We waren in januari in Dubai toen de retourvluchten werden gecanceld door klm en Transavia. Suntip heeft na 1 telefoontje alles geregeld om met Emirates terug te komen. Helemaal top 👍
Veja o que dizem as avaliações
Mijn vraag werd spoedig via Whatsapp beantwoord en na het betasten van mijn wensen en behoeftes heeft Belinda onze reis samengesteld. Had eerder niet gehoord van Suntip maar ben uiterst tevreden tot n... Ver mais
Gereserveerd bij Sanne. Goede vakkundige reservering, Beloofde de reservering per e-mail te bevestigen wat ook direct gebeurde. Vorig jaar ook voor het eerst bij Suntip geboekt,waardoor ze nu al mijn... Ver mais
Wij vinden het bijzonder jammer dat een gerenommeerd bedrijf als Suntip in zee gaat met zo'n slechte accommodatie als Stalis Hotel en Stalida Kreta. Hier is iedere ster één te veel. *Kamers... Ver mais
Detalhes da empresa
Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. De website heeft met meer dan 10000 accommodaties voor ieder wat wils. En is in zowel 2023 als 2024 uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar. Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. En dat voor die prijs? Ik zou 't doen!
Informações de contato
Noordhaven 90, 4761DC, Zevenbergen, Holanda
- 088-7354545
- contact@suntip.nl
- www.suntip.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Eenvoudig
Gemakkelijk te boeken. Extra bagage bij boeken voor Transavia is in het boekingsproces zeer onduidelijk. Ik kreeg alleen de optie voor 15 kg

Resposta da SUNtip
Website is makkelijk en overzichtelijk.
Website is makkelijk en overzichtelijk.
Héél fijn is, dat je bij boeking van de reis meteen ruimbagage bij konden boeken!

Prettige ervaring met SUNtip
Ik heb mijn vakantie geboekt bij SUNtip.nl, en ik kan niet wachten om te vertrekken! Het hele boekingsproces verliep soepel en professioneel.
De reis ziet er nu al fantastisch uit: een prachtig hotel, interessante excursies te doen en alles wat ik nodig heb om echt te ontspannen. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze vakantie onvergetelijk zal worden en kan niet wachten om de omgeving te ontdekken en volop te genieten,
Ik kijk ernaar uit om mijn ervaringen te delen zodra ik terug ben.

Alles verliep prima
Alles verliep prima, van boeken tot betalen tot gegevens. Lezen en klikken.
Topbedrijf
Niet voor niets Beste website van het jaar. Makkelijk zoeken naar diverse locaties en ook boeken gaat makkelijk. Daarom alweer een vakantie (stedentrip in dit geval) geboekt.

Verschrikkelijke website
Verschrikkelijke website. Of prijzen wijzigen aanzienlijk als je op prijs in tabel klikt of reis is niet meer beschikbaar. Dit zie je alleen bij Suntip.

Gewoon goed!
Overzichtelijk, scherp geprijsd en goed contact
Fijne website.
Voor de tweede keer bij Suntip geboekt. Fijne duidelijke website, geen verrassingen achteraf. Goede communicatie. Ik kan het iedereen aanraden om bij Suntip te boeken.

De boeking verliep soepel en duidelijk
De boeking verliep soepel en duidelijk
Snel en makkelijk en duidelijk om alles…
Snel en makkelijk en duidelijk om alles te boeken
Boeken al jaren bij suntip altijd zeer tevreden
heel makkelijk online geboekt 2de keer…
heel makkelijk online geboekt 2de keer met suntip op vakantie
Goede en snelle afhandeling
goede overzichtelijke website
De site is duidelijk en makkelijk uitvoerbaar, de stappen in dd boeking zijn voor iedereen goed te volgen
Gemakkelijk en snel geboekt
Het boeken bij Suntip ging vlot en makkelijk. De prijzen waren goedkoper dan elders en waren duidelijk. Ze stegen ook niet later in het proces. Fijne ervaring en op naar een fijne vakantie!
Alles prima .😁
Alles prima .😁
Gaan met plezier op vakantie via suntip.
Boek er jaarlijks
Boek er jaarlijks. Vraag me alleen af of de preferentie wel doorgegeven wordt
Deze keer veel goedkoper uit.
Ik wilde een vakantie boeken in de week voor Pasen 2025 naar Torremolinos. Vaak doe ik het apart: vliegtuig bij Transavia en hotel (HP) bij Booking.com. Dat wil nog wel eens schelen. Soms wel 200 €
Deze keer liep het anders. Ik zocht bij Suntip en zag hun aanbieding voor 13
april 2025. Goedkoper dan zelf regelen zag ik, maar we boekten nog niet.Even wat afspraken aan het thuisfront regelen. Eén dag later was de prijs nog lager. Die 80 € steek je toch mooi in je zak.
Na de definitieve boeking keek ik het verschil na met zelfboeken. Ik was 600 € goedkoper uit dan bij de twee losse boekingen. Toch mooi meegenomen.
Het verschil was wellicht nog groter geweest, als ik ook voor de gratis bustransfer had gekozen. We boeken altijd een taxi, want eerst alle andere gasten wegbrengen of ophalen vinden we wat omslachtig. Binnen een kwartier ben je met een privé taxi op bestemming.
pas gemaakte boeking
Had een paar vragen over mijn gemaakte boeking en de medewerker was duidelijk in haar antwoorden
You go Suntip!
Al jaren boek ik mijn vakanties bij Suntip. Heldere, klantvriendelijke website en de medewerkers van de klantenservice zijn heel benaderbaar, klantgericht en altijd bereid om mee te denken bij vragen en oplossingen aan te dragen.
Heel fijne website
Heel fijne website
Flexible in vullen
Andere organisatie Werkt
Niet fijn
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.