Swim & Fun Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig super god service i forbindelse med reklamation på en defekt udendørsbruser, hvor kvittering manglede. Ingen diskusion overhovedet. Ny bruser sendt til hoveddør uden, at det kostede os en øre.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service. Havde et problem med en pool pumpe - så kontaktede dem og de sendte straks et helt nyt sæt. Det blev leveret dagen efter. Højeste anbefaling herfra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Day Spa

Escrito pela empresa

Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

49 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg anmelder normalt ikke, når en medarbejder beder mig om det.
Men i dette tilfælde vil jeg gøre en undtagelse, da jeg føler jeg har fået en fantastisk service af Nam.

Jeg havde problemer med at boksen til min poolrobot blev varm.
Jeg skrev derefter til Swim & fun, mellem jul og nytår. 6. Januar skriver Nam tilbage, og det ender med jeg får fremsendt en ny boks.

Jeg glæder mig til vinteren er ovre, så jeg kan få testet om den nye boks virker som den skal.

Janni

16 de janeiro de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er så glade for, at Nam kunne hjælpe dig med at finde en løsning, og vi håber selvfølgelig, at den nye boks virker perfekt, når poolen skal i brug igen!🌟

Mange hilsner Swim & Fun teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack Nam Nguyen och Jenny Lewin för…

Tack Nam Nguyen och Jenny Lewin för snabb hjälp och mycket bra bemötande när jag fick problem med mitt Uv ljus.

18 de dezembro de 2024

Resposta da Swim & Fun

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är så glada över att höra att Nam Nguyen och Jenny Lewin kunde hjälpa dig snabbt och ge ett så bra bemötande när du hade problem med ditt UV-ljus.

Exemplary service

Exemplary service
The damage on a power supply was replaced without discussion and sent to us in no time.

14 de janeiro de 2025

Resposta da Swim & Fun

Thank you so much for your review! We’re happy to hear that we could help you quickly and smoothly with the power supply replacement.😊

Best regards,
Swim & Fun

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service & informativ…

… super service og meget informativ gennem hele processen fra modtagelse af min henvendelse til levering af produkt… Nam Nguyen behandlede mig venligt og respektfuldt og jeg følte mig tryg hele vejen…🙏🏼☺️

7 de janeiro de 2025

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🙏🏼 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra start til slut.😊 Nam vil helt sikkert blive glad for dine søde ord. 😀

De bedste hilsner

Meget hjælpsom service

Meget hjælpsom service fra Nam

9 de dezembro de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du fandt vores service hjælpsom, og vi giver gerne Nam et ekstra skulderklap for indsatsen 🌟.

De bedste hilsner,

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice

6 de novembro de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det betyder meget for os at få positiv feedback som din! 🙏

Venlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor ros for god service fra Swim&Fun

Stor ros for god service fra Swim&Fun til at finde de rigtige reservedele til varmepumpe. Dejligt når kompetent personale kan rådgive og vejlede så man får løst problemet.

7 de novembro de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tak for din flotte anmeldelse og ros! Vi er glade for at høre, at vores team kunne hjælpe dig med at finde de rette reservedele til din varmepumpe 😊.

De bedste hilsner,

Great service

Great service! Thank you Nam Nguyen! I had a problem with a Swim&fun product but a new item was delivered very fast and service was excellent!

1 de outubro de 2024

Resposta da Swim & Fun

Thank you so much for your kind review ☀️! We're thrilled to hear that you had a positive experience with our service and that the replacement was delivered quickly. We'll be sure to pass on your appreciation to Nam😊.

Best regards,
The Swim & Fun Team

Varmapumpe 1401

Købte brugt 2 1/2 år gammel spa og varmepumpe.
varmepumpen 1401 fra swim og fun ville ikke gå online på app, så jeg kunne styre den.
Prøvede alt muligt uden held.
Ringede til swim og fun hvor jeg fik fat i Nam Nguyen
han var sikker på at det var defekt wifi modul, 2 dage efter fik jeg et nyt fra ham og en mail med hvordan jeg skiftede det.
Det tog 10 minutter og skifte modulet og få det online.
Vand i spa`en og 10 timer efter var vandet 39 grader
super fed pumpe, der køre lydløs og dejligt nemt at styre fra app`en
Virkelig god service fra swim og fun, mange tak for hjælpen.
Vh Søren P

23 de outubro de 2024

Resposta da Swim & Fun

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os🙏! Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp til at løse problemet med varmepumpen, og at det hele fungerer som det skal nu☀️.

Tak igen og fortsat god fornøjelse med din spa 😊

Snabba och bra svar.

23 de outubro de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra snabba och bra svar😊🌟.

Swim & Fun teamet 😊

Fantastiskt kundmottagande

Fantastiskt kundmottagande! Produkten är köpt hos ett byggvaruhus där jag inte fick någon hjälp. Genom att kontakta Eeese direkt så löste sig allt på några få dagar. Tack!

4 de outubro de 2024

Resposta da Swim & Fun

Stort tack för din fina recension🙏! Vi är väldigt glada över att höra att du är nöjd med vår kundservice 😀

Hela teamet

My poolheater stopt working

My poolheater stopt working. Problem with the flow switch. Could not solve it myself and contacted Swim&Fun and explained the problem. Within 16 hrs I received reply from S&W/Mr. Nam Nguyen with detailed advise, including pictures, how to fault find and solve the problem. I followed this and within 30 minutes I got the poolheater working again. Thanks to Swim&Fun/Mr. Nam Nguyen. Earlier this year I encountered a WiFi connection problem with the heater and he helped me solving this as well. Great to know there are companies who take customer after sales serve seriously. Thank you.

2 de setembro de 2024

Resposta da Swim & Fun

Thank you so much for your wonderful feedback🙏! We’re thrilled to hear that our team, especially Nam, could assist you quickly and effectively😊. We truly appreciate your kind words, and your recognition means a lot!

Warm greetings from the entire team at Swim&Fun! 😊🌊

Verdensklasse kundeservice.

Verdensklasse kundeservice.

2 de setembro de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din skønne anmeldelse☀️!
Vi er virkelig glade for, at du oplevede vores kundeservice som verdensklasse – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give 😀

Hilsner
Swim & Fun teamet 🌊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjælpsomme med at finde den rigtige…

Hjælpsomme med at finde den rigtige reservedel til min varmepumpe. Derefter var det en smal sag at bestille reservedelen hos Nettoparts. ( Som sender meget hurtigt)
Endvidere fik jeg, efter lidt omstil-
ling en præcis forklaring på hvordan jeg udskiftede føleren.
Weekenden blev reddet. Tak.

30 de agosto de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det gør os glade at vide, at vi kunne redde din weekend! 😊

Mange hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemötande och snabb handläggning

Snabb och korrekt hantering av min reklamation.

26 de agosto de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tack så mycket för din fina recension☀️! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande och hur snabbt vi hanterade din reklamation 😊.

Hälsningar från Swim & Fun teamet 🌊

Mycket bra kundtjänst

Mycket bra kundtjänst!
Alla mina frågor fick svar snabbt.

29 de agosto de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tack så mycket för din fina feedback☀️! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kundtjänst och att vi kunde svara på dina frågor snabbt 😊. Det betyder mycket för oss👍!

Hälsningar från Swim & Fun teamet 🌊

Fantastik hjælpsomhed

Fantastik hjælpsomhed. Mvh.Jan

28 de agosto de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 😊. Det betyder meget for os at høre, at vores hjælp gjorde en forskel for dig.

Mange hilsener fra
Swim & Fun teamet 🌟

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og SUPER håndtering af reklamation

Hurtig og SUPER håndtering af reklamation - Havde købt noget tilbehør til mit vildmarksbad, der desværre havde en defekthed. Inden for en time efter jeg havde sendt en mail til leverandøren, var der et svar retur, hvor de tilbød at sende et nyt produkt uden beregning og uden at jeg skulle sende noget retur. Medarbejderen var også utrolig høflig.. :) Vil klart handle ved Swim & Fun igen.

19 de agosto de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord!☀️👍 Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt med din reklamation😀.

Mange hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget fin og imødekommende service.

Meget fin og imødekommende service.
Tak Nam :-)

14 de agosto de 2024

Resposta da Swim & Fun

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du havde en god oplevelse, og Nam bliver helt sikkert glad for at høre din ros 😀.

Mange hilsner,
Swim & Fun teamet ☀️🏖️🌊

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais