Veja o que dizem as avaliações
Mij is gevraagd de webwinkel tandartsplein te evalueren. Helaas wacht ik al 14 dagen op antwoord betreffende een retourzending die ik gedaan heb na levering van een verkeerd product. Hier ben ik... Ver mais
Prima afgehandeld. Ik ontbrak 1 artikel na ontvangst, belde op en de vriendelijke telefoniste gaf mij de keus of mijn geld terug of het artikel alsnog te sturen (en dat terwijl de verzending waarsch... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bij Tandartsplein koop je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse mondverzorging. Van professionele interdentale ragers tot tandenborstel, Tandartsplein.nl heeft het allemaal. Ben je op zoek naar iets specifieks, bijvoorbeeld bij gevoelig tandvlees of een slechte adem? Ook daarvoor kan je hier terecht.
Informações de contato
Hoofdveste 2, 3992DG, Houten
- 088 - 8000 200
- klantenservice@tandartsplein.nl
- www.tandartsplein.nl
Ik heb zeer voordelig
Ik heb zeer voordelig, zelfs de goedkoopste aanbieding!, 10 stuks oral B-cross action opzetborstels besteld voor € 23,39 en mijn bestelling aangevuld met artikelen uit de categorie Huisdierplein, zodat deze gratis kon worden geleverd. (Vanaf € 25,- gratis levering)
Men kan ook hier weer met en zonder account bestellen en voor 22.00 uur besteld is de volgende dag geleverd.
Tot nu toe is alles correct verlopen en niets dan lof voor deze webshop.
zeer snelle levering!
Het bestelde was de volgende dag binnen.
very fast delivery!
Al vaker besteld en altijd tevreden
Al vaker besteld en altijd tevreden. Goede service.
Snelle levering! Echter 1 product kwam niet overeen met de afbeelding die te zien was online.
Grote keus in tandverzorging artikelen
Grote keus in tandverzorging artikelen, bestellen online en bezorging gaat heel snel en correct
Snelle levering keurig verzorgd.
Snelle levering krurig verzorgd
Zeer snelle levering.
Goed en snel geregeld en een prima …
Goed en snel geregeld en een prima apparaat ook een sonicare voor m'n zoon moeten bestellen maar alle onderdelen die er bijzitten vind ik toch bij de waterpik handiger ondanks dat deze niet snoerloos is
Is reeds in uw bezit.
Super snel geleverd goede spullen
Snel bestellen en snel de bestelling in …
Snel bestellen en snel de bestelling in huis met originele producten!
Ik heb nu voor de tweede keer een …
Ik heb nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst en beide keren is er heel snel geleverd. Ik ben tevreden.
Besteld maar perongeluk vergeten …
Besteld maar perongeluk vergeten bestelling bij Primera op te halen. Primera had de bestelling retour verstuurd, waarom plein.nl contact op zocht met me en het vervolgens zonder problemen weer naar mij verstuurde. Erg vriendelijk en behulpzaam. Goede ervaringen mee, ik raad het aan.
De bestelling wordt heel snel bezorgt
De bestelling wordt heel snel bezorgt. Pasta werkt goed. Ga nog zeker meer bestellen.
Accurate en vlugge afhandeling.
Geleverd conform afspraak
Geleverd conform afspraak, dat zie je steeds minder!
Prima geleverd
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.