Fantastisk, søde, omsorgsfulde og meget nærværende. Føler mig så tryg mens behandlingerne er i gang. Alle oppe på klinikken er så imødekommende og gode ved en.
Veja o que dizem as avaliações
Smertefri tandrensning for første gang i mit liv. Mine tænder er meget følsomme og isner. Men for første gang oplevede jeg at være hos tandlægen uden det gjorde ondt tilmed blev jeg mødt af et utrolig... Ver mais
Fik taget røntgen af tidligere behandlet paradentose/betændelse. på selve kæbe knogle, som sad under tænderne. Gik smadder godt og der var ingen ny p. Så der skal fortsættes hjemme med GUM tand... Ver mais
Reda og hans klinikassistent er et formidabelt team. Kompetente, varme og humoristiske. Det er en fornøjelse at være i deres hænder. Kan stærkt anbefales.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos Tandklinikken v. Stine Elkjær, tandlæge ved søerne i København, kan du altid være sikker på, at vi benytter det bedste og nyeste tandlægeudstyr på klinikken. Det betyder, du kan blive behandlet hurtigt og effektivt. Ydermere kan det moderne tandlægeudstyr være med til at give en næsten smertefri behandling.
Informações de contato
Åboulevard 7, 2 th, 1635, København V, Dinamarca
- +45 35 35 75 68
- klinik@tandklinikelkjaer.dk
- www.tandklinikelkjaer.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk service og hurtigt og nænsom…
Fantastisk service og hurtigt og nænsom behandling.
Venlig og kompentent
Jeg har været kunde hos Stine Elkjær i 8 år og bliver altid mødt af venlige og kompentente medarbejdere hos tandklinikken. Ingen overbehandling her, jeg føler mig i trygge hænder.
Mine varmeste anbefalinger
Jeg har modtaget behandling på klinikken på åboulevarden siden 1978.
Jeg er på den 4. tandlæge. Jeg oplever et bedre og bedre focus på at tackle det ubehag , det uanset hvad altid vil være for patienten i en tandlægestol..
Redar og hans klinikassistent bruger rigtig meget tid på at forberede mig på , hvad det næste er, der skal ske. Man får også en bred vifte af muligheder, for at lindre ubehaget og smerten.
Jeg blev uopfordret tilbudt økonomisk kompensation for en forsinket leverance af min krone.
Jeg er altid blevet behandlet godt på Åboulevarden, og klinikken har mine varmeste anbefalinger.
Venlig hilsen Jens Iver Christiansen
Simpelhen så søde
Glad patient
God stemning. Er meget professionelle , venlige og bedst af alt …mega dygtige
Håndværkere.
Føler os så godt behandlet🤗
Selv om det ikke er nogen fornøjelse at…
Selv om det ikke er nogen fornøjelse at gå til tandlægen, er det alligevel en fornøjelse at komme til check hos Stine
Positiv oplevelse
Positiv oplevelse. Rigtig venlige og informative.
Ringede her til morgen med akut problem…
Ringede her til morgen med akut problem og vupti - vi har en tid til dig kl 11.20. En time senere gik jeg glad og tilfreds fra klinikken, og kunne glæde mig til turen til Paris i morgen.
Personalet er altid venligt og…
Personalet er altid venligt og imødekommende. Jeg går altid derfra tilfreds og med et smil på læben.
Hyggeligt at være ved tandlæge
Det er faktisk hyggeligt at være ved tandlæge hos Stine Elkjær 🙂
Tandoperation i trygge hænder
Behandlerne modtog mig meget venligt og professionelt. Der var fokus på hygiejne, og jeg fik løbende forklaret alt, hvad de gjorde. Der blev taget flere røntgenfotos undervejs som kontrol af operationens forløb. Jeg følte mig i sikre hænder og fik klart det indtryk, at viden og behandling var helt tidssvarende. Det giver mig tryghed at min egen tandlæge stod for operationen, og at hun følger op personligt.
Altid smilende altid højt niveau
Super dygtig og sød!
Stine er den sødeste og bedste tandlæge. Jeg er meget tryg, når jeg ligger i tandlægestolen.
Alle i klinikken er søde, smilende og hjælpsomme.
Hvis I leder efter en super dygtig tandlæge i KBH, er det Stine, I skal tage til.
Tryg og informativ oplevelse
Fantastisk behandling
Professionel og fantastisk behandling.
Fantastisk oplevelse!!
Altid god service og behandling af et…
Altid god service og behandling af et sødt venlig dygtige kompetencer personale Stiner og Lotte
De er Kompetent, omhyggeligt og professionel tandlæge.
Jeg føles mig altid tryg og godt tilpas hver gang jeg kommer der
Tak for en god oplevelse
En rigtig dygtig og venlig tandlæge
En rigtig dygtig og venlig tandlæge, som gør en tandlæge besøg til en hyggelig oplevelse. Varm anbefales!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.