Rigtig super god service i forbindelse med reklamation på en defekt udendørsbruser, hvor kvittering manglede. Ingen diskusion overhovedet. Ny bruser sendt til hoveddør uden, at det kostede os en øre.... Ver mais
A empresa respondeu
Super god service. Havde et problem med en pool pumpe - så kontaktede dem og de sendte straks et helt nyt sæt. Det blev leveret dagen efter. Højeste anbefaling herfra.
A empresa respondeu
Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Ver mais
A empresa respondeu
Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Ver mais
A empresa respondeu
Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.
Ledreborg Allé 128C, 4000, Roskilde, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
I have been desperately trying to get hold of swim and fun, our pump has stopped and we think we need a new one! Please can someone help please. You go on the site and you cannot buy anything, it just gives a pdf for instruction manual.
We absolutely love our set up but are desperate to replace the pump.

Resposta da Swim & Fun
Mycket bra service och de var effektiva att lösa mitt ärende. Jättetrevlig och bra kommunikation.

Resposta da Swim & Fun
Jeg havde lidt udfordringer med et Wifi modul på min pool varmepumpe, jeg talte med Nam Nguyen og han var meget hjælpsom, han sendte mig straks et nyt Wifi modul, jeg monterede det nye wifi modul og så virkede det hele perfekt igen, men nu havde jeg en anden udfordring (jeg har 2 pool varmepumper) det nye wifi modul blev styret på en anden app, end den jeg havde på den anden pool varmepumpe, jeg talte igen med Nam Nguyen, igen meget hjælpsom og forstående, så han sendte mig et wifi modul mere så de 2 pool varmepumper bliver styret fra samme app. Det er virkelig god service, tak for dig Nam Nguyen.
Jeg vil samtidig rose deres produkter, det virker bare 😊😊😊
Jeg kan klart anbefale SWIM & FUN

Resposta da Swim & Fun
När jag äntligen fick kontakt med Swim & Fun gick det fort. Tyvärr var Computer Salg sega och svåra att få tag på. DHL som levererade svängplattan la den på en plats som gjorde att vi inte hittade den förrän idag, trots att den borde ha kommit runt den 16-17/7. De ringde heller inte även fast de hade mitt telefonnummer.

Resposta da Swim & Fun
Inget ifrågasättande om mina uppgifter, utan snabba beslut och utskick. När det inte funkade med nya batterier. Skickades omedelbart en utbytes produkt som går utmärkt

Resposta da Swim & Fun
Rigtig god service fra kundeservice da min poolrobot ikke virkede i to omfang. Først sendte de en helt ny robot, da den ikke virkede ved køb. Anden gang, knap et år senere sendte de en ny motor.

Kanonservice!
Hade en krånglande wifianslutning på en poolvärmepump.
Inte tusen knappval med krångligheter
De personer jag pratade med var både kompetenta och gjorde vad de lovade.
De skickade en ny wifimodel ena dagen från Danmark. Den kom med lastbil dagen efter.
Här har många företag mycket att lära.
Hoppas ni fortsätter med denna höga nivå på service.
Hälsningar Kenneth

Resposta da Swim & Fun
Nopea vastaus asiakaspalvelusta ja ongelmaan löydettiin ratkaisu. Asiakkaalle annettiin myös arvokasta tietoa tuotteesta.

Swim & Fun Milano XL Solar Shower 35L
Lever ikke op til forventningerne.
Man kan ikke indstille brusehovedet, så den bruser mere lige ned af.
Vandhanen hang skæv på, for at kunne skrues tæt.
Og den blev ved med at være utæt, hvor vandslangen sad på, så røret tømte sig for vand.
Det var umuligt at rep, fordi det er sådan et billigt plastik gevind.
Kvaliteten er bare for ringe.

Resposta da Swim & Fun
Tog lite för lång tid med återkoppling så jag var tvungen att ringa 2 gånger. Men därefter gick det undan, fick en ny fläkt på garanti skickad hem till mig. Nu fungerar allt igen och vi är nöjda.

Resposta da Swim & Fun
Kanon kundeservice. Gode produkter til super priser og meget brugervenlig.

Resposta da Swim & Fun
Jenny gav oss ett bra bemötande och hon lovade snabb service av våran poolrobot , och det tog tre dagar från Dalarna i Sverige till Danmark och tillbaka ,det kallas expressfart 👍🌞

Resposta da Swim & Fun
Good communication, listening. Good result.

Resposta da Swim & Fun
Bra och snabb support vid problem med värmepumpen

Resposta da Swim & Fun
Godt og hurtigt - brugbart svar fra kundeservice 🙏tak for det

Resposta da Swim & Fun
God service, gode kritiske spørgsmål blev besvaret med faglig god viden.
Venlig kundeservice og hurtig respons.

Resposta da Swim & Fun
Fantastisk og hurtig service.
Min varmepumpe til poolen var gået i stykker, og kunne ikke laves. Kundeservice tilbud en bedre model, da min pt. Ikke var på lager. Derudover sendte de den, uden beregning, til min adresse i Sverige. Den ankom efter 2 dage. Super service..tak

Resposta da Swim & Fun
Fantastisk service. Da den underleverandør jeg egentlig havde handlet med ikke rigtigt tog ansvar, gjorde Swim & Fun til gengæld, da jeg rettede henvendelse til dem. Produktet jeg havde fået var gammelt og havde desuden fået en skade. Efter at jeg havde indsendt dokumentation erstattede de med det samme produktet - og sendte ovenikøbet en ekstra bøtte (Combitabs) med som beklagelse for mit besvær. Mine varmeste anbefalinger af et firma der tager ansvar og retter op, når der er sket en fejl. Og hey; fejl sker jo ...

Resposta da Swim & Fun
Min ellers super gode poolrobot /støvsuger scooby gik pludselig helt i sort 14 dage over reklamationsfrist . Jeg ringede til swim&fun og fik en snak med Nam som ville undersøge om de kunne gøre noget . Han skrev hurtigt tilbage, og en lille uge efter havde jeg en ny strømforsyning . Og scooby fungerer bare igen !
Stor tak til Nam og swim&fun

Resposta da Swim & Fun
Complicated contact at the beginning due to a factory fault but once contact was established with customer relations we were delighted with the solutions proposed and the responsiveness of the company advisor. We recommend these design and functional pools as well as the after-sales service.

Resposta da Swim & Fun
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.