Zowel de heen als terugreis zijn prima verlopen. Duidelijke afspraken, er wordt ook gebeld om eea te verifiëren en de taxi stond mooi op tijd te wachten om ons thuis op te halen en ook werd ik snel na... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij hadden veel bagage, dus een busje werd gebruikt voor deze rit. Super netjes, veel plek. Er was goede communicatie met het bedrijf en ook de taxi chauffeur zelf. Ondanks dat wij de taxi niet meteen... Ver mais
Ik had nog nooit een taxi geboekt maar wij kwamen om 00:45 van vakantie terug op Schiphol en het ov naar huis rijdt dan niet meer dus ik heb vooraf een taxi geboekt. Ik was een beetje zenuwachtig of d... Ver mais
Ontzettend fijne ervaring gehad, duidelijk ook. Fijne chauffeur, kwam vrij snel en gezellige babbeltje. Netjes geholpen met m’n koffer etc. Ik had alleen verwacht dat ik gebeld zou worden, wellic... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden passagiers veilig en goedkoop van en naar het vliegveld. Wij hebben onze taxichauffeurs in vaste dienst en onze taxi’s rijden door het hele land, zo zorgen wij ervoo...
Informações de contato
Aankomstpassage 1, 1118 CX, Schiphol, Holanda
- www.taxicentrale-schiphol.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super goed
Super goed, zeer goede prijs , op tijd en behulpzaam. Aanrader.
In eerste instantie had ik een tijd…
In eerste instantie had ik een tijd gereserveerd. Paar dagen voor vertrek wou ik de tijd aanpassen. Was geen enkel probleem. Dag van vertrek was de aardige chauffeur keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prima ervaring
Prima ervaring. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Wij kregen een mail terwijl wij aan het reizen/vliegen waren om de rit te bevestigen; dat had eerder/ beter gekund. Maar communicatie was goed op de dag zelf.
The driver was waiting on time
The driver was waiting on time, and we reached the destination fast. The driver was polite. I recommend this service.
Goeie ervaring met beide chauffeurs op…
Goeie ervaring met beide chauffeurs op de heen- en terugweg. Netjes, schone auto en stipt volgens afspraak. Heel fijn om zo onbezorgd aan je vakantie te beginnen en bij terugkomst naar huis gereden te worden.
Goed
Er kwam een busje, deze was goed schoon en in goede staat. Chauffeur was zeer vriendelijk, maar reed erg hard. Boeken was eenvoudig en bevestiging via WhatsApp handig.
Stressvrij begonnen aan de vakantie
Stressvrij begonnen aan de vakantie. Dit door het belletje vooraf dat de super vriendelijke en behulpzame chauffeur er binnen 5 minuten zou zijn.
Prima taxibedrijf
Prima taxibedrijf, komt op tijd, goede communicatie en aardige chauffeur
Goede afspraak gemaakt was mooi op…
Goede afspraak gemaakt was mooi op tijjd. En een hele vriendelijke chauffeur. Stress vrij op vakantie!!
Duidelijke communicatie en goede…
Duidelijke communicatie en goede service.
Fijne chauffeur perfect op tijd!
Fijne chauffeur. Perfect op tijd! Lekker op tijd op locatie.
Goede communicatie en service
Goede communicatie. Ondanks behoorlijke vertraging hield de chauffeur contant en stond keurig te wachten.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Uitstekende service
Uitstekende service. Er was goed contact met de chauffeur toen hij ons van Schiphol afhaalde. We waren snel thuis.
Waarschuwing!!!!
Waarschuwing!!!!
Boek deze taxi niet. Op de terugweg kregen wij eigenlijk direct een vrij agressieve man aan de telefoon die weinig zin had om ons op te halen en ook gaf hij aan bezig te zijn met andere mensen?? Toen wij onze koffer hadden om 19.00 uur direct weer gebeld en meneer gaf aan dat hij nog een half uur de tijd had om naar ons toe te komen terwijl er via een WhatsApp berichtje afgesproken was speling van 15 minuten te hebben. Wij stonden met een klein kindje op Schiphol na een lange reis. De centrale gebeld en we zouden terug gebeld worden dit is niet gebeurd. Zelf gebeld en er werd geen oplossing gezocht en we moesten maar wachten. Kortom op de afgesproken tijd niet op komen dagen en met een houding van wat denk je nou dat we op je wachten? Uhm ja want ik heb vooraf betaald voor je dienst. Wij hebben noodgedwongen een taxi op Schiphol moeten nemen ok naar huis te gaan en de hoofdprijs betaald. Wij hebben aangifte gedaan en onze rechtsbijstandverzekering word aangeschreven. Ik wil iedereen zeggen doe aangifte tegen deze zielige mensen want ze schijnen het vaker te doen.
Fijne taxirit voor een goede prijs
Schoon, snel en vriendelijk.
Goede service en betaalbaar
Chauffeur onbereikbaar, geld weg
Chauffeur die ons zou ophalen tot twee keer toe onbereikbaar en een halfuur moeten wachten, net zo lang als de rit zou duren. Een andere taxi genomen en deze rit geannuleerd maar, zoals velen hier ook melden, geen geld terug of tegemoetkoming. Wees gewaarschuwd.
Na boeking kreeg ik direct een mail
Na boeking kreeg ik direct een mail met de reservering. Bij mijn vraag via de app kreeg ik snel antwoord en werd ik in de loop van de dag nog gebeld hierover. Na de landing werd ik gebeld door de chauffeur. Ik moest laten weten als ik mijn koffers had, hij kwam toen ook naar de afgesproken plek, hoefden maar kort te wachten.
Pure luxe
Wat is het heerlijk om het vliegtuig uit te stappen en als er dan een hele lieve taxichauffeuse op je wacht om naar je huis te brengen. Geweldige service en we gaan het zeker vaker doen.