Veja o que dizem as avaliações
Bed aangekocht in winkel Tienen, klein beetje vertraging door transport, (als compensatie 2 hoofdkussens gekregen) Geleverd en geplaatst. De eerste nachten gevoeld dat het aan de harde kant is, echt... Ver mais
We hadden een probleempje met de matrassen die we bij de boxspring hadden gekocht. We zijn terug gegaan naar de winkel waar de zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster ons onmiddellijk gerust heef... Ver mais
Wij bestelde onlangs een nieuwe matras bij Swissbedding en zijn uiterst positief. De matras voldoet volledig aan onze wensen, helemaal tevreden over de kwaliteit ook. In de winkel werden we vriendeli... Ver mais
Detalhes da empresa
De specialist in matrassen, boxsprings, maatkasten, bedtextiel,.. 'everything starts with a good sleep'
Informações de contato
Dokter Carlierlaan 30, 9320, Erembodegem, Bélgica
- info@swissbedding.be
- www.swissbedding.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 16% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Topservice in Wetteren
Heel goed geholpen door Niels in Wetteren! Ook de plaatsers hebben zeer goed werk geleverd 🙏🏼
Juste parfait!
Super expérience chez Swissbedding ! Je suis allé dans beaucoup de magasins différents, et c'était les seuls à proposer les dimensions personnalisées que je recherchais pour mon lit (ma chambre étant assez petite). Bien que le délai ait été assez long (ce qui est compréhensible car le lit est fait sur-mesure), il a tout de même été respecté. Vous avez également la possibilité d'opter pour l'option de montage dans la pièce de votre choix, ce qui s'est avéré très utile, car ils sont super rapides ! En bref, je recommande vraiment si vous cherchez de la qualité (et que les prix ne vous font pas peur, bien entendu).
⭐☆☆☆☆ Zeer teleurstellende ervaring met…
⭐☆☆☆☆ Zeer teleurstellende ervaring met SwissBedding Westerlo
Ik heb bij SwissBedding in Westerlo een matras gekocht met 10 jaar garantie. Helaas is de matras al binnen ongeveer 6 maanden duidelijk ingezakt, waardoor ik ernstige rug- en heupklachten heb gekregen. Ook mijn partner ervaart klachten.
Na meerdere pogingen om contact op te nemen, werd er nauwelijks gereageerd op mijn berichten. Uiteindelijk werd mij telefonisch meegedeeld dat het aankoopbedrag zou worden terugbetaald en dat de matras zou worden opgehaald. Sindsdien blijft een schriftelijke bevestiging uit en wordt er opnieuw niet gereageerd op mijn berichten.
Ik vind het erg teleurstellend dat een matras met 10 jaar garantie zo snel defect raakt en dat de communicatie daarna zo moeizaam verloopt. Als klant verwacht je dat een garantie correct wordt afgehandeld en dat afspraken worden nagekomen.
Mijn ervaring met SwissBedding Westerlo is daarom helaas zeer negatief. Ik hoop dat mijn review andere consumenten helpt een weloverwogen keuze te maken.

Resposta da Swissbedding
Na 5 maanden nog geen bed gezien
28.02.2026 een bed in Bree besteld. Levertermijn zou 12 tot 14 weken zijn. Nog steeds geen bed gezien. Vergeten te bestellen is het antwoord. Geld terug is niet mogelijk.
Accueil et choix
Salman a été à l’écoute de tous nos besoins de ceux de notre fille aux nôtres en encadrant tout cela pour nous proposer les solutions idéales. Merci.
Onlangs een zeer goede matras gekocht…
Onlangs een zeer goede matras gekocht in Wetteren. We werden daar vriendelijk geholpen door een zekere Niels. Heel goede, uitgebreide uitleg zonder zich op te dringen. Snelle gratis levering. Nochtans vrij grote afstand. Onze oude matras konden we vlotjes meegeven bij levering van de nieuwe matras.
Deze firma is een lachertje
Deze firma is een lachertje
We wachten al 4 maanden op onze boxspring. Telefoons en email worden niet beantwoord. Verkoper Is vriendelijk maar kan zijn baas ook niet goed bereiken ,doet zijn best. Kom achter 10 dagen maar terug
Malafide organisatie. Nooit meer zet ik daar een voet binnen.
Swissbedding Ternat
Vriendelijke ontvangst bij Swissbedding Ternat, snelle levering en vlotte plaatsing. Zeer behulpzaam. Tevreden!
Super advies en service
We zijn bij Swissbedding aangekomen na het bezoek van een andere matrassenwinkel. Het verschil was zowel de produkten als de service. Een vriendelijk onthaal en alle nodige uitleg en alles op een zeer vrijblijvende en rustige manier. Zo hebben wij relatief snel de geschikte kwalitatieve matras gevonden. Bovendien was de levering zeer snel georganiseerd en professioneel. De oude matras werd meteen ook meegenomen. Wij raden Swissbedding aan voor gepersonaliseerd advies en kwaliteit + service en gaan zeker nog terug voor hun aangepaste hoofdkussens en hun collectie donsdekens.
Top service !
Top service !
Perfecte en snelle levering !
Professionele medewekers !
Goeie service van Mustafa!
Personeel was heel vriendelijk en…
Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Boxspring werd snel geleverd en in elkaar gezet. Heel tevreden. Zeker een aanrader.
Correct en vriendelijk
De verkoper
De verkoper, Niels in de winkel Wetteren, heeft ons uitstekend geholpen. Samen naar de oplossing gezocht voor onze goede nachtrust. Aanrader! Hier komen we terug!
Wetteren
Als ge beter wilt slapen, moet ge gewoon naar SwissBedding in Wetteren gaan en vragen naar Niels.
Ik heb daar een kussen gekocht waar ik al lang over twijfelde op aanraden van de verkoper.
Mijn nachtrust is nu enorm verbeterd.
Ik ben er eerst eens gaan informeren, weken voordien. Gewoon uitleg gekregen, rustig, niks opgedrongen. Alles vrijblijvend.
Later ben ik teruggegaan en had ik opnieuw dezelfde verkoper. Supervriendelijk, correct, en ge voelt dat die mens daar staat om te helpen, niet om te pushen.
Zelfs kleine dingen, zoals een blikje cola aanbieden om u welkom te laten voelen, tonen wat voor iemand dat is.
Top winkel, maar vooral top verkoper.
Un très bon travail!!
Vlotte en vriendelijke levering
Vlotte en vriendelijke levering. Matra werd netjes afgeleverd en alle verpakkingsmateriaal en oude matras werd meegenomen.
Perfecte levering
Perfecte levering. Dank aan Niels van Wetteren en de leveranciers wie kwamen leveren
Super service en levering
Super service en levering. Alles tip top in orde!
Zeer tevreden!
Zeer tevreden!
Sympathieke en vriendelijke jongens!
Bed perfect geïnstalleerd!!