Onlangs een zeer goede matras gekocht in Wetteren. We werden daar vriendelijk geholpen door een zekere Niels. Heel goede, uitgebreide uitleg zonder zich op te dringen. Snelle gratis levering. Nochtans... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bed aangekocht in winkel Tienen, klein beetje vertraging door transport, (als compensatie 2 hoofdkussens gekregen) Geleverd en geplaatst. De eerste nachten gevoeld dat het aan de harde kant is, echt... Ver mais
We hadden een probleempje met de matrassen die we bij de boxspring hadden gekocht. We zijn terug gegaan naar de winkel waar de zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster ons onmiddellijk gerust heef... Ver mais
Wij bestelde onlangs een nieuwe matras bij Swissbedding en zijn uiterst positief. De matras voldoet volledig aan onze wensen, helemaal tevreden over de kwaliteit ook. In de winkel werden we vriendeli... Ver mais
Detalhes da empresa
De specialist in matrassen, boxsprings, maatkasten, bedtextiel,.. 'everything starts with a good sleep'
Informações de contato
Dokter Carlierlaan 30, 9320, Erembodegem, Bélgica
- info@swissbedding.be
- www.swissbedding.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 16% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedankt voor de service
Bedankt voor de service, vriendelijkheid en professionaliteit. Het is altijd aangenaam samenwerken met jullie!
Top ervaring gehad
Uitstekend geholpen geweest in de winkel. Niet te haastig en duidelijk advies gekregen van de verkoopster
De leveranciers die kwamen leveren waren heel vriendelijk en alles werd netjes in elkaar gestoken
İk ben een tevreden klant
İk ben een tevreden klant. Alles verliep volgens afspraken en ik kreeg deskundig uitleg in de winkel. Mij zien ze er zeker terug.
Koop niet in een pop-up winkel.
Vriendelijke verkoopster in Londerzeel. Vrij lange levertermijn, meer dan 10 weken ( was wel aangekondigd op de aankoopbon).
Maar omdat ik in een pop-up winkel had gekocht, werden enkel de oude matras meegenomen. De topper die op het bed lag werd niet meegenomen en ook al het inpakmateriaal van het nieuwe bed werd achtergelaten met de uitleg dat we al profijt genoeg hadden gedaan door in een pop-up winkel te kopen. Wanneer je in een vaste winkel koopt ruimen ze de boel wel op volgens de chauffeur/installateur. Terwijl je toch 70€ montagekosten betaald , gewoon om de twee boxen vast te klikken aan het hoofdeind en de poten onder het bed te schroeven.
Aucun lien avec SwissBedding suisse.
Les magasins Swissbedding en Belgique ou ailleurs, autres que ceux en Suisse, ne sont en aucun cas affiliés à l'entreprise Swiss Bedding basée en Suisse. Leurs produits ne sont pas de la marque SwissBedding.
The Swissbedding stores in Belgium or elsewhere, other than in Switzerland, have no connection with the Swiss Bedding company in Switzerland. Their products are not of the SwissBedding brand from Switzerland.
Die Swissbedding-Läden in Belgien oder anderswo, außerhalb der Schweiz, haben keine Verbindung zum Unternehmen Swiss Bedding in der Schweiz. Ihre Produkte sind nicht von der Marke SwissBedding aus der Schweiz.
Kwaliteit en top service
Duidelijk uitleg gekregen door de dame in de winkel. Mijn matras ligt heel goed
Goede service zowel in de winkel als…
Goede service zowel in de winkel als bij de levering
Zeker een aanrader
Heel tevreden zowel van de leveren als…
Heel tevreden zowel van de leveren als van de dienst na verkoop . Na eerste nacht had ik toch ook liever hardere topper zoals mijn man gekozen had was geen enkel probleem ze hebben direkt een andere besteld .
Correcte info
Correcte info, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, correcte naleving leveringstermijn, vriendelijke levering en bedankje aan leveringsqgenten.
In de winkel kregen we deskundig advies…
In de winkel kregen we deskundig advies door de vriendelijke dame. Levering verliep vlot en zorgvuldig. Ons matras ligt heerlijk
Hierbij wil ik Patrick en zijn team…
Hierbij wil ik Patrick en zijn team bedanken voor hun goede service! Zoals deze mensen mogen anderen een voorbeeld nemen! Zeer vriendelijk, uitgebreide uitleg, correcte afspraak en vlotte levering!
De winkel waar je moet zijn voor een goede nachtrust…
Vriendelijk ontvangen geweest,nam alle tijd die we nodig hadden en we kregen alle uitleg.
Heel mooie promotie ontvangen.
Ik sliep al een ganse periode slecht,maar met deze matras slapen we zalig.
Vriendelijk onthaal te Londerzeel
Vriendelijk onthaal te Londerzeel, heel goede uitleg gekregen en het bed is van een topkwaliteit, echt zalig.
Mvg David Bogaerts
Zeer goede uitleg gekregen
Zeer goede uitleg gekregen. De matras werd binnen de week geleverd.
Goede bedden en behulpzaam
We kregen een zeer goede uitleg over de verschillende boxsprings en matrassen. De verkoopster was niet opdringerig. Dit gaf ons de voldoende ruimte om helder na te denken welk boxspring met matras voor ons het meest efficiënte zou zijn. De levering verliep vlotjes , enkel werden de hoofdkussens niet geleverd maar deze werden enkele dagen na de leveringen bezorgd.
Goede ontvangst in de winkel
Goede ontvangst in de winkel. Goede kwaliteit.
Ik ben zeer blij met mijn aankoop
Ik ben zo blij met mijn aankoop van een matras van Swissbedding! Het matras is van hoge kwaliteit en biedt een ongelooflijke ondersteuning voor mijn rug. Het is ook ongelooflijk comfortabel en ik heb al een aantal van de beste nachten slaap gehad sinds ik het heb gekocht. Bovendien was de service van Swissbedding geweldig, ze waren zeer behulpzaam bij het helpen van mij het juiste matras te kiezen en het werd snel geleverd. Ik zou zeker aanbevelen Swissbedding aan iedereen die op zoek is naar een nieuw matras.
Ik heb al meerdere keren besteld bij…
Ik heb al meerdere keren besteld bij Swissbedding en nooit stellen ze teleur. Genoeg keuze in comfort en modellen.
Goede uitleg gekregen in Middelkerke en…
Goede uitleg gekregen in Middelkerke en vlotte levering
Milles mercis à Sabrina et Christine…
Milles mercis à Sabrina et Christine pour leur excellent et chaleureux acceuil et leur disponibilité.
Quel plaisir de se faire conseiller par un personnel doté d'un professionalisme exemplaire, d'une expertise et parfaite connaissance du produit à représenter.
Ce qui nous a le plus touchés, c'est leur capacité d'écoute d'acompagnement et de réponse aux besoins indivduels de chaque client.
Un grand merci pour l'implication, bienveillance et considération qu'elles nous ont réservé.
Rosa et Daniel G.