TeleNordic Communication ApS Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kaere Telenordic, Jeg har I flere aar brugt Udlandskort City 100 til opkald til familie I Canada og til venner I Kina & Malaysia. Jeg har normal koebt kortet hos en forhandler I Holbaek, men forha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at komme i kontakt med omverden specielt til Iran hvilket er næsten umuligt at komme i kontakt med familien pga. krig og landets omstændigheder. Har anbefalet til mine venner og bekendte. Stærkt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk, at det stadig er muligt at købe telekort med billige takster! Ældre folk i Danmark og visse steder i øvrige verden, har kun fastnet telefon, så virkelig kærkommen, at de stadig har muligh... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med TeleNordic.Min blinde mor bor i udlandet,har fastnet og vi taler flere gange om ugen med hinanden. Hvor jeg før haft dyr oplevelser med min Mobilselskab er det nu en fornøje... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de telefone e internet
  2. Operadora de rede móvel

Escrito pela empresa

TeleNordic er kendt for sin behagelige måde at servicere og hjælpe kunderne på. Der er altid ekstra tid til at forklare og svare på spørgsmål, så kunden er godt hjulpet. Det afspejles meget tydeligt i Trustpilot anmeldelserne. Kunderne føler at de får en ekstraordinær god personlig behandling og det giver sig bl.a. udslag i deres brug af vores tjenester i mere end 25 år og med mere end +950 Trustpilot anmeldelser er 69% af dem anmeldt med højeste score: Fremragende. Prisniveau Vi har fuldt bevidst siden 1993 lagt et prisniveau for vores produkter som er meget attraktiv med en besparelsesprocent på 20-85% i forhold til de kommercielle teleselskaber. F.eks. tilbyder vi top 20 lande til 19 øre/min. med kundernes favorit: City telekortet. Vilkår Billig udlandstelefoni - så enkelt kan det faktisk gøres ! ✔️Nemt og hurtigt at komme i gang ✔️Ingen forpligtelser eller bindinger ✔️Intet abonnement ✔️Ingen udløbsdato for taletiden ✔️Intet skift af mobil-/teleselskab el. abonnement/tlf. nr. er nødvendigt ✔️Oplysning af kroner/ører på din taletidskonto ved hvert opkald ✔️Med løbede taletidsoplysning kan du kontrollere din taletid at alt stemmer.....for hver en øre 😊 ✔️Reel og ærlig udlandstelefoni fra TeleNordic Køb online Kig forbi www.telenordic.dk og bestil taletid sikkert via Nets, så leveres taletiden straks på email. Kundeservice Kontakt os på tlf. 69 90 21 00 eller kundeservice@telenordic.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om hvilket produkt der passer bedst til dit behov. Om TeleNordic TeleNordic hed oprindeligt Trimax Telecom og blev grundlagt i 1993. Der blev hurtigt udvidet med salg i Norden og firmanavnet blev ændret til TeleNordic Communication. TeleNordic er en 100% dansk ejet og drevet virksomhed, som leverer teleydelser via et globalt netværk til mere end 230 lande i verden. TeleNordic Communication ApS v/Dannie Ybarra Nielsen CVR-nr. 26901405

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spare penge til at ringe til udlandet. TeleNordic er alle tiders virksomhed!

Jeg køber Latino kortet fra TeleNordic i mange år. En udmærke virksomhed. Jeg anbefaler Latino kort, fordi der er mange penge at spare. 👍

18 de março de 2023

Kære Catia,

Dejligt at høre at du får udbytte af at bruge vores produkt og service. Tak fordi du vil dele dine oplevelser og fortælle andre om os.

TeleNordic

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har mobilt internet i vores bolig

Jeg har mobilt internet i vores bolig. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvorfor jeg bliver smidt af mit internet hele tiden ? Det fungerer overhovedet ikke og hvis det fortsætter vil jeg gerne afmelde det. Jeg bor 2000 Frederiksberg.

8 de março de 2023

Kære A. R.,

Jeg skal bede dig rette din anmeldelse mod Telenor, da det er det selskab jeg formoder du ikke er tilfreds med. Vi har nemlig ikke internet i vores produktsortiment.

Jeg vil bede dig venligst at slette din anmeldelse idet den ikke vedr. os.

På forhånd tak og god dag.

Dbh.
Dannie
TeleNordic Support Team

Kan anbefale!

Hurtig og nem og altid til at stole på!

3 de janeiro de 2023

Kære Shirley,
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du synes det er brugervenligt og altid er pålideligt 😊

TeleNordic Support Team

Fremragende service…

Lynhurtig opsøgende service da jeg ved en fejl havde skrevet forkerte informationer. Meget professionelt !

1 de dezembro de 2022

Hej Henrik,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi ønsker at vores kunder netop får den service og support du netop har oplevet, og gør vores bedste for at kunderne føler at der er gjort en ekstra indsats ud over hvad man normalt ville forvente af en virksomheds kundeservice 😊

Dannie
TeleNordic SupportTeam

Super nemt og hurtigt.

4 de novembro de 2022

Resposta da TeleNordic Communication ApS

Kære Mina, tak for dine 5 stjerner og så enkelt er det faktisk 😊 God fornøjelse med den billige udlandstelefoni.

Dbh. TeleNordic Support

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, nemt at bruge.

15 de junho de 2022

Hej Karin,

Dejligt at høre, at dit brug af TeleNordic's billig telefoni til udlandet er både let at anvende og at du får en god service af support teamet.

Tak for din anmeldelse 😊

Dbh. Dannie Y. Nielsen
TeleNordic support

Super tilfreds.

Super tilfreds.
Billig taletid til udlandet, som fungerer perfekt.
Kortet udløber aldrig, som det gør ved andre udbyder, og er derfor perfekt, hvis det ikke er så ofte, man har brug for at ringe til udlandet.
Jeg havde efterfølgende brug for hjælp, som jeg fik helt uden besvær, og uden at skulle hænge i en lang telefon kø.
Kan varmt anbefale deres produkt.

7 de março de 2022

Hej Susanne,

😊 Tusind tak!

Du har tilmeld set det med at taletiden aldrig udløber, derved mistes restbeløb på et telekort ikke og så kan det nemt optankes 24/7/365 og der kan ringes straks efter onlineindbetalingen.

Rigtig god dag !

De bedste hilsener
Dannie Ybarra Nielsen
TeleNordic Support

Nemt telefoni

Fantastisk og bruge når der er familie i udlandet. Aldrig noget bøvl og meget nemt og købe optankning på nettet.

4 de fevereiro de 2022

Hej Tina,

Det glæder os at høre at du er tilfreds med vores produkt og service.

Mvh. TeleNordic Support

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været hos Tele Nordic siden starten.

Har været hos Tele Nordic siden deres start i år 2000 jeg har altid været og er fortsat glad for at gøre brug af tjenesten

1 de fevereiro de 2022

Hej Allan,

Tak for din fine anmeldelse. I alle de år og vores samtaler, så føler jeg nærmest at vi kender hinanden 😊. Tak for at du er en trofast kunde.

TeleNordic Support.

Fantastik udbyder af telefoni

Fantastik udbyder af telefoni, specielt til udlandet med minutpriser helt i bund og en fremragende service.

4 de novembro de 2021

Hej Martin,

Tak for de rosende ord i din anmeldelse af vores produkter og kundepleje.

Mvh. Support afd.
TeleNordic Communication ApS

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dejligt billigt at bruge men når det så…

Dejligt billigt at bruge men når det så er sagt så er jeg meget ked af at sige at jeg har tabt kridt og tid på opkald til Cameroun de 2 gange jeg kom igennem til min kone kunne hun kun sige 5 til 7 ord og så kunne vi ikke snakke mere fordi det hun fik sagt blev gentaget igen og igen og igen og indtil jeg afbrød og ikke fik snakket med min familie øv øv øv ikke en god start for en ny kunde.

23 de junho de 2021

Hej Torben,

Tak fordi du melder at der er problemer med samtalekvaliteten, for så kan vi tage os af det med det samme. Teknisk afd. kigger lige nu på de 2 gange du havde forbindelse og finder en løsning på den dårlige linjekvalitet. Det kan være et problem på vej derned eller i Cameroun. Hvis ikke vi kan løse problemet med den nuværende teleudbyder, så skifter vi over til en af de andre vi har.

Du hører fra os snarest.

God dag !

Dannie Nielsen
TeleNordic kundeservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

TeleNordic var bättre än nu!

Det är dåligt att det fungerar ingenting nu längre hos TeleNordic. Jag har skrivit mejl också både kundservicen i Sverige och Danmark, inget svar ännu!??

26 de maio de 2021

Hej Rahimi,

Som vi har skrivit till dig tidigare hade vi ett hopp om att kunna öppna för internationell telefoni i Sverige här i maj. Tyvärr har det inte varit möjligt att behålla projektplanen. Mer information skickas via e-post så snart den är tillgänglig.

Vi är mycket ledsna över att vi inte har kunnat göra det klart i maj.

(informationen skickas också till din e-post).

Vänliga hälsningar.
Global Passport

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så er der hul igennem igen

Så er der hul igennem igen. Skulle lige have slettet linket mellem mit mobilnr og pinkoden, det klarede Dannie. Så nu kan jeg ringe igen, ved at taste pinnr. og det kommer nok på plads igen senere. Men dejligt at det virker nu.

23 de março de 2021

Hej Allan,

Tak for den gode anmeldelse.
Vi fandt frem til årsagen og det er det vigtigste.

Vh. Dannie Nielsen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Be careful with this company

They suddenly stopped working last year and never refund the money we paid for their service. Bad option!

UPDATE: The telephone number doesn't even work. What a bad service!

22 de março de 2021

Hi Gabriela,

It is true that our telephony platform collapsed in the autumn of 2020. TeleNordic did not close or go bankrupt, but has spent time re-establishing TeleNordic's international telephony service which was reopened on Wednesday 17 March 2021.

We have succeeded in recreating a new setup with data from the old system and thereby also the balance that was in your account. I have sent you an email with all the details so you can call cheaply again abroad.

UPDATE:
What happens in your case is that you have called up several times in a row and entered your PIN code. Then, for security reasons, your phone number is blocked. That's what happened in your case.

I've cleared the block so you can try again.

I hope it sheds light on the experience you had.

Best regards
Dannie Nielsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tilfreds bruger i mange år.

Jeg tankede mit Smart Travel kort op umiddelbart før TeleNordic lukkede ned i Oktober 2020. I dag lørdag den 20/03/2021 prøvede jeg at ringe til udlandet igen. Det virker aldeles perfekt. Dog med følgende problem. Ingen stemme fortæller mig noget om, hvor mange penge eller minutter der er tilbage på kortet.

Jer ringer op fra min mobil på denne måde - 36900963 (pause) tlr nr i udlandet. Opkald går perfekt igennem, men uden TeleNordic stemme undervejs. Venligst lidt hjælp med at løse det problem. På forhånd tak.

20 de março de 2021

Kære Jan,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Dejligt, at du synes om vores teletjeneste og service.

Information om din resterende taletid før udlandssamtalen etableres skal oplyses. Vil du være venlig at sende mig dit serialnummer eller pinkode til kundeservice@telenordic.dk. Når jeg modtager det, så udføres fejlrapport til teknisk afd. og så vender jeg tilbage til dig så snart der er nyt i sagen

God lørdag!

Vh. Dannie Nielsen

They no longer work

They have made public that they are closing down on October 31 with very little notice. However, the phone numbers you have to call, already stopped working on October 15th, making it impossible to use up any remaining credit.

24 de outubro de 2020

Hi Kristjan,

We have used the time after our telecommunications services stopped in October 2020 to rebuild the telephony service.

We reopened today 17 / 3-2021 with a new website (www.telenordic.dk) and international telephony, services. You're now able to call the same dialing numbers and can use your PIN the same way you did before the brake down.

If you have any questions please feel free to contact customer service.

Sincerely. Dannie Nielsen

De lukker pr den 31

De lukker pr den 31. oktober. Allerede idag og igår virker deres nummer ikke længere. Trist! De er gået konkurs. RIP!

23 de outubro de 2020

Hej Hayfire2 Joe,

Vi er ikke lukket eller gået konkurs.

Vi har anvendt tiden efter vores telefoncentral brød sammen i efteråret 2020 til at genopbygge telefonitjenesten med de billige udlandssamtaler.

Vi er i dag 17/3-2021 genåbnet med ny hjemmeside (www.telenordic.dk) og udlandstelefoni, som du kender det fra tidligere. Du ringer til de samme opkaldsnumre og kan anvende din pinkode på samme måde som du gjorde hidtil.

Dine penge er ikke tabt, så prøv at foretage et opkald til udlandet.

Hvis du har spørgsmål om din saldo eller andet, så er vi altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk, hvis du behøver hjælp.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Øv de lukker bare uden at give besked…

Øv de lukker bare uden at give besked til os kunder!
Øv.

19 de outubro de 2020

Hej Alberto,

Dine penge er ikke tabt, så prøv at foretage et opkald til udlandet.

Hvis du har spørgsmål om saldo på in taletidskode eller andet, så er vi altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk, hvis du behøver hjælp.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Når en god virksomhed går ned...

Telenordic samt direktør og medejer Dannie Ybarra Nielsen står til et kedeligt eftermæle. Efter mange år som stabil leverandør af udlandstelefoni, lukker man (officielt først) ved udgangen af oktober (en oplysning, man selv skal søge på deres hjemmeside eller ved telefonopkald. Ingen mail om emnet) uden refusion af kontosaldo. "Uheldigvis" gik deres system ned for 3 dage siden, og man kan stadig ikke komme igennem og bruge sin resterende taletid. Telenordic har vel egentlig ingen interesse i at få linjen åbnet igen. Det er jo bare udgifter.
Jeg frygter, at mine penge er tabt.

14 de outubro de 2020

Hej OK,

Vi er ikke gået ned eller gået konkurs.

Dine penge er ikke tabt, så prøv at foretage et opkald til udlandet.

Hvis du har spørgsmål eller andre udfordringer, så er vi altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk, hvis du behøver hjælp.

TeleNordic Communication

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais