
Dus ik ben heel tevreden over Suntip!!
Ik ben vriendelijk te woord gestaan aan…
Ik ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik wat uitleg over het hotel vroeg
Het boeken ging makkelijk via de website
Kreeg meteen ook al een bevestiging dikke pluim voor suntip

Prima site
Prima site. Geen boekingskosten. We wilden nog wat extra informatie, dus gebeld, en ook heel snel een medewerker aan de lijn die ons meteen verder kon helpen.

Handige site
Handige site, snel te boeken.
We waren net te laat op zaterdag om contact op te nemen voor een groepsreis van 10 pers, een mail gestuurd en hier werd maandag 17-3 direct op gereageerd.

Resposta da SUNtip
Leuke reis voor een aantrekkelijke…prijs.
Leuke reis voor een aantrekkelijke prijs!
Zoeken en boeken was nog nooit zo overzichtelijk!
Makkelijk zoeken en boeken via jullie site.....TOP!
Snelle response
Makkelijk te boeken
Makkelijk te boeken! Telefonisch contact gehad al mijn vragen werden keurig en duidelijk beantwoord! En een mooi prijsje, nergens anders zo goedkoop kunnen vinden!

Top service!
Heel overzichtelijk allemaal en super goede service! , Ik had een aanbetaling gedaan maar zelf niet mijn juiste email adres ingevuld kreeg dus geen bevestiging ,Ik kreeg meteen stress want dit is de eerste keer dat ik via een voor mij (onbekende) site een vakantie hebt geboekt en tevens meteen moest aanbetalen.. Ik meteen een email gestuurd super snel reactie gekregen van Sanne, super goed geholpen ze heeft mijn emailadres correct gewijzigd en alles naar mij toe gemaild. Top service! Snelle reactie! Aardige medewerkers! Ik ga zeker gerust op vakantie! Groetjes Eliza Haan

Resposta da SUNtip
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.