Hier kunt U gerust Uw bestelling plaatsen, zeer goede service en bij eventuele omruiling geen enkel probleem en zeer snel leveren ook bij ruilingen. Ook bij telefonische contact, zeer vriendelij... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nieuwe watch ultra besteld van samsung. Kreeg een region locked device aan west europ aan. Dit kon niet in belgie nederland duitsland whatever geactiveerd worden enkel in polen letland.... het horloge... Ver mais
Deze telefoon-accu BL-5C loopt ondanks geheel opladen binnen een paar dagen leeg, zelfs als de telefoon niet gebruikt wordt. Dat is nog veel sneller dan de oude accu! Ik vraag me af of deze accu we... Ver mais
Hoesje besteld voor XCover 3, betere kwaliteit maar ook iets duurder. 1 nadeel: batterijlader inpluggen = cover open laten liggen. Daarvoor was bij de vorige versie voor XCover 2 een opening voorzie... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Sinds 2001 is TelecomTelecom.nl dé online accessoire specialist op gebied van telecom. Of het nu gaat om een nieuwe smartphone, een navigatie systeem, een tablet of een huistelefoon - u vindt het allemaal bij TelecomTelecom.nl. Ook alle hardware vindt u bij ons!
Informações de contato
Postbus 43, 7050 AA, Varsseveld
- 0315 - 2000 91
- klantenservice@telecomtelecom.nl
- www.telecomtelecom.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Dank voor de snelle levering. Ik werd tussendoor goed op de hoogte gehouden van de status van deze bestelling. Om 1600 uur besteld en de volgende dag al in huis. Kortom zeer tevreden.
Uitstekende service en levering
Ik had een product besteld; later echter toch nog graag een product variant gewijzigd; was even duur: geen enkel probleem, werd gelijk gedaan en zonder problemen direct in huis.
Niet duur. Maar kwaliteit is minder
Telefoonhoes was na 2 weken al kapot.
Dus maar naar andere leverancier gezocht

Resposta da TelecomTelecom.nl
Goes en snel
Gemakkelijk en snel. Overzichtelijke site en een eenvoudige bestel procedure. Het is een goed gesmeerde machine 😎.
Bestelling was binnen 1 dag binnen
Goed, prijstechnisch en snel besteld.
Matige service
De belofte, voor 22:00 besteld, mprgen in huis! Wordt niet nageleefd. Woensdag besteld en nog steeds niet binnen. Op donderdag werd er pas in de avond een mail gestuurd dat het pakket was verzonden.

Resposta da TelecomTelecom.nl
probleemloos dus prima
21:59 uur besteld, volgende dag voor 10:00 uur bezorgd :-)
Abbonement mobiele telefonie
Dit binnen 24 uur geweldig goede service van KPN bedankt nogmaals.
Zoals gehoopt en verwacht, prima
Nette verpakking, goed product, compleet, geen gedoe.
Heel blij mee.
Uitstekend
Goed product, snel geleverd, prijs maar wat scherper.
snel en makkelijk
Geen gezeur en binnen de gestelde termijn thuis bezorgd. en dat al jaren lang.
Goed en snel
Goed product, niet duur, snel geleverd en zonder bezorgkosten
gratis snelle levering!!!
duidelijke website.
snelle levering , volgende dag in huis.
voldoet aan verwachting
Besetlling diverse hoesjes
Besetlling gedaan van diverse telefoonhoesjes, deze waren op voorraad en volgende dag afgeleverd
Mijn bestelling werd heel snel geleverd en ik werd prima op de hoogte gehouden van de status.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.