Et super super hyggeligt og dejligt sted Alt var som det skulle være maden var virkelig lækkert og meget forskelligt Altid velforberedt Kan kun anbefales Kommer igen 😄
A empresa respondeu
Team Bornholm sørgede atter en gang for en fantastisk ferie i dejlige Gudhjem. Udsigt over havet og Christiansø. Vi booker straks næste års ferie.
A empresa respondeu
Team Bornholm var hurtig klar til at hjælpe os videre til det valgte hotel ( Grippen ) ink færge billetter… dejligt nemt og ingen problemer…
A empresa respondeu
Sandkås Søpark Dejlig ferielejlighed med fantastik udsigt over havet, veludstyret og god størrelse til 3 voksne (men nok ikke 4), god beliggenhed, der er dog et meget stejlt stykke at gå fra P-pla... Ver mais
A empresa respondeu
Team Bornholm er en sammenslutning af en række bornholmske feriesteder, der byder på et bredt udvalg af moderne og velindrettede ferieboliger. Vi er samtidigt et rejsebureau, således at vi også kan hjælpe med at bestille din færge- eller flybillet til fordelagtige priser. Hvad enten du rejser hånd-i-hånd med den eneste ene - eller I har børnene med - så har vi den rigtige feriebolig til jer. Hvad laver vi? Vi laver udelukkende rejser til Bornholm. Alle medarbejdere har en lang erfaring i den bornholmske turistbranche, så vi er altid klar til give dig gode tips og idéer til din ferie på Bornholm. Hos os får du ikke bare de bedste priser - du får også den bedste rådgivning. Sikkerhed for din rejse A/S Team Bornholm har den højest mulige kreditværdighed "AAA". Ydermere er A/S Team Bornholm medlem nr. 964 af Rejsegarantifonden. Hos os er din rejse derfor i trygge hænder.
Snellemark 45, 3700, Rønne, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Yders professionelt og meget venligt og imødekommende personale ved henvendelse og booking.
God oplevelse igennem mange år.

Resposta da Team Bornholm
Abildgaard er et dejligt sted og med fantastisk lækker buffet… vi kommer gerne igen

Resposta da Team Bornholm
Vi var på Hasle hytteby et super sted det er nr 2 gang vi er der og kommer med garanti igen ..
alt ved hyttebyen levede op til vores forventning, søde og rare altid rent

Resposta da Team Bornholm
har benyttet, team bornholm i mange år, har levet op til mine forventninger. og mange tak.

Resposta da Team Bornholm
Ferielejligheden var ren og pæn med en meget central beliggenhed. Alt klappede vedrørende køb af ferien.

Resposta da Team Bornholm
En fantastisk uge på Bornholm er slut. Skønne vandre- og cykelture i et dejligt landskab. Vi boede i Boesvang i en skøn ferielejlighed hvor intet manglede og alt pænt og rent.

Resposta da Team Bornholm
Har 2 år i træk bestilt gennem team Bornholm og der er intet at klage over ! Er så tilfreds!😍

Resposta da Team Bornholm
Fantastisk ferie i Sandkås søpark, vi har været der før, fin lille lejlighed med kun lige det vi har behov for, fantastisk udsigt med kik til Christiansø når det er klart vejr. Vi kommer helt sikkert igen, så vi jan

Resposta da Team Bornholm
Alt fungerede som det skulle og Team Bornholm havde styr på det hele.

Resposta da Team Bornholm
Min mand og jeg har nu i to år i træk holdt ferie i en af lejlighederne i Hotel Østersøen, som vi lejede gennem Team Bornholm. Aftalen om lejemålet var en god oplevelse, hvor jeg både telefonisk og skriftligt fik hjælp og svar på alle spørgsmål samt en god professionel betjening. Vi er virkelig meget tilfredse med at bo på Østersøen og tænker, at vi vil vende tilbage næste sommer.

Resposta da Team Bornholm
Vi i mange år brugt team Bornholm og altid fået den bedste og professionelle behandling gode tilbud så de vil også blive brugt fremover😊😊

Resposta da Team Bornholm
Super dejligt sted Pension Koch. Dejlig by Gudhjem.

Resposta da Team Bornholm
Der tages ikke hensyn til almindelige mennesker, der bare ønsker et godt ophold.
Fint at det bruges til skoler og andet med mange børn.
Men de får lov til at larme og skrige fra morgen til sen aften.
Mangler at der står i opholdet på storlykke, at det bliver fortrinsvis brugt til skoler, og der kan være larm 24-7

Resposta da Team Bornholm
Vi har rejst med team Bornholm 6 gange og har en gang haft behov for at benytte os af afbudsrejsegarantien i forbindelse med pludselig opstået sygdom. Vi har altid blevet mødt af venligt og hjælpsomt personale, som har handlet hurtigt på vore ønsker og behov

Resposta da Team Bornholm
Stor hjælp ved bestilling, god vejledning,…opholdet på Siemsens Gård hyggeligt…personalet imødekommende…og så skinnede solen hele uge 33😎

Hjælpsomme forstående gode ferielejligheder ☀️☀️☀️☀️

Resposta da Team Bornholm
Super sted, meget centralt med gå afstand til havnen.

Resposta da Team Bornholm
Det var været super, ren og pænne lejligheder, tema menu hver dag, der var alt hvad hjertet begær.
Ikke noget at klage over her fra.

Resposta da Team Bornholm
Det hele var fint arrangeret med færgebillet og hotel.
Hotellet var dejligt og vi fik en fin udsigt ud over havet. Vi er meget tilfredse.

Resposta da Team Bornholm
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.