Dette flyttefirma kan klart anbefales. Kom som aftalt, med 3 friske gutter, som klarede hele flytninger til allerbedste forventninger. Og flyttemændene, var også klar til at hjælpe med div. andre... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg skulle have hjælp til at flytte en dement dame på plejehjem. Det var en meget stressende og forvirrende proces. Men de to flyttefolk tog det i stiv arm og var glade hele vejen. KÆMPE STOR RESPEK... Ver mais
I får mine bedste anmeldelser . To friske unge mænd kom tidlig morgen til Kalundborg for at hente vores flyttelæs mod Svendborg . De var fantastiske til at pakke bilen , passe godt på tingene og tilme... Ver mais
Simpelthen de mest høflige, smilende og effektive gutter, der flyttede min mors hjem fra villa til lejlighed efter 46 år i villaen. ALT blev behandlet nænsomt. Et flygel blev opbevaret i syv måneder o... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
MØBELTRANSPORT, flytteforretning, Svendborg Møbeltransport
Informações de contato
Sundbrovej 46, 5700, Svendborg
- 62202021
- www.svendborg-moebeltransport.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har brugt Svendborg Flytteforretning…
Vi har brugt Svendborg Flytteforretning de sidste 2 dage og vi er ovenud tilfredse det er virkelig medarbejdere der gør deres bedste for at yde en god og professionel service for deres kunder og desuden er opfølgningen fra chefen i top. Tak for en god og professionel service fra jer alle og vi kan kun anbefale jer til andre.
Vi har været så tilfredse med Svendborg…
Vi har været så tilfredse med Svendborg Møbeltransport. 2 friske og meget venlige fyre, der bare knoklede. Og til en meget rimelig pris hej FruGrøn
De er ude på at snyde dig
Jeg brugte for første og sidste gang Svendborg møbletransport til at flytte fra Østerbro i København til Ærø i efteråret 2020.
Aldrig har jeg oplevet så dårlige kundebehandling som jeg har fået her!
Det starter med at jeg får er tilbud på en flytning samt en pris på 80 flyttekasser som jeg vil købe af Svendborg Møbletransport. Vi aftaler en pris for flytning og flyttekasser som ligger tæt på , dog lidt over, hvad man kan forvente af markedspris. Der findes billigere tilbud men jeg vælger at tage dette da kommunikationen er god og de lover et kvalitetsprodukt. Det vil jeg gerne give lidt ekstra for, så der er styr på tingene.
Vi får leveret flyttekasserne på aftalt dag, dog 4-5 timer for sent, men lad det nu ligge. Ved modtagelse af flyttekasserne ser jeg at 60 (!) af de 80 flyttekasser jeg har modtaget er brugte flyttekasser. I vores dialog og i aftalen indgået med Svendborg møbletransport, er der ikke på noget tidspunkt blevet nævnt eller indikeret at der var tale om brugte, delvisbrugte eller noget der minder om dette. Jeg er derfor udenforstående overfor dette og tager fat i firmaet.
Her starter så en meget kedelig dialog. Jeg får besked på at hvis jeg gerne ville have nye flyttekasser så er det en helt anden pris. De tilbyder at sende nye kasser, men med dertil hørende forhøjet faktura beløb.
Jeg holder på at da der ikke er nævnt noget om en gammel/brugt produkt (nogle kasser må jeg helt kassere da de er ubrugelige til flytning) ønsker jeg at få en kompensation for de 60 af kasserne. Dette kører frem og tilbage mellem firmaet og jeg, og selv med købeloven på min side er de ikke til at hugge og stikke i.
Selve flytningen bliver fortaget af to mænd som ikke virker til at have den store erfaring. Den ene lugter af alkohol men er heldigvis ikke fører af lastvognen. Nu er jeg ikke professionel flyttemand men jeg havde en forventning om at tømningen af lejligheden ville tage 3-4 timer. Efter denne tid er gået er den stadig halvt fyldt og kælderrum mangler også. Pludselig dukker der to flyttemænd op fra et andet firma og begynder at hjælpe til. Kort efter dem dukker der yderligere to flyttemænd op. Denne gang fra Svendborg. Nu er der 6 flyttemænd. De to fra det andet firma fortæller os at flyttebilen er pakket uhensigtsmæssig og at vi skal være opmærksom på skader af vores møbler. De må også instruere “vores” flyttemænd i hvordan man bære tunge ting som kun underbygger vores mistanke til kvaliteten af “vores” flyttemænd fra Svendborg møbletransport.
Da jeg gerne vil have styr på sagerne efterspørger jeg den opdateret faktura i dagene op til flytningen samt på dagen af flytningen da dette er sidste betalingsdato. Jeg får ikke svar på mine mails. En uge efter flytningen har jeg stadig intet hørt og rykker igen for en opdateret faktura med nedslag i prisen pga. de brugte flyttekasser. Stadig intet svar...
14/10 får jeg en mail med faktura på det oprindelig beløb klokken 16:50 Om eftermiddagen, med en betalingsdato der er selv samme dag.
Jeg kontakter dem igen og siger at jeg vil have en kompensation og min. 5 hverdage til at betale. Dette bliver besvaret med et “du har vidst hvad det kostede og du kan finde oplysninger om bank i oprindeligt tilbud”.
Jeg har nu valgt at betale det oprindelig beløb som vi aftalte, simpelthen pga. jeg ikke gider slås mere for de penge, men jeg kan ikke lide at blive snydt. Svendborg møbletransport kan på ingen måde anbefales da de ikke overholder de aftaler, produkter eller priser som de tilbyder. Jeg vil på det kraftigste fraråde at gøre brug af dem.
Skulle du tro at jeg bare finder på denne historie og ønsker man at modtage vores mailkorrespondance skal man endelig tage kontakt til mig. Det er kedelig læsning men desværre min realitet.
Magen til ligegyldighed overfor andre…
Magen til ligegyldighed overfor andre mennesker... Mænd fra Svendborg Møbeltransport valgte at parkere deres store lastbil lige foran den eneste udgang fra en stor parkeringsplads for handlende. Køen for at komme ind og ud hobede sig op. De blev venligt gjort opmærksomme på problemet, men de ytrede en komplet ligegyldighed overfor det og sagde at folk bare kunne vente til de havde læsset af. Så det gjorde de i ca 15min... Jo, man kunne have parkeret anderledes og jo man kunne have valgt et andet tidspunkt på dagen uden handlende, hvis man absolut ville parkere på dét aparte sted!
Det viser en indstilling fra firmaets repræsentanter som jeg ALDRIG ville lave et samarbejde med!
Nej tak til sådan en adfærd, og det firma, her fra.
Fremragende firma
Fremragende firma , som 2 gange har flyttet for os . Begge gange en meget professionel og yderst venlig .
Konkurrence dygtig på priser ydermere :)
Helt perfekt !
Fantastisk sød, hurtig og effektiv flytning. Rykkede ud med 3 dages varsel til akut flytning. Kunne ikke bede om bedre service. Tusind tak til de to 'gutter' der gav den en skalle med flytningen!
Supert. Anbefales!
Har flyttet med dem to ganger. Utrolig professionelle og hyggelig mannskap, supert logistikk.
Super god flytteoplevelse!
To gange, med 10 års mellemrum, har Svendborg Flytteforretning ydet den bedste service og omhyggelig hjælp i min flytteproces.
Flyttemændene arbejder yderst professionelt og effektivt med stor opmærksomhed på, at indboet ikke får en eneste skramme under flytningen. Samtidig er de meget hjælpsomme og hele flytningen foregår i en venlig og rolig tone, som får alt flytte "stress" til at forsvinde.
Firmaet kan klart anbefales!
Fantastisk. Intet mindre.
Jeg brugte for lidt over to år siden Svendbord Møbeltransport til en International flytning fra Danmark til det nordlige Norge. Flytningen forløb perfekt. Konkurrencedygtige priser og god service. Flyttemændene er altid friske og venlige.
Da jeg returnerede til Danmark vendte jeg glædeligt tilbage til Svendborg Møbeltransport. Igen konkurrencedygtige priser, god service og et par friske fyre af nogle flyttemænd. Alt er kommet frem i perfekt stand.
Der er ikke en finger at sætte på noget. Det hele er som det skal være - og det med et smil og god tone. Klart anbefalet.
Enestående service!
Jeg har i flere omgange benyttet Svendborg Møbeltransport og er yderst tilfreds.
Servicen er helt i top, og flyttemændene er søde, venlige og meget interesseret i at udføre opgaven til kundens fulde tilfredshed.
Firmaet kan klart anbefales!
Ulla Brandt, Svendborg
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.