Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We waren in januari in Dubai toen de retourvluchten werden gecanceld door klm en Transavia. Suntip heeft na 1 telefoontje alles geregeld om met Emirates terug te komen. Helemaal top 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn vraag werd spoedig via Whatsapp beantwoord en na het betasten van mijn wensen en behoeftes heeft Belinda onze reis samengesteld. Had eerder niet gehoord van Suntip maar ben uiterst tevreden tot n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gereserveerd bij Sanne. Goede vakkundige reservering, Beloofde de reservering per e-mail te bevestigen wat ook direct gebeurde. Vorig jaar ook voor het eerst bij Suntip geboekt,waardoor ze nu al mijn... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wij vinden het bijzonder jammer dat een gerenommeerd bedrijf als Suntip in zee gaat met zo'n slechte accommodatie als Stalis Hotel en Stalida Kreta. Hier is iedere ster één te veel. *Kamers... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens
  2. Agregador de viagens

Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. De website heeft met meer dan 10000 accommodaties voor ieder wat wils. En is in zowel 2023 als 2024 uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar. Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. En dat voor die prijs? Ik zou 't doen!

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

8 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Site is mobiel vriendelijk

Site is mobiel vriendelijk. Laat duidelijk alle prijzen zien en vliegopties. Ruimbagage voor onze vakantie was ook inbegrepen. Extra opties worden op een prettige manier weergegeven. Klantenservice benaderd met nog een aantal vragen en zij reageren snel terug.

15 de fevereiro de 2025

Beste Ellen,

Super tevreden!

Duidelijk site met aanzienlijke scherpe prijzen! Heel duidelijk geholpen, ook contact via Whatsapp is heel fijn en er wordt snel gereageerd! We kijken uit naar onze komende vakantie.

19 de fevereiro de 2025

Beste Ilse,
Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat alles duidelijk was! Nog even wachten en dan is het tijd om te genieten in Spanje.

Goede overzichtelijke web side

Goede overzichtelijke web side
Diverse vakanties komen aan bod
Voor ieder wat wils

VOOR ONS WAS HET EEN MOOIE AANBIEDING
VOOR PRIJSVERHOUDING KWALITEIT
EN GELIJK EEN HUURAUTO BIJ DEZE REIS MOGELIJK
HET COMPLETE PLAATJE

16 de fevereiro de 2025

Beste Peter,

SUNTIP onbekend…

SUNTIP was voor mij in eerste instantie een onbekende naam, na wat zoeken is het een onderneming van Pelikaan Reizen. Lid van ANVR sinds 2012. goede prijsstelling, vlotte boeking, direct after-sales aandacht.
Mijn vakantie staat nog voor de deur, zin in!!

11 de fevereiro de 2025

Beste Rene,
Bedankt voor de review. Nog even aftellen en dan is het tijd voor uw vakantie.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vlot en snel zoek-en boekproces!

Ik kende de website niet. Ben er toevallig op terechtgekomen.
Duidelijk. Overzichtelijk. Trips aan soms scherpe prijzen. Vlot en snel zoek-en boekproces!

11 de fevereiro de 2025

Beste Dimitri,
Bedankt voor de mooie review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk en snel een reis boeken

Alles was makkelijk en snel te vinden voor het boeken van een vakantiereis. Snelle service ook met het ontvangen van een bevestiging en de factuur. Al met al een aanrader om bij SUNtip te boeken.

9 de fevereiro de 2025

Beste Ester,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig weer geboekt via SUNtip!

Geweldig weer geboekt via SUNtip!

We hebben zojuist een vakantie geboekt naar Koutouloufari, Kreta, via SUNtip en kunnen niet wachten om te gaan. Dit is inmiddels de derde keer dat we via SUNtip boeken, en de ervaringen zijn altijd top. Vorig jaar hebben we genoten in Armação de Pêra in de Algarve, Portugal, en het jaar daarvoor in Fuengirola, Spanje. Beide keren verbleven we in fantastische appartementen, precies zoals we hoopten.

De boeking verliep weer soepel, de website is duidelijk en overzichtelijk. We waarderen de betrouwbaarheid en het gemak waarmee alles geregeld wordt. Ik raad SUNtip absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze vakantie!

Alvast bedankt voor de goede service en we kijken uit naar nog een heerlijke vakantie.

24 de julho de 2024

Goedemiddag,
Bedankt voor de mooie review! Fijn te horen dat u zulke goeie ervaringen heeft gehad via Suntip! Nog even wachten en dan is het tijd voor jullie vakantie naar Griekenland.

Fijne 'oldscool' kwaliteit

Online meer gespecificeerd (dan een aantal andere grote namen) dat vertrouwen geeft om zelf de juiste keuzes te maken. Als je online toch nog twijfelt en contact opneemt krijg je direct de persoonlijke op maat kwaliteit van een 'oldscool' reisbureau.

1 de fevereiro de 2025

Beste Jolanda,
Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze site.

Een goed voorbeeld

Klantvriendelijke medewerksters bij afd. Klantenservice.

Professionele afhandeling van mijn vragen.

Geen lange wachttijden

Een voorbeeld voor menige afd. Klantenservice, hulde hiervoor!

3 de fevereiro de 2025

Goedemiddag,
Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service. Nog even wachten en dan is het tijd voor jullie gave reis!

Een gouden tip,

Een gouden tip,
Ben je sip,
Boek bij SUNtip
En voel je hip !

4 de fevereiro de 2025

Beste Fons,
Bedankt voor de leuke review!

Super

Beste prijs en een goede duidelijke afhandeling met boeken.

5 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.