Team Bornholm Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et super super hyggeligt og dejligt sted Alt var som det skulle være maden var virkelig lækkert og meget forskelligt Altid velforberedt Kan kun anbefales Kommer igen 😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Team Bornholm sørgede atter en gang for en fantastisk ferie i dejlige Gudhjem. Udsigt over havet og Christiansø. Vi booker straks næste års ferie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Team Bornholm var hurtig klar til at hjælpe os videre til det valgte hotel ( Grippen ) ink færge billetter… dejligt nemt og ingen problemer…

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Sandkås Søpark Dejlig ferielejlighed med fantastik udsigt over havet, veludstyret og god størrelse til 3 voksne (men nok ikke 4), god beliggenhed, der er dog et meget stejlt stykke at gå fra P-pla... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Aluguel para férias

Escrito pela empresa

Team Bornholm er en sammenslutning af en række bornholmske feriesteder, der byder på et bredt udvalg af moderne og velindrettede ferieboliger. Vi er samtidigt et rejsebureau, således at vi også kan hjælpe med at bestille din færge- eller flybillet til fordelagtige priser. Hvad enten du rejser hånd-i-hånd med den eneste ene - eller I har børnene med - så har vi den rigtige feriebolig til jer. Hvad laver vi? Vi laver udelukkende rejser til Bornholm. Alle medarbejdere har en lang erfaring i den bornholmske turistbranche, så vi er altid klar til give dig gode tips og idéer til din ferie på Bornholm. Hos os får du ikke bare de bedste priser - du får også den bedste rådgivning. Sikkerhed for din rejse A/S Team Bornholm har den højest mulige kreditværdighed "AAA". Ydermere er A/S Team Bornholm medlem nr. 964 af Rejsegarantifonden. Hos os er din rejse derfor i trygge hænder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

71 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En alt i alt fremragende oplevelse.

Hermed anmeldes vor oplevelse af leje af en lejlighed i Dueodde Strandlejligheder i uge 36.

Det har været en rigtig god oplevelse. Hustru og jeg ankom til receptionen en 1 time før, at vi kunne forvente at få nøglerne til lejligheden. Noget problem? Overhovedet ikke! Nøglerne blev udleveret. God stil.

Og rengøringspersonalet havde været i lejligheden. Og det kunne da i den grad fornemmes, da vi entrerede lejligheden. Der var nærmest klinisk rent. Og en duft af renhed.

Omgivelserne er helt utrolige. 5 minutters gang, og man er ved en utrolig flot strand. Turen tilbage kan så gøres til iskiosken, hvor man får den mest vidunderlige softice.

Dueodde by er i det hele taget noget af en turistmagnet med lidt butik og lidt mere restauranter. Danske og udenlandske busser kommer i et væk. Men det er intet, som mærkes ved Strandlejlighederne.

I de 7 dage vi har været på øen, har vi været 'ramt' af temperaturer på små 30 grader. Og det har jo ikke gjort oplevelsen mindre god.

Igen, Team Bornholm, I har sørget for et godt stykke forarbejde. Vi er blevet Jer anbefalet af en arbejdskollega. Og I har levet fuldt ud og mere til op til vores forventninger.

Går turen igen til Jeres skønne ø, jamen, så kan det jo kun blive igennem Jer.

Tak for denne gang.

2 de setembro de 2024

Kære Bent Pedersen,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse. Jeg er utrolig glad for at høre, at I havde en så fremragende oplevelse i Dueodde Strandlejligheder. Det lyder som om, både omgivelserne og servicen levede op til – og endda oversteg – jeres forventninger, hvilket betyder meget for os.

Jeg er også glad for, at I fik en så varm velkomst, og at rengøringsstandarden gjorde et godt indtryk. Det er dejligt at høre, at Dueoddes fantastiske strand og softice også var en del af jeres oplevelse!

Tak for de pæne ord om vores forarbejde – vi er stolte af at kunne leve op til anbefalinger fra tidligere gæster.

Jeg håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen tilbage på Bornholm i fremtiden.

forkert lejlighed

Vi havde lejet en ferielejlighed i uge 35 med havudsigt. Udsigten er vigtig, fysikken er ikke så god at vi er på farten hele tiden.
Skuffelsen var meget stor, da udsigten var et æbletræ og en hæk.
Vi kontakter Team Bornholm via nødtelefonen, det var lørdag. Medarbejderen beklager, det er en menneskelig fejl. Der er ikke andre muligheder, alt er optaget. Men hun mener at pga det gode vejr, skal vi jo ikke bruge så meget tid i lejligheden. Vi får tilbudt at flytte lejlighed midt på ugen til en med havkig. Vi skal give besked mandag.
Mandag tager vi til kontoret. Vi ønsker ikke at flytte, vil ikke bruge tid på det og der er kun havkig.
Da jeg påtaler at fejlen sker 2 gange, da det også sker da man ser på hvilke kunder der kommer og hvad de har bestilt, bliver det afvist meget bestemt.
Vi får refusion for prisforskellen og tilbudt rabat på 15% på næste ferie. Det kan vi ikke bruge til noget, ønsker rabatten på nuværende ferie. Det bliver afvist ret kontant, vi kan få 300kr.
Medarbejderen( lederen af kontoret?) beklager flere gange, men tonen, holdningen og øjnene er meget afvisende. Det var faktisk ret ubehageligt.
Derfor kun 2 stjerner.
Lejligheden var fin og ren. Det var kun få køkkenting vi måtte vaske opfør vi kunne bruge det.
Venlig hilsen Pia Mørck

24 de agosto de 2024

Kære Pia Mørck,

Tak for din ærlige anmeldelse. Jeg er oprigtigt ked af, at vi lavede en menneskelig fejl, så I ikke fik den havudsigt, som I havde bestilt. Jeg forstår fuldt ud, hvor vigtig udsigten var for jeres ophold, og jeg kan godt sætte mig ind i, hvordan det påvirkede jeres ferieoplevelse.

Det er selvfølgelig meget beklageligt, at vi ikke kunne tilbyde en bedre løsning, der passede til jeres behov, og jeg er også ked af, hvis kommunikationen på kontoret blev opfattet som ubehagelig. Det har bestemt ikke været vores hensigt, og vi vil tage det til efterretning for fremtiden.

Jeg er glad for at høre, at lejligheden var ren og fin, og jeg vil sørge for, at dine kommentarer om servicen bliver taget til efterretning, så vi fremover kan sikre en endnu bedre og mere imødekommende oplevelse for alle gæster.

Jeg håber, vi får mulighed for at byde jer velkommen igen på et senere tidspunkt under bedre omstændigheder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpeflot professionel hjælp ved…

Kæmpeflot professionel hjælp ved bestilling af feriebolig
- samt desværre også ved sygdoms-afbestillingen.
Mine bedste anbefalinger af venligt og hjælpsomt personale hos Team Bornholm.

30 de agosto de 2024

Kære Lone Damm,

Mange tak for din venlige anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du oplevede professionel hjælp både ved bestilling af feriebolig og desværre også ved afbestillingen grundet sygdom. Det betyder meget for os, at du fremhæver vores venlige og hjælpsomme personale.

Jeg håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen på Bornholm en anden gang under bedre omstændigheder.

En god ferie på Bornholm

Vi ferierte i en leilighet ved Boderne fra 4. til 11. juni i år og har ikke noe å klage over. Snarere tvert i mot. Vår kontakt var med Team Bornholm var på nett og så vel booking som betaling gikk knirkefritt. Vi fristes til å mene at Team Bornholms opplegg fortjener anerkjennelse.

6 de junho de 2024

Kære Arne Edsberg,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig at høre, at jeres ophold i Boderne levede op til forventningerne, og at både booking- og betalingsprocessen forløb uden problemer. Jeg er også meget glad for, at du synes, vores service fortjener anerkendelse.

Jeg håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen på Bornholm i fremtiden.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget dårlige parkeringsforhold og info om dette

Vi lejede en ferielejlighed tidligere i år på ”Strandpromenaden”. I deres salgsmateriale på hjemmesiden står der, at der er citat: ”gratis parkering ved Strandpromenaden”. Det de glemmer at fortælle er, at der kun er 4 parkeringsbåse tilknyttet lejlighedskomplekset, som indbefatter ihvertfald 10 lejligheder. Dvs. man kan ikke være sikker på at få en parkeringsplads ved boligen. Ellers skal man køre ned på havnen og parkere (hvis der altså er plads der), men for os, hvor nogle af os ikke var så mobile, så er det langt væk. Især fordi man skal op af en stejl bakke, når man skal tilbage til lejlighedskomplekset.

Jeg er med på, at Team Bornholm ikke kan fremtrylle p-pladser på et areal, hvor kvadratmeterne ikke findes, men det er for dårligt at de ikke informerer om i deres salgsmateriale, at man ikke kan være sikker på at få en parkeringsplads sammen med sin lejlighed.

Havde vi vidst det, havde vi ikke lejet lejligheden.

26 de junho de 2024

Kære Kirsten Rasmussen,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at parkeringsforholdene ikke levede op til jeres forventninger, og jeg forstår godt, hvor frustrerende det må have været, især når mobiliteten er begrænset.

Vi vil tage din feedback til efterretning og sikre, at vores fremtidige salgsmateriale tydeligere beskriver parkeringsmulighederne, så vores gæster har den nødvendige information inden booking. Mange af vores ferieboliger ligger centralt i byområder, og det er desværre ofte nødvendigt at parkere lidt længere væk. Vi anbefaler altid, at man sætter passagerer og bagage af tæt på ferieboligen, inden man parkerer.

Jeg beklager, at dette ikke blev tydeliggjort på forhånd, og jeg håber, at I trods alt havde et godt ophold på Bornholm.

Har booket 4 huse i Hasle

Har booket 4 huse i Hasle, alt fra booking til ankomst og selve husene har virket godt.
Receptionen gjorde et stort arbejde i at samle husene i blok, så vi ikke skulle bo så spredt som de først havde tildelt os.
God anbefaling herfra.

22 de agosto de 2024

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig virkelig at høre, at din oplevelse både med booking, ankomst og husene i Hasle levede op til forventningerne. Jeg er især glad for, at receptionen kunne hjælpe med at samle jeres huse, så I kunne bo tæt på hinanden.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen på Bornholm.

NUL STJERNER!

NUL STJERNER!
Vi har gennem Team Bornholm lejet “en flot lejlighed”, og idet det er første år Team Bornholm udlejer Sandvig lejlighederne, får vi som feriegæst “en ekstra god introduktionspris”….
Lejlighederne beskrives blandt andet som veludstyrede.
Vi vil med denne anmeldelse advare alle andre mod at leje Sandvig lejlighed nummer 2 via Team Bornholm, som efter flere telefonsamtaler, med Lea og en anden kollega, godt kan se at “det er virkelig ærgerligt” med de gener vi oplever, og de mangler der er, men de kan ikke gøre noget ved det, og henviser os til Dancenter.
Vi kan se på tidligere svar i trustpilot, at Team Bornholm ellers skriver, at de hvert år inden sæsonstart kontrollerer husene, og at ejerne får krav om de forbedringer det skal foretages for at opfylde jeres kvalitetskrav til de steder de udlejer…
Her følger en gennemgang af lejligheden som vi kom til.
BADEVÆRELSET mangler badeforhæng. Der er ingen toiletrulleholder eller knager. Det et et rum hvor alt bliver sprøjtet til når der bades, og der er ikke et eneste sted at hænge vores håndklæder. Afløbet fungerede ikke, så det har vi renset og spulet. Der er mug i brusenichen og ved afløb.
Det veludstyrede KØKKEN mangler først og fremmest lys! Loftslampen (som eneste lyskilde) fungerede ikke. I vores fremsendte rejsepapirer står der, at der er køleskab med lille fryseboks. Den efterlyste vi da vi talte med Team Bornholm, og de fortalte, at det er en skrivefejl! Vi synes det er ærgerligt med skrivefejl, idet vi er sådan nogle feriegæster, der dagligt har køletaske og fryseelementer med på tur…
Udover lys og fryser mangler det veludstyrede køkken en skraldespand som vi også synes er rimeligt at forlange som standard udstyr. Desuden har vi været kreative når vi blandt andet har haft brug for en paletkniv, saks, grydelåg, bordskåner, brødkurv og æggebægre.
Endelig skal man være forsigtig ved brug af blandingsbatteriet - det rykker sig hver gang man bruger det, og så mangler det filter, så vandet fortsat sprøjter efter man har slukket for hanen.
STUEN er som resten af huset flot nymalet, og malingen dækker flot al det skimmel, som sidder langs den ene væg. Det er formegentligt det der gør, at lugten ikke er særlig rar.
VÆRELSERNE var som forventet. Vi har dog købt bøjler, for det var for lidt med fire bøjler til fem personer - især når der ikke er nogen hylder, reoler eller knager nogen steder i huset.
TERRASSEN er som der står dejlig solrig. Pas dog på med at sætte dig i fletstolene hvor sæderne er flækket, og skal til storskrald. Vi har udsigt til et vindue hvor lister for oven og for neden er væk, og i stedet dækket at en slags gul gaffatape. Det er tydeligt, at det har siddet der er stykke tid. Den gas-grill som skulle være der findes heller ikke. Det fik vi også at vide var en skrivefejl i rejsedokumenterne.
Vi har naturligvis rettet kontakt til Team Bornholm med det samme (det blev til flere telefonsamtaler og mails) efterhånden som vi opdagede fejlene, og de fortalte, at de var meget ærgerlige på vores vegne, men at de ikke kunne gøre noget idet lejligheden udlejes gennem Dancenter, så de lovede at videresende vores mails og den info vedr. mangler som vi talte om i telefonen. Team Bornholm skriver derfor til Dancenter omkring manglende lys i flere lamper, ringe rengøring, manglende opstartspakke og indelukket lugt trods stærk gennemtræk. Vi bliver fortalt, at hvis tingene ikke er i orden næste dag kl. 12 , så måtte vi lige ringe igen….
Det gør vi naturligvis da det eneste der er sket er, at vi har fået to nye pærer i en stuelampe og en soveværelseslampe.
Team Bornholm fralægger sig al ansvar og beder os henvende os til Dancenter. Jeg taler med Alex fra Dancenter, og får en forstående medarbejder i telefonen som siger at det “mildt sagt er kritisk”, “at det er til grin”, “at han aldrig har hørt om så mange mangler i et hus”, “at det er helt forkert, at det ikke er i orden” og så spørger han, om vi kan lave mad i skæret fra fyrfadslys! Han siger, at vi nok skal få en ordentlig kompensation, og vi beder ham i stedet tage action og få styr på manglerne. Han fortæller, at han har en kollega som ‘kan trylle’, og som han forventer kan give os en anden bolig. Han vil tale med hende og vende tilbage asap - hvilket han glemte.
Han fortæller, at de ikke må bore badeforhæng, knager, toiletrulleholder op, da de kan risikere at bore ind i et vandrør - selv om jeg fortæller, at skruehullerne fra det der tidligere har siddet der er meget tydelige!
Lyset i køkkenet må de ikke lave da det er en installation, og det skal ejer af lejligheden også sige god for, og medarbejderen fortæller, at Dancenter har lagt utallige beskeder hos ejeren. Spøjst - for dagen efter kommer ejeren forbi og vi klager vores nød. Han fortæller, at han ikke har nogen beskeder fra Dancenter.
Nu er der gået seks dage, og intet er sket.

8 de agosto de 2024

Slidt og nusset

Vi er lige kommet hjem fra ferie på Møllegården i Svaneke.
Da vi ankom blev vi noget skuffede. Lejligheden var slidt og nusset. Der var indtørrede insekter på rullegardiner, beskidt i skabe og skuffer. Spindelvæv og gammel stegefedt på køkkenredskaberme. Gulvet i badekabinen var beskidt og efter bad var der vand på hele gulvet.
Den ene seng gik fra hinanden da vi lagde sengetøj på og knirkede så meget. Det gjorde jeg team Bornholm opmærksom på. Ejer kom hurtigt og forsøgte at fikse det men det lykkedes desværre kke. En sød ældre herre. Hele ugen har vi sovet på madrasserne på gulvet da knirkeriet holdt os begge vågne.
Til en pris på 9300 kr for 7 dage i en lille lejlighed må man forvente at alt det spiller.
Udsigten og området var dog fantastisk. Bornholm er på alle måder en skønt sted.
Jeg kan dog ikke anbefale selve lejlighederne.

5 de agosto de 2024

Kære Linn,

Tak for din anmeldelse og for at dele din ærlige feedback om jeres ophold på Møllegården. Vi er kede af at høre, at lejligheden ikke levede op til jeres forventninger, og vi beklager de uacceptable forhold, I har oplevet. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at give vores gæster.

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksom på problemerne med sengen, og vi vil sørge for, at de øvrige forhold, du nævner, bliver taget op med vores rengørings- og vedligeholdelsesteam, så vi kan sikre, at det ikke sker igen.

Det glæder os, at I nød Bornholm og området omkring Møllegården, men vi er selvfølgelig ærgerlige over, at selve lejligheden ikke levede op til standarden. Hvis du har lyst til at diskutere dette yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

5 stjerner til Team Bornholm - 0 til det samarbejde de har indgået med Dancenter

Som altid fungerede alt virkelig godt med Team Bornholm - lige indtil Dancenter kom ind over. Lige fra at der ikke stod på tavlen hvilken lejlighed vi skulle bo i, at de hævdede at vores emhætte virkede selvom den absolut ikke gjorde, til manglende viskestykke og karklud som en virkelig sød medarbejder fra Team Bornholm endte med at komme med efter 3 dages debat med Dancenter. Team Bornholm havde udløst 5 stjerner - samarbejdet indgået med Dancenter trækker gevaldigt ned.

9 de agosto de 2024

Kære Tina Steenbeck,

Tusind tak for din ros til Team Bornholm – det betyder rigtig meget for os!

Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med os, selvom der opstod nogle udfordringer undervejs. Jeg håber, at vi får muligheden for at byde dig velkommen igen og give dig den 5-stjernede oplevelse, du fortjener.

Boderne 1

Boderne 1
Vi havde booket ferie i Boderne Nr. 1 og ankom til en ferielejlighed der ikke var rengjort, efter at forsøgt at kontakte Team Bornholms rengørings partner uden held, opgav vi det.
Vi havde færge kl. 13.20, men var færdig tidligt og kontaktede Team Bornholm, de bookede straks billetten om til en tidligere afgang.
Ved hjemkomst skrev vi en mail til Team Bornholm vedrørende rengøring og modtog en refusion på vores opholdet.
DET ER SUPER SERVICE
René

23 de julho de 2024

Kære René,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Jeg beklager meget, at I ankom til en ferielejlighed, der ikke var rengjort, og at I ikke kunne få fat i rengøringsteamet.

Jeg er dog rigtig glad for at høre, at vores team hurtigt kunne ombooke jeres færgebillet til en tidligere afgang og sørge for en godtgørelse for den manglende rengøring. Det betyder meget for os at kunne levere god service og rette op på situationen, når tingene ikke går som planlagt. Din ros af vores kundeservice varmer, og vi er meget taknemmelige for din positive feedback.

Jeg håber, vi får muligheden for at byde jer velkommen igen under bedre forhold.

Vi fik alletiders ferie

Vi fik alletiders ferie ikke mindst takket være superservice fra TeamBornholms medarbejdere. Alle ønsker blev opfyldt, og feriestedet. Storløkke Feriecenter, var et ideelt valg til ferie med børn , hvor voksne kunne slappe af og nyde det i fulde drag.

11 de julho de 2024

Kære Elsebeth Tarp,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse!

Jeg er utrolig glad for at høre, at I havde en skøn ferie på Storløkke Feriecenter. Det betyder meget for os at vide, at vores service har levet op til jeres forventninger, og at både børn og voksne har kunnet nyde ferien i fulde drag.

Jeg håber, at vi kan byde jer velkommen igen snart!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke et godt valg til ferie med små børn

Jeg kan ikke anbefale Æblehaven til familier med små børn. Selvom I ved bestilling trykker på billede af 1 plans bolig uden havudsigt, kan I risikere at ende i et 2 plans hus med åben trappe, placeret midt i stuen. Mit barnebarn på 11 måneder klatrede konstant på trappen og vi var konstant urolige for, at han kom til skade. (Naboen med et barn på knap 2 år havde samme problem). Der var ingen hjælp at hente hos de meget lidt servicemindede ansatte hos Team Bornholm. Selvom vi havde fortalt dem, at vi medbragte en baby og en hund, var der ingen der tænkte over at anvise os en bolig i 1 plan. De tværede blot salt i såret ved at sige, at hvis vi havde tjekket ind straks kl. 15, kunne de havde givet os en af de andre 4 ledige boliger. Men nu hvor vi kom sidst (15.20) var der ikke noget at gøre. Ferieugen kostede 11.000 kr. og mit barnebarn og hans forældre måtte tage hjem efter 4 dage pga. boligens indretning, som var alt for farlig for en livlig dreng på 11 måneder. Babypakken var i øvrigt ubrugelig og der var mug i klapvognen og ingen bøjle til den høje stol.

29 de julho de 2024

Kære Lotte,

Tak fordi du deler din feedback med os.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse hos Æblehaven. Som mor forstår jeg din bekymring omkring trappen og vigtigheden af at kende feriehusets indretning på forhånd. Jeg beklager meget, at vi ikke lykkedes med at informere tydeligt nok i jeres tilfælde.

Jeg har forud for din anmeldelse gjort mig umage for at beskrive flere steder på websitet, at husene er i et eller to plan, men efter din feedback har jeg forsøgt at gøre det endnu tydeligere, så vores gæster ved, hvad de lejer på forhånd.

Med hensyn til babypakken, er jeg meget ked af at høre om dens tilstand. Jeg har allerede bedt bestyreren om at gennemgå dem alle for at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Vores kundeservice er noget af det vigtigste, vi yder, så derfor ærgrer jeg mig selvfølgelig rigtig meget, når jeg læser, at vi heller ikke her levede op til forventningerne. Vi tager din feedback til efterretning og vil undersøge, hvordan vi kan sikre en bedre kundeservice i fremtiden.

Hvis du ønsker at diskutere sagen yderligere, er du altid velkommen til at kontakte os direkte igen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har netop holdt sommerferie i et lille…

Har netop holdt sommerferie i et lille A-hus i Hasle Hytteby lejet via Team Bornholm. Vil gerne give fire stjerner, da Johnny i hyttebyens information/kiosk var SÅ flink og imødekommende, rengøringen af fællesarealerne var der ikke en finger at sætte på, ligeledes overskueligt og meget børnevenligt og trygt område.
Forslag til forbedringer (så fem stjerner kan gives næste gang): Vi havde hund med, og havde lejet en hytte, hvor man gerne måtte have dyr, men der manglede en havelåge på terrassen. Solvognen blev lagt ned og sat for, men det slider jo unødigt på den, desværre.
Kvaliteten af sengene/madrasserne i hytten trak oplevelsen ned.
Meget lille køleskab i hytten, og fælleskøleskabet i fælleskøkkenet var fyldt til randen af de andre gæsters indkøbte mad.
Det er småting, for ferien har været god - OG de har mange gode is på Bornholm! ;-)

22 de julho de 2024

Kære Simone,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Hasle Hytteby! Jeg er glad for at høre, at I har haft en god sommerferie, og at I har nydt jeres ophold.

Det glæder mig at høre, at Johnny har været flink og imødekommende, og at I fandt fællesarealerne rene og børnevenlige. Jeg sætter stor pris på dine konstruktive forslag til forbedringer, da vi altid stræber efter at give vores gæster den bedst mulige oplevelse.

Jeg tager din feedback angående havelågen på terrassen, sengene og madrasserne samt størrelsen på køleskabet til efterretning og vil fremlægge dem for husejerne.

Jeg håber, at vi kan byde jer velkommen igen på Bornholm!

De bedste hilsener,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service og super god til at…

Altid god service og super god til at hjælpe hvis man har bro for det 😀👍

30 de julho de 2024

Kære Hans

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi stræber altid efter at hjælpe vores gæster bedst muligt, og det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen på Bornholm!

Bra service och ferielägenheter

Suverän hjälp och service från Team Bornholm med bokningen och supporten kring vår vistelse. Boendet var perfekt för vår familj med fräsch lägenhet, fint område med pool och fotbollsplan och nära en mysig by med trevliga restauranger och glasskiosker. Stort tack för en fantastisk vistelse!

23 de julho de 2024

Hej Jessica,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder mig meget at høre, at I har haft en dejlig oplevelse hos os på Bornholm. Jeg er glad for, at vores service og support har levet op til jeres forventninger, og at I har nydt vores faciliteter og det skønne område. Jeg håber at vi kan byde jer velkommen igen snart og give jer endnu en mindeværdig ferie.

De bedste hilsener,

Fugt og middelmådig service

Vi havde 5 overnatninger på Sandvig Søpark. Placeringen er rigtig god med gåafstand til dejlige steder på Nordbornholm.

Den bestilte babypakke skulle vi selv hente i en meget fugtig og ildelugtende kælder, men der var ildelugtende fugtskader på både senge og madrasser dernede. Vi kan ikke lade vores knap 2 årige sove på det udstyr. Vi finder på vores egen alternative løsning ift. madras men er nødt til stadig at bruge selve sengerammen, da vi ikke har andre muligheder.

Der var også dårlig lugt og fugt i selve lejligheden. Receptionisten fortalte, at det er fordi, der lige havde været både regn og varmt vejr, og at der ikke kan laves gennemtræk i disse 4-6 personers lejligheder.

Da vi dagen efter om morgenen skal bruge ovnen, virker den ikke. Vi skal ringe til receptionen 5 gange i løbet af dagen for at rykke for en løsning og får først fikset det sen eftermiddag af elektrikeren. Team Bornholm henviser til overnatningsstedets egen reception, og det er egentlig den service, vi har bedømt. Da vi skal lave aftensmad, virker kogepladen heller ikke. Dette konstateres samtidig med, at elektrikeren er der for at ordne ovnen, og elektrikeren konstaterer, at der skal monteres en ny kogeplade, og at det først kan klares dagen efter. Så får vi dog lov til at anvende den tomme nabolejligheds kogeplade, mod at vi gør grundigt rent efter os til de kommende gæster. (Ja OK så).

Det var ærgerligt, for vi havde valgt netop dette sted, da det på papiret var børnevenligt og havde eget køkken. Vi føler bare ikke, at prisen og især den utidsvarende halvdårlige service og håndtering svarer til opholdet.

Efter at have klaget, fik vi 475,- kr. retur som kompensation, og Team Bornholm har ang. bedt Sandvig Søpark flytte børnepakken væk fra den fugtige kælder.

9 de julho de 2024

Hej Bjarne Flyvholm,

Tak for din anmeldelse. Jeg tillader mig også at svare dig her, selvom vi har talt sammen, og du også har anmeldt os flere andre steder.

Først og fremmest er jeg ked af at høre om de udfordringer, du har oplevet under jeres ophold på Sandvig Søpark.

Jeg beklager, at babypakken var i en utilfredsstillende tilstand og placeret i en fugtig kælder. Som du selv skriver, har vi allerede bedt Sandvig Søpark om at flytte babypakkerne til et mere passende sted for at sikre, at de er rene og tørre til fremtidige gæster.

Angående fugt og dårlig lugt i lejligheden, samt de problemer, I havde med ovnen og kogepladen, beklager jeg den ulejlighed, det har forårsaget. Jeg er meget ked af at høre, at I oplevede servicen som halvdårlig. Vi vil tage en snak med teamet for at sikre, at vores gæster bliver ordentligt behandlet og modtager den service, de fortjener.

Jeg forstår, at disse forhold har påvirket jeres ferieoplevelse, og jeg sætter pris på, at du kontaktede os, så vi fik mulighed for at løse problemerne. Din feedback hjælper os med at forbedre vores service og sikre, at vi lever op til vores gæsters forventninger.

Jeg håber, at I på trods af udfordringerne nød nogle af de smukke oplevelser, Nordbornholm har at byde på, og jeg håber at kunne byde jer velkommen igen under bedre forhold.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Husk når man er medudlejer af en Bornholmsk…

Husk Team Bornholm når man er medudlejer af en bornholmsk ferieoplevelse.
Som ferielejligheder Østersøen i Svaneke, ville det være rart at man vidste hvor man skulle bo. Ingen information ved ankomst, ingen besvarede opkald. Man får så ved hjælp af andre feriegæster fundet ud af hvor man skal bo. Der er mangelfuld rengøring, stoppet toilet, ulækker ovn m.m. Det ville være rart når man ankommer sent at det i det mindste var en rulle toiletpapir. Det giver både Danland og
Team Bornholm et dårligt ry. For vi fem kommer ikke igen som lejere.

Den 22/7
Tak for svar Team Bornholm.
Bookning er altså foretaget via DanLand, nøgleudlevering fungerede ikke, hverken for os eller de andre gæster som p.t. er her. Bestyrerteamet og øvrige kontakt numre blev IKKE besvaret. Men det letteste er at videregive ansvaret.

21 de julho de 2024

Kære John Hr Hansen,

Jeg er ked af at høre, at du ikke kunne få fat i os ved ankomsten. Vi er altid tilgængelige på vores telefonnummer, også i weekenden, og jeg forstår ikke, hvorfor dit opkald ikke blev besvaret.

Vedrørende information om, hvor du skulle bo, er det DanCenter, der formidler ferielejlighederne, og det er også dem, der er ansvarlige for at informere gæsterne om, hvor de skal bo. Desværre skete dette ikke i dit tilfælde, og det beklager jeg meget. Vi er i løbende kontakt med DanCenter for at sikre, at de lever op til deres ansvar, men desværre sker der af og til fejl som denne, og det er jeg meget ked af. Vi arbejder hårdt på at sikre, at det ikke sker for nogen andre af vores gæster!

Det er også DanCenter, der er ansvarlig for rengøringen, og jeg beklager, at dette heller ikke levede op til forventningerne. Det er ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster, og vi vil tage dine kommentarer med i vores videre samarbejde med DanCenter.

Hvis du ønsker at diskutere sagen yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os. Jeg håber, at du vil give os en chance for at rette op på din oplevelse og vise dig, at vi kan levere en ferieoplevelse udover det sædvanlige.

23. juli 2024

Kære John Hr Hansen,

Tak for at sende mig flere detaljer.

Jeg er ked af at høre, at du har booket gennem Danland/DanCenter, men giver os, Team Bornholm, en 1-stjernet anmeldelse, når dit ferieophold ikke har noget med os at gøre. Det er som skrevet DanCenter/Danland, der formidler ferielejlighederne. Derfor er det dem, der håndterer nøgleudlevering og rengøring. Team Bornholm har dermed ikke noget med det praktiske at gøre.

Hos Team Bornholm går vi meget op i at give vores gæster den bedst mulige oplevelse, og de, der booker gennem os, kan altid få fat i os på vores døgnåbne telefonnummer. Vi har dog desværre ikke kapacitet eller ansvar for at tage os af andre udlejningsbureauers gæster.

Jeg vil derfor bede dig om at rette din anmeldelse til DanCenter/Danland, hvor den retmæssigt hører til, eftersom det er her, du har booket. Jeg håber, at du vil give dem feedback, så de kan forbedre deres service, og ikke mindst slette din anmeldelse om Team Bornholm.

Hvis du ønsker at diskutere sagen yderligere, vil jeg anbefale, at du kontakter DanCenter/Danland direkte.

Jeg håber, at du trods alt havde en god tid på Bornholm, og jeg ønsker dig en rigtig god sommer!

ADVARSEL😡

ADVARSEL😡
Vi ønsker å advare alle som vurderer å leie hus/hytte/leilighet på Bornholm om selskapet Team Bornholm. Disse leier ut hus som overhode ikke stemmer med det de har lovet. Vi ble ikke møtt og / eller hadde ikke fått gode instrukser for å finne huset. Vi brukte ca 2 timer og 8-10 forsøk på å ringe team Bornholm, før vi fant det.
Husets tilstand lignet en okkupert bolig. Hoveddøren var spraylakkert, vinduer var spikret igjen med skodder og uteområde var gjengrodd og utrivelig.
Etter mange timer ble vår gravide datter dårlig og vi måtte gi opp og kjøre avgårde. Heldigvis fikk vi en overnatting nord på øya.
På kvelden fikk vi booket vår ferieuke på et annet resort.
Vi sender e-post, men får ikke svar før dagen etter. Da vil team Bornholm kun refundere den ene natten.
Team Bornholm var ikke imøtekommende og påsto at vi hadde booket gjennom Dancenter noe vi ikke hadde gjort.
Vi har snakket med Dancenter og gjort disse oppmerksom på at team Bornholm skylder på dem.
For at ingen andre skal behøve å komme i samme situasjon vil vi jevnlig informere om hendelsen på Facebook, Instagram og andre medier.
Videre vil vi kontakte Ankenævnet for Ferieleiligheter, samt dansk og norsk presse.
Håper dere der ute styrer unna team Bornholm og booker deres ferier gjennom andre, mer seriøse firmaer🙌🏻☀️

7 de julho de 2024

Kære Amanda

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Som du ved har vi været i kontakt med din mand både via e-mail og her på Trustpilot.
Men ikke desto mindre skal jeg også overfor dig beklage, jeres oplevelse på Bornholm - Også i dette forum.

I kom frem til et låst sommerhus. Det er ikke godt nok af os. For det har vi villet kompensere dig for den første nat, hvilket også fremgår af vores korrespondance. Vi har bedt om SWIFT og BIC nummer for at sende jer penge, men ikke modtaget endnu.

Vi har vagttelefon som er tilgængelig alle døgnets timer. Her bliver gæsterne mødt af en telefonsvarer udenfor åbningstid, hvor vi beder om at folk lægger en telefonsvarerbesked.

Som vi også har beskrevet overfor din mand, så er huset med spraylakeret dør og vindue med skodder ikke en del af det feriehus i havde booket.

Ligeledes har vi ikke påstået, at I har booket via DanCenter. Hvis du genlæser e-mailen vil du se, at vi skriver, at vi bliver nødt til at tale med dem om fuld kompensation, da det er dem som formidler det hus I har lejet via os.

Vi bestræber os altid på levere den bedste service, hvorfor vi er kede af, at det i dette tilfælde ikke lever op til dine forventninger.

Marcus

Scam og lureri

Obs obs, dette er scam og lureri! Pass på, di lurer dere og vil ikke hjelpe eller refundere når de har lurt dere til å booke et hus som er forferdelig!

7 de julho de 2024

Kære Bjørn

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse på Bornholm - Også i dette forum.

Du kom frem til et låst sommerhus. Det er ikke godt nok af os. For det har vi villet kompensere dig for den første nat, hvilket også fremgår af vores korrespondance.

Marcus

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte et ophold på Storløkke…

Jeg købte et ophold på Storløkke Feriepark på Bornholm fra D 22/5 til D26/5-2024. Ved ankomst fik jeg tildelt lejlighed 37. Ud over at flere lamper ikke virkede, køleskab hvor vandet løb ud af, myretue under sofaen var der masiv skimmelsvamp. Da både jeg og min rejse kammerat ikke kan trække vejret i sådanne omgivelser henvendte vi os i receptionen som ikke havde kunnet hjælpe, men oplyste at vi skulle ringe til Team Bornholm. De tilbyder en anden lejlighed nr 45 mod ekstra betaling ( over 500kr. Det afslog vi selvfølgelig og personalet i receptionen meddelte Team Bornholm at forholdene var uacceptabelt så vi skulle have den nye lejlighed uden ekstra betaling. Desværre var der også skimmelsvamp i den lejlighed. Receptionen sagde at Team Bornholm havde lukket hvorfor vi ikke så anden mulighed end at tage hjem igen. Den eneste imødekommende vi fik fra Team Bornholm var at tilbage betaling for slut rengøring og hund

22 de maio de 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at dit ophold på Storløkke Feriepark ikke levede op til dine forventninger.

Vi er opmærksomme på de problemer, du nævnte med lejlighederne, og vi beklager, at du oplevede dem. Efter at have korresponderet med dig og talt i telefon flere gange, samt modtaget billederne fra lejlighed #37, tilbød vi en anden bolig uden ekstra betaling, som du desværre heller ikke var tilfreds med.

Vi bestræber os altid på at være tilgængelige og hjælpe vores gæster bedst muligt, og vi beklager, hvis vi ikke har levet op til dette i dit tilfælde.

Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service og faciliteter. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at diskutere sagen yderligere, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Nicoline

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais