Team Bornholm Avaliações 845

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Team Bornholm er altid super hjælpsomme og serviceorienterede. Vi havde fx. et problem med en tabt nøgle, som blev håndteret uden problemer og med stor venlighed. Kan absolut anbefales

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var let at bestille den rejse, vi ønskede. Fandt den afgang, der passede fra Ystad og det ophold i Svaneke, vi faldt for med 6 overnatninger. En meget fin pakkerejse, der fuldt levede op til vores... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Klintely lejlighed 14 ( 5 - 7 maj ) De 3 stjerner er for udsigten. Lejligheden trist og intetsigende, badeværelset halvnusset med for få knager - køkkenet trist udstyr - stuen - udsigten super fl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Aluguel para férias

Escrito pela empresa

Team Bornholm er en sammenslutning af en række bornholmske feriesteder, der byder på et bredt udvalg af moderne og velindrettede ferieboliger. Vi er samtidigt et rejsebureau, således at vi også kan hjælpe med at bestille din færge- eller flybillet til fordelagtige priser. Hvad enten du rejser hånd-i-hånd med den eneste ene - eller I har børnene med - så har vi den rigtige feriebolig til jer. Hvad laver vi? Vi laver udelukkende rejser til Bornholm. Alle medarbejdere har en lang erfaring i den bornholmske turistbranche, så vi er altid klar til give dig gode tips og idéer til din ferie på Bornholm. Hos os får du ikke bare de bedste priser - du får også den bedste rådgivning. Sikkerhed for din rejse A/S Team Bornholm har den højest mulige kreditværdighed "AAA". Ydermere er A/S Team Bornholm medlem nr. 964 af Rejsegarantifonden. Hos os er din rejse derfor i trygge hænder.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Team Bornholm er altid super hjælpsomme…

20 de maio de 2026

Resposta da Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at I værdsætter vores arbejde. Vi håber at byde jer velkommen igen. Hilsen Team Bornholm

Perfekt oplevelse

Vi har nu booket 4/5 hos Team Bornholm og hver gang har det været en perfekt oplevelse.

20 de abril de 2026

Resposta da Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for I værdsætter vores arbejde. Vi håber at byde jer velkommen igen. Hilsen Team Bornholm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra beslutning til bestilling og til…

Fra beslutning til bestilling og til ankomst helt igennem en fornøjelse. Et helt fantastisk hus i meget fin stand på en skala fra 1 til 10 giver vi 12 👏👏

26 de abril de 2026

De bedste hilsner fra Team Bornholm

Dejlig lejlighed

Dejlig lejlighed
Dejlig udsigt hvor solen stod op
Følte os dejlig tilpas
Gode senge
I det hele taget super fint sted
Vi kommer gerne igen

20 de abril de 2026

Resposta da Team Bornholm

Tusind tak for den fine tilbagemelding – det glæder os rigtig meget at høre! Skønt at I har haft en dejlig ferie, og at lejligheden og udsigten faldt i god smag. I er altid hjerteligt velkomne tilbage! 🌞

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var et rigtig dejligt rækkehus med…

Det var et rigtig dejligt rækkehus med en fantastisk udsigt. Vejret var til ug!!🇩🇰🌷

23 de abril de 2026

Resposta da Team Bornholm

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse – det betyder meget for os 🌞

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Klintely lejlighed 14 ( 5

Klintely lejlighed 14 ( 5 - 7 maj )
De 3 stjerner er for udsigten. Lejligheden trist og intetsigende, badeværelset halvnusset med for få knager - køkkenet trist udstyr - stuen - udsigten super flot - interieur kedeligt.
Trist at skulle skrive sådan en negativ anmeldelse.
Har boet på Klintely mange gange, men i en af de større lejligheder, og de var bare hyggelige.
Hilsen Lene og Palle Christiansen
Bønsvig.

6 de maio de 2026

Hej Lene og Palle
Mange tak for jeres feedback. Det glæder os, at I nød den flotte udsigt fra lejlighed 14, men vi er naturligvis kede af at høre, at selve lejligheden ikke levede op til jeres forventninger denne gang.
Da I er faste gæster hos os, betyder jeres mening meget. Vi tager jeres kommentarer videre til vores team, så vi kan få kigget på forbedringer.
Det er vigtigt for os, at alle vores lejligheder føles hyggelige – uanset størrelsen. Vi håber, at vi må byde jer velkommen tilbage en anden gang i en af de større lejligheder, som I ved, at I trives i.

Mine varmeste anbefalinger til Team Bornholm

Jeg vil rigtig gerne både selv rejse med Team Bornholm igen og også meget gerne anbefale det til andre. Det er nemt og overskueligt og virkelig dejligt at man kan bestille rejse incl. færge. Desuden oplevede jeg en super god og personlig service, da vi fik mulighed for at forlænge ferien og derfor havde brug for hjælp til at ændre vores booking. Det er altså så dejligt med et sødt og hjælpsomt menneske man rent faktisk kan tale med i stedet for en selvbetjeningsløsning eller chatbot. Mine varmeste anbefalinger til Team Bornholm:-)

5 de abril de 2026

Resposta da Team Bornholm

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med både booking og vores personlige service. Vi ser meget frem til at byde dig velkommen igen 🌟De bedste hilsner fra Team Bornholm

Alt var godt

Alt var godt
Dog kunne vejret godt have været bedre 😊

1 de abril de 2026

Resposta da Team Bornholm

Vi på Team Bornholm er glade for at høre i har haft et dejligt ophold :-)

Fantastisk service

Da den feriebolig vi havde lejet igennem en anden udlejere viste sig at være i så dårlig stand at vi ikke ville bo i den kontaktede vi Team Bornholm for akut hjælp.
I løbet af en telefon opringning og 5 min senere havde de en feriebolig klar til os - godt beliggende - fin størrelse - meget ren og pæn.

6 de novembro de 2025

Resposta da Team Bornholm

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe jer til et dejligt ophold på Bornholm. Håber at kunne byde jer velkommen til øen en anden gang.
Med venlig hilsen Team Bornholm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Svaneke Savværks lejligheder er SÅ…

Svaneke Savværks lejligheder er SÅ lækre at bo i! God plads - dejlige faciliteter med alt, hvad vi feriegæster har brug for, og beliggenheden er helt ideel!

9 de outubro de 2025

Resposta da Team Bornholm

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at høre I synes godt om feriestedet. Vi håber at kunne byde jer velkommen til Bornholm en anden gang.
Team Bornholm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En helt igennem dejlig lille ferie.

En helt igennem dejlig lille ferie på Bornholm.
Super dejlig lejlighed med to gode værelser, køkken , badeværelse og stue.
Alt i bedste kvalitet og 4 minutter på gåben til Svanekes centrum.

15 de outubro de 2025

Resposta da Team Bornholm

Tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at I har nydt Bornholm og Svaneke. Håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.
Med venlig hilsen Team Bornholm

Bare fantastisk service

Bare fantastisk service, særlig Lea var en stor hjælp, da vores færge blev aflyst grundet storm

3 de outubro de 2025

Resposta da Team Bornholm

Dejligt at i har været glade for Lea's hjælp:-)

Flot OG PÆN FERIESTED

Når man bestiler sin ferie hos team bornholm er man
sikker på at alt er i orden.

28 de setembro de 2025

Resposta da Team Bornholm

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse – det betyder meget for os 🌞De bedste hilsner Team Bornholm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kommet der i mange år og vær år…

Har kommet der i mange år og vær år prøver vi et nyt sted i år blev det Nexø skøn lejlighed med udsige over byen og haven :-)

16 de setembro de 2025

Resposta da Team Bornholm

Det lyder dejligt – Nexø er et skønt valg, og udsigten lyder helt fantastisk! 😊De bedste hilsner Team Bornholm

Dejlig lejlighed midt Svaneke

Dejlig lejlighed midt Svaneke, ren og pæn, med god plads. Der blev sørget for alt både ophold og færge uden problemer.

27 de setembro de 2025

Resposta da Team Bornholm

Tusind tak for de pæne ord!
Dejligt at høre, at alt gik som det skulle, og at I var glade for både lejligheden og opholdet. De bedste hilsner Team Bornholm

Hej Det er godt det i har at tilbyde

Hej Det er godt det i har at tilbyde
vi har købt det før min kone er meget glad
for at side ude og se på vandet
og der magler ikke noget i lejligheden
Det var en dejlig ferie
Hilsen Svend

17 de setembro de 2025

Resposta da Team Bornholm

Tusind tak for den fine tilbagemelding – det glæder os rigtig meget at høre!
I er altid hjerteligt velkomne tilbage! 🌞De bedste hilsner Team Bornholm

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais